• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sulu süpürgemi yoksa klasik toz torbalı mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhabalar, süpürge alacağım ve sulumu kurumu nasıl alacağıma karar veremiyorum. bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

bende de arnica sulu süpürge var pişman oldum temizligi zor oluyo süpürdükten sonra temizliyorum su koyarsam koku yapıyo bidaha süpürünce koymam gerekiyo oda eziyet oluyo arnica bora nasıl bilmem ama torbalı süpürgemi arıyorum şimdilerde

Son düzenleme:
Sulu süpürgeleri bilmiyorum ama toz torbasızların pek pratik olmadığını duydum

ben sulu süpürgemden çook memnunum..torbalı kullanırken de onu değiştime derdi olacak sonuçta..bu daha kolay, döküyorsun ve yıkıyorsun...her zaman teferruatlı yıkamana da gerek yok, içinde kirli suyu bekletmediğin müddetçe tortu kalmıyor ve koku olmuyor...
normal bir süpürgeye göre çok daha iyi çekiyor tozları...süpürme işleminden sonra yerleri silerken tek bir toz dahi görmüyorum..kesinlikle sulu süpürge diyorum :82:

bende rowenta sulu aldım bencede temizlemesi zor oluyor, o yüzden annemin kullanmadığı toz torbalı süpürgesni kullanıyorum, yeni çıkanı bilmem ama ben eski usül toz torbalı derim..

Sulu süpürgelerin temizlenmesi zormuş. Ama Arnica yeni bir model çıkarmış, temizlemesi de pratikmiş;

Şu an en çok satışta olan süpürge;
Hepsiburada.com : Arnica Bora 2400 Watt Su FiltreliTurbo Fırçalı Elektrikli Süpürge | Ev Elektroniği

benim süpürgein aynısı memnunum ben
toz torbalı kadar pratik değil ta bi onları çek fişe tak
bu diğer su torbalılardan pratik ama ...süpürürkende mis gibi koku bırakıyor sadece kaba su doldurup boşaltıyosuz o kadar

sulu süpürgeler daha sağlıklı ama temizlemesi suyu boşaltması vs uğraştırıyor
benim var evi süpürmeye üşeniyorum inan
arkadaşlarda yazmış iyi düşün karar ver canım

bencede hem susuz hem torbasiz en iyi süpürge hazneye ceken süpürgeler.ben cok memnunum hazneli süpürgemden.

bende sulu kullanıyorum çok memnunum ama o doldurup boşaltması beni deli ediyo yaa...:37:
yoksa tozu güzel çekiyo gerçekten.
..

Benim ki toz hazneli, boşaltırken, yuvarlak filtresini temizlerken süpürdüğümde etrafa yayılmayan tozları yutmuş oluyorum. Ama süpürmesi çok iyi etrafa toz da vermiyor, ama temizlemesinden nefret ediyorum.

benim süpürgein aynısı memnunum ben
toz torbalı kadar pratik değil ta bi onları çek fişe tak
bu diğer su torbalılardan pratik ama ...süpürürkende mis gibi koku bırakıyor sadece kaba su doldurup boşaltıyosuz o kadar

Evet Arnica diğer sulu modellerde haznenin temizlenmesi zor olduğu için bunu çıkarmış. İnternette epey olumlu yorum görüyorum. Diğer sulu süpürgelere göre haznesinin temizlenmesi pratikmiş.
Çekişi nasıl peki? çok ses yapıyor mu?

bende kenwood aldım en on modelı nakıt 175 tl verdım kagıt torbalı degıl ama fıltrelı kabı dolunca bosaltıyosun yanlız kullanımı cok zor fıltresı hemen toz oluyo sonra cekmıyo supururken toz kosu gelıyo sonra fıltresı kırlendıgınde cekmıyo cok pısman oldum aldıgıma daha önce cleanmax kullandım sulu halu yıkama manıkınesı ama harıkaydı hıc toz bırakmıyodu ortalıkta butun tozu cekıyodu sımdıkıne aldıgıma cok pısmanım tekrardan sulu makıne alacagım dıgerını kesınlıkle tavsıye etmem

hepsi buradadan sipariş ettiğim arnica bora bugün elime ulaştı.çeyiz olduğundan açıp denemedim ama beğendimm.zaten çok araştırmıştım.fiyatına göre çok iyi bir süpürge diyorlar

sulu süpürge derim ben,cleanmax benimki,valla üşenmiyorum zor değilki,2 dk da su dolduruyosun kovaya koyar gibi,süpürme işi bitincede dök tuvalete gitsin,bi zorluğu yok çokta memnunum:74:

bende fakirin su hazneli süpürgesini aldım çeyizime 5 aydır kullanıyorum çok güzel çekiyo ama temizleme çok zor oluyo tek tek yıkıyorum fakirin süpürgesini tavsiye etmiyorum

Back