Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

merhaba dostlarım...tek tek alıntı yapmıyorum,hepinizden Allah razı olsun tekrar.acımı paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum
bu acı ömür boyu geçmiyecek bunu biliyorum,ama hayata tutunmaya çalışıyorum artık.sizlerle burada tekrar güzel paylaşımlar yapıp biraz acımı hafifletmeye çalışıcam...
sizler nasılsınız aylardır konuşamadık
hepinizi çok özledim

iyiyim kendi adıma.
bizde seni özledik aramıza dön artık.

canım benim Allah sabrını versin taşınma telaşı koşuşturmaca değişiklik olur biraz dogru bi karar..
bizler iyiyiz seni bekliyoruz

sultaaan dönde artık hasret giderelim.
bebeğimmmnaber ceydam nasılsın görüşmeyeli?dedikodu varmı bakim
selam şekerler tanışalımmı nasılsınız
ben sultan,eski nikim tanrıça idi,yarışmaya istanbuldan katılıyorum,bekarım,topiğime gelicek talip pardon,yeni üyeler bekliyorumhoşgeldin canım...sıra sende
nasılsın canım dön artık

biriciğim,tam aranıza dönücektim derken babacığımı kaybettim biliyosunki.ama hayat devam ediyor acıda olsa.sizlerle daha çok vakit geçirmek istiyorum bende emin ol tatlım

bir zamanlar bi nikonum vardı,zabaa kadar gülmekten komalara sokardı benibi gitti pir gitti,hiç gelmedi buralara...canım kardeşim livim vardı.livom benim ya.beyaz perim güzel meleğimonlarsız kk olurmu kızlar ya
ilarzumda bi evlendi buraları unuttu=(en son düğüne çağırmıştı ama gidemedim.sonrada telefonlarımızı kaybettik...pati.ah pati..sana diyicek bi sözüm yok.msj ımı okumadın bile.insan son kez kk ya girerde öyle üyelik sildirir dimi!umarım iyisindir canım benim.öyle özlüyorumki sizi canım arkadaşlarım.umarım sizde geri dönersiniz bi gün...sizi çok seviyorum

çok özledim o sabaha kadar sohbetlerimizi

abicim konu açmayada soğudum!nedense kk editörleri ki bir zamanlar bende editördüm,sanki hiç bir topikte geyik olmuyomuş gibi benim emek dolu topiklerimi geyiğe taşıyolar!bi ben göze batıyorum zaar!
her dafasında açmıyacağım diyorum ama en son tanrıçanın makyaj dünyasını açtım,onuda geyiğe taşıdılar...
paylaşım yapmak içimden gelmiyo kardeşim
ama bi yandan faydalı olmak,fikir alışverişi yapmak istiyorum dostlarımla...nası yapıcaz kızlar fikir verin hele

Son düzenleme:
kanka ne eğleniyoduk ama heulan varya manyağız biz heeski topiği arada okuyorumda hay allam ya=)tam denyoyuz yeminle

gülmekten karnıma ağrılar giriyordu ya ne günlerdi gerçektende canım benim bence paylaşımlara devam etmelisin birilerine kızdın diye diğer masumlarıda yakma çok faydalı oluyordu çoğu kişi için neler öğrendim ben o topikten hey gidi günler bee şimdii gidiyorum ama gece gelicem denk geliriz umarımmm

posta girişini sil önce kızım msj atamıyoruz
maskeleri yapıp yapıp çekiyodum dimi=)dur hele bu konuya eğilelim kanka
güle güle bebeğim,yarın burda olmuahhhh....

Sultan hosgeldin canim ve iyi olmana cok sevindim.

oyy canım benim hoşgeldinçok saol hayatım şükür Allah'a.daha iyi olucaz işallah.sen nasılsın,yaramazlık yok umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…