Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

evet kokoşlar.dudak makyajı yarışmasına kimler katılıyor:KK3:
bunu aramızda yapıcaz.eskisi gibi makyaj topiğinde değil:KK14:hediye mediyede yok,makarasına:KK8:
ilk katılımcı benim:86:KK43:kimse katılmazmış:KK37:)hele bi katılmayınEn Büyük KK
yarından itibaren başlayın çalışmalara:KK14:
her türlü manyaklık serbest.isteyen yüzünüde koyabilir.ben koymayı düşünmüyorum:KK76:
rujların marka ve numarası olsun ama mutlaka kızlar:KK34:fotoşop yapmayın ama:13:

oyy canım benim hoşgeldin:KK19:çok saol hayatım şükür Allah'a.daha iyi olucaz işallah.sen nasılsın,yaramazlık yok umarım

Hosbulduk canim, bu aralar cok yogunum sinavlar felan biraz sagligimda etkilendi ama dedigin gibi sükür Allaha. :nazar:
Günnükte hersey yenilendi diye yazmissin hayirdir yoksa enistemizde mi yenilendi :KK9:

içimdeki senim,bende kaçıyorum ufaktan.yarın görüşürüz işallah.öpüyorum canım,iyi geceler:KK3:
siz yarışma ile ilgili fikirlerinizi yazın,gelince konuşuruz kızlar:13:

Hosbulduk canim, bu aralar cok yogunum sinavlar felan biraz sagligimda etkilendi ama dedigin gibi sükür Allaha. :nazar:
Günnükte hersey yenilendi diye yazmissin hayirdir yoksa enistemizde mi yenilendi :KK9:

:KK9:yok bebeğim,herşey yenilenir o sabit kalır:KK69:babacığımı beraber defnettik biz,hep o yanımdaydı,hep destek oldu bana saolsun.son nefese kadar o olucak işallah(Allah'ın izni ile):KK69:
geçmiş olsun hayatım,ama sonunda ölüm yok,fazla kaptırma kendini,bi daha gelmiyeceksin dünyaya unutma.kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin canımın içi

Son düzenleme:
:KK9:yok bebeğim,herşey yenilenir o sabit kalır:KK69:babacığımı beraber defnettik biz,hep o yanımdaydı,hep destek oldu bana saolsun.son nefese kadar o olucak işallah(Allah'ın izni ile):KK69:
geçmiş olsun hayatım,ama sonunda ölüm yok,fazla kaptırma kendini,bi daha gelmiyeceksin dünyaya unutma.kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin canımın içi

Allah ayirmasin canim, ikinizi birbirinize bagislasin :nazar:
Kaptirmakdan degil saglik problemlerim zaten vardi, üstüne bide sinavlar stres felan ondan böyle oldum. :KK31:
Insallah haftaya hersey en güzel sekilde bitmis olucak. :nazar:

hoşgeldiiiin tekrar. :KK16:
ben gayet iyiyim canım. valla dedikodu var da bizlik değil. :KK19:
kk değişti yahu önceki gibi değil.
hergün saçma sapan konular saçmasapan kavgalar. :KK37:
biz kendi aramızda kaynatırız artık. :KK1:
ya ama benim 1 rujum var sadece yarışma için yetmez. :26:

posta girişini sil önce kızım msj atamıyoruz:KK14:
maskeleri yapıp yapıp çekiyodum dimi=)dur hele bu konuya eğilelim kanka:KK42:
güle güle bebeğim,yarın burda ol:KK4::KK16:muahhhh....

halletim onu :KK1: ya tekrar istiyorumm o maskelerdeenn:KK52::KK52: bu konuyu es geçmeyelim canım benim :KK23: eskisi gibi olalıımmm:KK52:

Allah ayirmasin canim, ikinizi birbirinize bagislasin :nazar:
Kaptirmakdan degil saglik problemlerim zaten vardi, üstüne bide sinavlar stres felan ondan böyle oldum. :KK31:
Insallah haftaya hersey en güzel sekilde bitmis olucak. :nazar:
amin hayatım.tüm sevenleri işallah:KK69:
anladım bitanem:26:çok dikkat et kendine emi:KK19:işallah güzel sonuçlar alırsında bizlerle paylaşırsın:KK8:

hoşgeldiiiin tekrar. :KK16:
ben gayet iyiyim canım. valla dedikodu var da bizlik değil. :KK19:
kk değişti yahu önceki gibi değil.
hergün saçma sapan konular saçmasapan kavgalar. :KK37:
biz kendi aramızda kaynatırız artık. :KK1:
ya ama benim 1 rujum var sadece yarışma için yetmez. :26:
kk çoktan beri eskisi gibi değilki ceydoş:KK14:ah nerde o eski kk:KK14:
dedikodudan kastım aşk meşk işleri:KK23:ne yaptın senin durumları?annen nasıl,kardeşin nasıl:KK23:
ne zaman geliyo yiğenimiz:KK49:

halletim onu :KK1: ya tekrar istiyorumm o maskelerdeenn:KK52::KK52: bu konuyu es geçmeyelim canım benim :KK23: eskisi gibi olalıımmm:KK52:

ben sana bezelyeden bile maske yaparım aşkısı:KK48: sen iste yeterki:KK19:

images

aşık olduğum galata kulesi manzaralı bir resim ile hepinize günaydın canlarımmmm:KK16::KK16::KK16:
enerjiniz güzel olsun,harika bir gün geçirin işallah=)
güzel enerji ile topiğimizi açalım,buraya gelenlerede bulaşsın enerjimiz:21:

selam canım nasılsın bende kendimi tanıtayım evliyim iki kızım var evliler birde dünya tatlısı torunum var kk nın ablasıyım geyik topiklerinden tanırlar beni

sevgi abla diyim öyleyse:KK42:
hoşgeldin ablacım,sohpetlerimize katılırsan çok mutlu oluruz.aramıza hoşgeldin:KK16:
Allah bağışlasın:nazar:iyiyim sevgi abla çok şükür,sen nasılsın?

hb canım bende iyiyim sıcaktan bunalıyorum işte torun uyuyorda bende size geldim batmanda torun bakıyorum aslında ankarada oturuyorum

uu sıcaktır oralar...
iyi yapmışsın,vakit buldukça yokla buraları:21:
ne kadar daha ordasın sevgi abla?

az kaldı okullar tatil olsunda ama biliyosun öğretmenler temmuza kadar çalışıyor bu ay sonunda gidicez ama eylülde yine burdayız sen nerdesin

X