Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

sultanım allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun baska ne denir böle bir durumdaaa bilemedim yaaa allah sabır versin bitanem

Basin sagolsun cümlesini söylemek ve duymak her zaman canimi yakmistir.
Allah rahmet eylesin canim, mekani cennet olsun.
Allah ailene ve sana sabir versin.

:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: bu topiikte ben eksiğim diye düşündüm ve kendimi buraya attım :KK9:
sizi çok özledim yaa o sohbetler ekşınlarrrr :KK23:
seni tekrar bulduğuma çok sevindim kankağ :KK52:
aprılımıda gördüm sanki buralarda hepinizi çok öpüyorum unutulmadınız şeker torbaları :KK5:

Allah rahmet eylesin kanka ne diyeceğimi bilemedim ruhu şad olsun yeni gördüm

Eski numarana ulaşamıyorum numaram duruyosa sen bana ulaş bitanem elimden geldiğince yanında olmayı isterim mekanı cennet olsun allah size sabır versin elimden acını hafifleticek bir şey gelmez biliyorum ama yanında olmayı çok isterim bende yaşadım bunları allah sabır versin sizlere

Son düzenleme:
kızlar bu Sultan bizim tanrıçamı :26::26: eger oyleyse ben dondum kaldım :KK53::KK53::KK53: Allah gani gani rahmet eylesin toprağı bol olsun babasının inşallahhh :KK50: Tanrıcam Allah yar ve yardımcınız olsun, sabrını ve dayanma gücünü versin.. Cok zor Cokkk :KK50:

kızlar bu Sultan bizim tanrıçamı :26::26: eger oyleyse ben dondum kaldım :KK53::KK53::KK53: Allah gani gani rahmet eylesin toprağı bol olsun babasının inşallahhh :KK50: Tanrıcam Allah yar ve yardımcınız olsun, sabrını ve dayanma gücünü versin.. Cok zor Cokkk :KK50:

evet canım tanrıça:KK43:

merhaba sevgili dostlarım
öncelikle sizleri çok özledim onu belirtiyim...beni soracak olursanız ALLAH a şükür iyi olmaya çalışıyoruz
taşınıyoruz bu hafta kısmetse.bu evde artık kalmamız imkansız...heryer babacığımın hatırası dolu...güzelim benim,güzel babam benim...off kızlar yüreğim sökülüyor,ciğerlerim paramparça oluyor ama napabilirimki...onu geri getirememki.biliyorum güzel babam cennette.rabbim cennetinin en güzel köşklerine koysun babacığımı.onu geri getiremiyeceğim için kendini toparlamam lazım.en kısa zamanda yeni evimde sizlerle eskisi gibi sohpet etmeye başlıcam işallah
bana özel msj atan,günlükte olsun,bu topikte olsun destek olan bütün dostlardan ALLAH razı olsun.hepinizi sevgiyle öpüyorum

öncelikle sizleri çok özledim onu belirtiyim...beni soracak olursanız ALLAH a şükür iyi olmaya çalışıyoruz
taşınıyoruz bu hafta kısmetse.bu evde artık kalmamız imkansız...heryer babacığımın hatırası dolu...güzelim benim,güzel babam benim...off kızlar yüreğim sökülüyor,ciğerlerim paramparça oluyor ama napabilirimki...onu geri getirememki.biliyorum güzel babam cennette.rabbim cennetinin en güzel köşklerine koysun babacığımı.onu geri getiremiyeceğim için kendini toparlamam lazım.en kısa zamanda yeni evimde sizlerle eskisi gibi sohpet etmeye başlıcam işallah
bana özel msj atan,günlükte olsun,bu topikte olsun destek olan bütün dostlardan ALLAH razı olsun.hepinizi sevgiyle öpüyorum

şu hayatta bi tek ölüme çare yok ne yazık ki.
inşallah cennettedir baban.
ben de ilk duyduğumda yasin okumuştum Allah kabul ederse.
bekliyoruz yine seni.

inşallah canım,bekliyoruz seni...Allah geride kalanlarınıza, uzun sağlıklı, hayırlı ömürler versin canım...

Yasadiklarini tahmin edebiliyorum, bu yüzden kim ne derse desin bos.
Annene sarilip birbirinizden güc alacaksiniz.
Mekani cennet olsun babaciginin, allah sabrini versin canim.

Allah sabır versin arkadaşım..
Başınız sağolsun..
Babacığınız nurlar içinde uyusun inşallah..

Canım Sultanım kardeşim...:KK5:
Biricik kankalarım...:KK19:
Nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

Ben öyle aynı işte, aklımda sık sık Sultanım.
Okul, iş, ev. Evlilik filan...

Keşke o eski sohbetlerimize dönebilsek, keşke...
:KK5:

X