Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

heytt ben geldiiiiiiim.
hoşgeldin=)))
tamam o zaman bende katılıyorum bitanecik rujumla.
bende durumlar iyi idare ediyorum. çooook şey oldu ama sonra anlatırım.
bu arada bebek düştü çoook önce. :26:
kısmet değilmiş.

canım çok üzüldüm:26:
k.bakma bilmiyodum.geçmiş olsun...üzmeyin kendinizinasip değilmiş hayatım...
tamam anlat yavaş yavaş
katıl tabi kızım ya

minik kankamda katılsa:44:şimdilik 3 kişiyiz:108:
sultan
ceydoş
minikresimlerde isteyen istediği gibi takılsın kafasına göre.kendimiz açar kendimiz oylarızmaksat muhabbet işte
tabi katılmak isteyenlere kapımız açık o ayrı

detay vermesemde şöyle söyliyim=)önceki işimden farklı,ama çok çok iyiyimhayatı yenilemek güzeldir bazen

gaza gelmeniz için bi kaç resim ekliyim

resimlere devam edicem şimdi yemeğe çıkıyorum görüşürüz ceydacım

ohh süpermiş.
sen memnunsan sorun yok zaten.
evlilik ne zaman.
aynen öyle canım
bu yaz olucaktı babacığımı kaybetmemiş olsaydık.ama şimdilik erteledim bu düşüncemi.babamın acısı geçmeden evlilik felan içime sinmiyo tatlım...
daha yeni toparlanma aşamasındayım zaten

yine kaçırdıımmm akşama burdayım muah muahhh

kıyamammm kankama
yakalarız bitanem merak etme.bu arada akşama hürrem var:18:belki gelmem ama kanka:26:

anladım canım.
geç olsun güç olmasın.
bu arada son katılım ne zaman?

nuray sayarı'nın bu iki kitabınıda okudum.tavsiye ediyorum kızlar...gayet anlaşılır bir dilde açıklıyor nuray sayarı.bilginize.

Son düzenleme:
valla katılm durumuna göreeğer başka katılım olmazsa:18:bizde kendimizi çeker koyarız artıkyarışma felan olmaksızın tabi

çok kişi katılmayacakmış gibi duruyor ama bakalım.

nuray sayarı'nın bu iki kitabınıda okudum.tavsiye ediyorum kızlar...gayet anlaşılır bir dilde açıklıyor nuray sayarı.bilginize.

ben de seviyorum düşünce gücü için kitaplar ama hayatıma uygulayamıyorum.
bunlar işe yarıyor mu?

canım inan işe yarıyor.yol gösterici oluyorlar sana.enerjini nasıl kullanman gerektiğini anlatıyor sana
herşey enerjiden ibarettir unutmauygulayamıyorum demen bile negatif enerji unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…