Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

heytt :KK9: ben geldiiiiiiim. :KK3:
hoşgeldin=))) :KK9:
tamam o zaman bende katılıyorum bitanecik rujumla.
bende durumlar iyi idare ediyorum. çooook şey oldu ama sonra anlatırım. :KK19:
bu arada bebek düştü çoook önce. :26:
kısmet değilmiş.

canım çok üzüldüm:26:
k.bakma bilmiyodum.geçmiş olsun...üzmeyin kendinizi:KK19:nasip değilmiş hayatım...
tamam anlat yavaş yavaş:KK34:
katıl tabi kızım ya:21:

minik kankamda katılsa:44:şimdilik 3 kişiyiz:108:
sultan
ceydoş
minik:KK8:resimlerde isteyen istediği gibi takılsın kafasına göre.kendimiz açar kendimiz oylarız:KK53:maksat muhabbet işte:KK14:
tabi katılmak isteyenlere kapımız açık o ayrı:KK42:

:KK8:detay vermesemde şöyle söyliyim=)önceki işimden farklı,ama çok çok iyiyim:nazar:hayatı yenilemek güzeldir bazen:KK6:

gaza gelmeniz için bi kaç resim ekliyim:KK14:
images

images
images
images
images

images
images

resimlere devam edicem şimdi yemeğe çıkıyorum görüşürüz ceydacım:KK16:

ohh süpermiş. :KK76:
sen memnunsan sorun yok zaten. :KK8:
evlilik ne zaman. :KK6:
aynen öyle canım:nazar:
bu yaz olucaktı babacığımı kaybetmemiş olsaydık.ama şimdilik erteledim bu düşüncemi.babamın acısı geçmeden evlilik felan içime sinmiyo tatlım...
daha yeni toparlanma aşamasındayım zaten:KK34:

yine kaçırdıımmm:KK47: akşama burdayım muah muahhh :KK54:

kıyamammm kankama:KK19:
yakalarız bitanem merak etme.bu arada akşama hürrem var:18:belki gelmem ama kanka:26:

aynen öyle canım:nazar:
bu yaz olucaktı babacığımı kaybetmemiş olsaydık.ama şimdilik erteledim bu düşüncemi.babamın acısı geçmeden evlilik felan içime sinmiyo tatlım...
daha yeni toparlanma aşamasındayım zaten:KK34:

kıyamammm kankama:KK19:
yakalarız bitanem merak etme.bu arada akşama hürrem var:18:belki gelmem ama kanka:26:

anladım canım.
geç olsun güç olmasın.
bu arada son katılım ne zaman? :KK53:

images
20kuantumu%20nuray%20sayar%C4%B1&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=850&wrapid=tlif133899260282810&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=yWfPT4PoC5DSsgb4hc2OCw

nuray sayarı'nın bu iki kitabınıda okudum.tavsiye ediyorum kızlar...gayet anlaşılır bir dilde açıklıyor nuray sayarı.bilginize.
images

Son düzenleme:
valla katılm durumuna göre:KK53:eğer başka katılım olmazsa:18:bizde kendimizi çeker koyarız artık:KK9:yarışma felan olmaksızın tabi:KK14::KK1:

çok kişi katılmayacakmış gibi duruyor ama bakalım. :KK37:
images
20kuantumu%20nuray%20sayar%C4%B1&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=850&wrapid=tlif133899260282810&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=yWfPT4PoC5DSsgb4hc2OCw

nuray sayarı'nın bu iki kitabınıda okudum.tavsiye ediyorum kızlar...gayet anlaşılır bir dilde açıklıyor nuray sayarı.bilginize.
images

ben de seviyorum düşünce gücü için kitaplar ama hayatıma uygulayamıyorum.
bunlar işe yarıyor mu?

canım inan işe yarıyor.yol gösterici oluyorlar sana.enerjini nasıl kullanman gerektiğini anlatıyor sana:KK34:
herşey enerjiden ibarettir unutma:KK19:uygulayamıyorum demen bile negatif enerji unutma...

X