- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 38
- Konu Sahibi __SuLTaN__
sultanim xzginin dogurmasina daha 87 gün var sanirim, yani altdaki o seyden anladigim kadariyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalaaaaaaaar
canlarım ciğerlerim
misilleme yapma kız çocuğaişte hepsiii aynı bunların cnmmm boşver bak ben kızdım telefonumu kapadım arasın dursun şimdi bulur daha bugün beniii çıldırmıştırrr hep ben mi çıldırcam banane
eğer bi erkekte kaybetme korkusu kalmadıysa yapıcak bişey yok demektir junocum unutmabizimki kronik bi durum oldu artık ya
bi de kaybetme korkusu kalmadı
ama yakındır tepem atacak ya
bilerek üstüme geliyo
kızım 7/24 kk da takılmıyorum ben,siz sahip çıkıcaksınız topiğinizeselam kızçeler ama ama ama gene kimseler yok burada
zaten baştaaa toiğin sahibesi uğramıooo
sevgiliiii sultanımmmm hasret yolunuzu gözlüyoruzzz stoppp
bir an önce yuvana dön stopppp
niye acaba,Allam bu kızlar deli edicek beninede kimseler yok neden sohbet alıp başını gitmiyo
sende hoşgeldin içim dışım canım ciğerimhosgeldin sultanim
evet ya bende az önce okudum netde
Allah yardimcilari olsun insallah bir daha deprem olmaz
sultanim xzginin dogurmasina daha 87 gün var sanirim, yani altdaki o seyden anladigim kadariyla
aminnbu arada van da yine deprem oldu!
3 kişi ölmüş Allah yardımcıları olsun=(
yok bebegım daha dogurmadımm içimdenaber şekerim
içimdesin hep senim=)
gezenti hatunlar topik topik geziyolar çünkü de ondan
illa saçından tutup sürüycem hepsini buraya
te allam ya:120:
ezgim ya
prensesim,geçen bana msj attın ama dönemedim benmsj atamıyodum çünkü
dur yane kızısen doğurdunmu
şaka yapıyosun!
kızım haberim yok ya,şok oldumkarmaşık ruh halindeyim
nası söz
canlarımı nası sevmem kızbayram anca bitti=)
bak benim temiz kalpli meleeeme:129:
kızım harbiden doğurdunmu yaoy kurban olurum verene
rabbim sağlıklı,uzun,şanslı mutlu ömürler nasip etsin.demek bi meleğimiz oldu he
çok tebrik ederim gülüm...yürekten kucaklıyorum seniduygulandım la
bende sizi özledim aşkitalarım
evet canım normal zamanında gelırse o kadar var erken gelme rıskıde var ne yazıkkı :26:sultanim xzginin dogurmasina daha 87 gün var sanirim, yani altdaki o seyden anladigim kadariyla
ezgim senin için
sağlıkla al kucağına inşallah...
aferin bikaç sayfa atlanmış bayram bitti siz toplanın beni sorarsanız vizelerle boğuşuyo olabilirim 2 günüm güzel geçmişti ama yine monoton hayatıma dönüş yapmış bulunuyorum şuan
öpüyorum bal yanacıklarınızdan
hoşgeldin ezgicim :103:
moralim bozuk kizlar ya :105:
sali günü olan sinav kötü gecmisti zaten ama yinede bir umut belki sonuc farkli olur sanmistim ama gercektende kötüymüs ya
neyse ögretmen bir kac sans daha vericem dedi, oysa ben iyidim ya muhasebede niye böyle oldu anladim :26:
çalışıp daha iyisini yaparsın sende
herşey çalışmakta bitiyor zaten
haklisin canim ama sorunda orda iste :105: ben bu okuldan ve o derslerden öyle biktim heves kalmadi artik
bir an önce bitsede gitsek diyorum sadece tabi bunun icinde yine hersey calismaya bagli oldugu icin dedigini yapmaktan baska bir sey kalmiyor
valla ablalarım bende çalışıyorum öss denen iğrençlik bi sistem için... ben kendimi dertli bilirdim yanılmışım ... çalışmaktan başka ççare yok hayat bunu gerektiriyor.(çok çekmiş gibi konuştum farkındayım ama yolun başında bunun bilincinde olmak gerekiyor.)
hevesin kalmaması kötü ama yapıcak başka bişey de yok.
bu kadar okudun bırakmak zaten olmaz.
biraz daha sıkıcaksın artık dişini.