Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

bu topiğin ilk paylaşımını benim yapacağım aklıma gelmezdi. :KK1:
kızlar yaptığım ve çok memnun kaldığım saç maskemi anlatıcam şimdi.
ne zaman yapsam saçıma canlılık veriyor. aslında benim sorunum dökülme ama ona pek iyi geldiği söylenemez.
sadece yaptıktan sonra herkes saçına naptın çok güzel görünüyor diye iltifat ettiler :KK9:
dökülme için haftaya bikaç ya ve vitamin ampulleri alıp onlarla bi bakım denicem. onları da yazarım buraya.
gelelim bu tarife : içinde 2 yumurta sarısı, çörekotu yağı, zeytin yağı var. çörekotu ve zeytinyağını hafif ısıtarak koyuyorum içine. görüntüsü şöyle :
$Resim 026.jpg
saçınızın uzunluğuna göre ayarlarsınız sizde ölçüleri.saçlarımın diplerine ve uçlarına yediriyorum iyice. 2 saat bekleyip yıkıyorum. yalnız direkt sıcak su dökmeyin yumurta saçınızda pişer :KK60:
önce ılık hatta soğuğa yakın bir suyla saçınızdaki maskeyi akıtın sonra yıkayın.
kolay gelsiiin :21:

Son düzenleme:
ceydacım saol bilgi için :KK42: ama malesef benimde dökülme sorunum var şuan önceligim o konu :KK31:
nasılsınız bakalımmm:KK19:

rica ederim.
eğer bende çözüm bulabilirsem dökülme sorunuma paylaşırım.
ben gayet iyiyim. :)
sizinde 2. seneniz kutlu olsuun geç oldu ama :KK16:

tmam canım :114: teşekkür ederim kutlaman için :87: sende sana acı veren aşktan kurtulup inş üniversiteyi kazanır sana daha uygun biriyle karşılaşırsın..

tmam canım :114: teşekkür ederim kutlaman için :87: sende sana acı veren aşktan kurtulup inş üniversiteyi kazanır sana daha uygun biriyle karşılaşırsın..

inşallah inşallah :26:istediğim bölüm, istediğim üniversiteyi kazanıyım da gerisi çorap söküğü gibi gelicektir. :KK6:

selam güzellerimm:KK16:çok sık giremiyorum nete:KK14:dün iki tane muhabbet kuşuyla balık aldık çok güzel vakit geçiriyoruz birlikte ama sanırım balıkları vereceğiz daha zor bakımı:18:artık evimiz kalabalık:KK1:biblosuratım ceydacım sizler nasılsınız sultan dan haber yok sanıım yoğun geçiyo demekki onunda günleri yoksa uğrardı güzel dudaklım:KK23:bende ne giydine foto ekledim az önce:KK51: bugünde görümceme gideceğim akşam yemeğine ordayım bayram tatilim çok süper geçti hee :KK52:iki gece annemde kldım ablamda geldi istanbuldan müthişti :nazar:öpüyorum hepinizi:KK54:

selam güzellerimm:KK16:çok sık giremiyorum nete:KK14:dün iki tane muhabbet kuşuyla balık aldık çok güzel vakit geçiriyoruz birlikte ama sanırım balıkları vereceğiz daha zor bakımı:18:artık evimiz kalabalık:KK1:biblosuratım ceydacım sizler nasılsınız sultan dan haber yok sanıım yoğun geçiyo demekki onunda günleri yoksa uğrardı güzel dudaklım:KK23:bende ne giydine foto ekledim az önce:KK51: bugünde görümceme gideceğim akşam yemeğine ordayım bayram tatilim çok süper geçti hee :KK52:iki gece annemde kldım ablamda geldi istanbuldan müthişti :nazar:öpüyorum hepinizi:KK54:

evet sultanım giremiyor artık.
muhabbet kuşunu çok severim ya :KK69:
ohh ne güzel geziyorsun :KK55:
bende derslerle uğraşıyorum işte :KK55:

arkadaşlar,1o kasım akşamı çok sevdiğim,canım,kıymetli babacığımı ani bir şekilde kaybettim ne yazıkki...

Allah rahmet eylesin sultanım:KK14::KK14:başın sağolsun,inan şu an ne diyeceğimi bilemiyorum:26:

Allah size sabır versin ne diyeyim :KK14:baba dediğin dağdır:KK14:of :KK14::KK14::KK14:

sultanım çok üzüldüm canım yaa
Allah babacığına gani gani rahmet eylesin
mekanı cennet olsun inşallah..

X