Kafasını kuma gömen aslında kim acaba, tweete bak ya şaka gibiİbrahim Melih GökçekOnaylanmış hesap@06melihgokcek
ANKARA DA YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEMEK İÇİN DİRENEN BİR GRUP...TAHMİN EDİN İÇİNDE KİMLER VAR?
istanbulda ölümler, paramparça cesetler varken bir belediye başkanı gülüyor. 12 dak önceki tweeti
yalnız feci tepki alıyor şu an bu tweet
Amin inşallah gecen seneden bu yana böyleyiz Rabbim hepimize hayırlı bir kapı açsınAllah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar üzülmeyin. Bizim inşaat işlerimizde öyle, piyasa genel olarak durgun maalesef..
Allah hiç birimizi namertlere muhtaç etmesin
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Her zamanki gibi sorumluluğunu kimse almayacakkaranfil, senin mesajını alıntıladım çünkü gerilere gidecek zamanım yok, yazıp çıkacağım..
insanlar işlerini yaptıkları zaman onları sürekli alkışlamanız gerekmez.. siz hiç duydunuz mu "bizim muhasebeci bir fatura kesiyor, bir maaş yatırıyor allahım ölürsün, adam işini süper yapıyor" diyen? hayır! neden? çünkü onun işi o..
o yüzden işi istihbarat olan bir ekibin yakaladığı teröristleri de sürekli tebrik etmeniz gerekmez.. ha ama sizin muhasebeci işini yapmazsa adama kalkıp "ne var yani 2 sefer fatura kesmedi ise, daha önceki yaptıklarını alkışladınız mı adamın" demezsiniz değil mi? çünkü maliye tepenize biner falan falan falan..
Fransayı bilmiyorum, takip etmedim ama 11 Eylül saldırısından sonra işi istihbarat olan bir çok kurumun başındakilerin istifa ettiğini biliyorum.. ülkede bu konuda kaos çıkmıştı.. biri de çıkıp "önce ki yaptıklarını alkışladınzı mı" falan demedi, dese komik olurdu zira :) çünkü orada herkes "orada benim de tanıdığım olabilirdi" diye düşündü.. bizdeki gibi "canım kaderlerinde varmış" demediler ki onlarda da kader algısı çoook gelişmiştir emin olun.. ben bunun sorumluluğunu kim alacak onu merak ediyorum..
Biz Pamukkale Can'ım kışın Alman uzakdoğulu yazın Rus uzakdoğulu idi bitti artık Rabbim yardımcımız olsunerzurumdayım palandökene hep ruslar gelirdi.bu sene onlarda yok.bizim sadece kış turizminde gelirimiz vardı zaten oda bitti
Allah yardımcınız olsun inşallah umarım bu zor zamanları millet olarak atlatmayı başarabilirizAmin inşallah gecen seneden bu yana böyleyiz Rabbim hepimize hayırlı bir kapı açsın
karanfil, senin mesajını alıntıladım çünkü gerilere gidecek zamanım yok, yazıp çıkacağım..
insanlar işlerini yaptıkları zaman onları sürekli alkışlamanız gerekmez.. siz hiç duydunuz mu "bizim muhasebeci bir fatura kesiyor, bir maaş yatırıyor allahım ölürsün, adam işini süper yapıyor" diyen? hayır! neden? çünkü onun işi o..
o yüzden işi istihbarat olan bir ekibin yakaladığı teröristleri de sürekli tebrik etmeniz gerekmez.. ha ama sizin muhasebeci işini yapmazsa adama kalkıp "ne var yani 2 sefer fatura kesmedi ise, daha önceki yaptıklarını alkışladınız mı adamın" demezsiniz değil mi? çünkü maliye tepenize biner falan falan falan..
Fransayı bilmiyorum, takip etmedim ama 11 Eylül saldırısından sonra işi istihbarat olan bir çok kurumun başındakilerin istifa ettiğini biliyorum.. ülkede bu konuda kaos çıkmıştı.. biri de çıkıp "önce ki yaptıklarını alkışladınzı mı" falan demedi, dese komik olurdu zira :) çünkü orada herkes "orada benim de tanıdığım olabilirdi" diye düşündü.. bizdeki gibi "canım kaderlerinde varmış" demediler ki onlarda da kader algısı çoook gelişmiştir emin olun.. ben bunun sorumluluğunu kim alacak onu merak ediyorum..
Ne sorumluluğu office? Sorumlu arayan mı var?karanfil, senin mesajını alıntıladım çünkü gerilere gidecek zamanım yok, yazıp çıkacağım..
aşk olsun abla niye öyle diyon.ımf ye borcumuz bitti yol yapıldı daha ne olsun allahtan belamızımı istiyozMahvettiler ülkeyi resmen ..
insanlar ölmüş onun hala tek derdi turizmmelihten ikinci tweet
İbrahim Melih GökçekOnaylanmış hesap@06melihgokcek
İSTANBULDA PATLAMA...BENCE TÜRK TURİZMİNE DARBE VURMAK İÇİN ULUSLARARASI BİR TEZGAH...BUNDA DA MUAFFAK OLAMAYACAKLAR İNŞAALLAH...
ne bir üzüntü nede bir taziye. nede bir kınama
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-son-anlari-polis-kamerasinda.888045/page-15Kimmiş bu üye lakecim..
aşk olsun abla niye öyle diyon.ımf ye borcumuz bitti yol yapıldı daha ne olsun allahtan belamızımı istiyoz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-son-anlari-polis-kamerasinda.888045/page-15
14-15. Sayfaları inceleyebilirsin ablam
Tabi yol ve viyadük önemli şimdiaşk olsun abla niye öyle diyon.ımf ye borcumuz bitti yol yapıldı daha ne olsun allahtan belamızımı istiyoz
çok nankörüz çok.Tabi yol ve viyadük önemli şimdi
bu ülkede her an her yerde terör saldırısı oluyor
bir yakınımız da patlamada ölen insanların içinde miydi bu sayede kolayca ulaşırız
nankörlük etmemiz lazım
devletimiz konforumuz için çalışıyor
ay lake o kız bildiğin delirme sebebiydi.kaile ye alıp cvb vermiyordum bilehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-son-anlari-polis-kamerasinda.888045/page-15
14-15. Sayfaları inceleyebilirsin ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?