Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız sen yeni üyesin belli,mesaj sayın daha 7,önce ırkçı söylem şimdi de dangalak diyorsun,iyice sıvayıp batırmışsın,neyse banlana banlana sende öğreneceksin.
Olay tam eski isyerimin oldugu caddede gerceklesmis 1 ay evvel ayrildim. Allah rahmet eylesin sen turist olarak gel hayatini kaybet.Kader desen degil. Sinir guvenligimi var ulkede pnune gelen elin Suriyelisni soktular ulkeye seyr eyle simdi daha nelercolacak.
Eylemlerini batıya taşımaktan bahsediyorlardı birileri. Yine bu forumda da yarın istanbulda da yapsınlar gibi temenniler duyuyorduk yurtdışında yaşayan arkadaşlardan.
Ben buraya bir zamanlar , kapımızın önüne çıkamayacağımız günler gelicek demiştim . O günlerde pembe hayaller kuranlar vardı , yoldur havalimanıdır diyorlardı , nolduuuu şimdiii değdi mi köprülere havalimanlarına bunca can , acı , evlat kanları ??? Şuan herkes sindirildi ve çok uzak deil Türkiye Suriye'ye dönecek ve gemiyi ilk önce fareler terkedecek, herkes tek başına kalacak.Herkesin bir an önce uyanmasını , birlik olmasını ve bu kanın durmasını temenni ediyorum.