- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.355
- 448
offf offf.rabbim bu ülkeyi korusun.Amin hepimizi İnşallah çok zor artık Antalya Alanya bitmişti şimdi Pamukkale'-Kapadokya -Efes bölgesinde bitti.rabbim hepimizin rızkını versin
Amin ama turizm bitti artık bu ülkedeofff offf.rabbim bu ülkeyi korusun.
valla karanfil milletin ağzına zımba vuracaklar bu gidişle.hükümet için konuşma asker için polis için konuşma kedicikler için konuşma ne bu ya eskiden büyüklerin yanında konuşamazdık şimdi tamamen susuyoruz.hani bi slogan vardı susma sustukça sıra sana gelecek diye.geldiAman eleştirmeyin. Hiçbir seyi eleştirmeyin. Ne haddimize elestirmek! Mite laf soylemek haddimize mi? Ahh ahhh diyecek cok sey var da sıtkım sıyrıldı.
erzurumdayım palandökene hep ruslar gelirdi.bu sene onlarda yok.bizim sadece kış turizminde gelirimiz vardı zaten oda bittiAmin ama turizm bitti artık bu ülkede
Çok geçmiş olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun.Evet bizimde öyle inanırmısın eşim stresden mide kanaması geçirdi aralık ayından sonra kışın Türkiye'ye Almanlar gelir nisan ayına kadar ve özellikle seçmişler Alman'ları yazın Rusya'yı bitirdik şimdi de Almanya Rabbim yardımcımız olsun bu sene umudumuz kalmadı bölge boşaldı herkes ücretsiz izne çıktı izne çıkan insan ne yiyecek ki kışın %100 dolu olurduk Almanlar ile turizme yönelikti
Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar üzülmeyin. Bizim inşaat işlerimizde öyle, piyasa genel olarak durgun maalesef..Çok üzüldüm üzüntümden başıma ağrı girdi kaç aydır para kazanamıyorduk şubat ayını bekliyorduk oda bitti allahım çok zor
Yok dün değil daha önce 'yarın onlar da intikamlarını istanbulda alsınlar da görüyüm sizi' gibi bir cümle okudum burada. Şu an araştıramam ama bulurum. Askerimizi soykırımcı ilan eden bir üye.
Memlekette bomba patlıyor istihbaratı elestireceksin tabi. Bazilari var ki odleri kopuyor hukumete falan elestiri gelecek diye. Ben cok yakin bi arkadasimla bu yuzden iliskimi kestim. Cok sehit geldiği bir donemde tuh yine Erdoganin ustune geleceker diye üzülen gördüm.valla karanfil milletin ağzına zımba vuracaklar bu gidişle.hükümet için konuşma asker için polis için konuşma kedicikler için konuşma ne bu ya eskiden büyüklerin yanında konuşamazdık şimdi tamamen susuyoruz.hani bi slogan vardı susma sustukça sıra sana gelecek diye.geldi
Köy yanarken deli saçını tararmış. Nefret ediyorum bu Adamdan.İbrahim Melih GökçekOnaylanmış hesap@06melihgokcek
ANKARA DA YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEMEK İÇİN DİRENEN BİR GRUP...TAHMİN EDİN İÇİNDE KİMLER VAR?
istanbulda ölümler, paramparça cesetler varken bir belediye başkanı gülüyor. 12 dak önceki tweeti
yalnız feci tepki alıyor şu an bu tweet
Her zamanki umursamaz hali tavrıİbrahim Melih GökçekOnaylanmış hesap@06melihgokcek
ANKARA DA YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEMEK İÇİN DİRENEN BİR GRUP...TAHMİN EDİN İÇİNDE KİMLER VAR?
istanbulda ölümler, paramparça cesetler varken bir belediye başkanı gülüyor. 12 dak önceki tweeti
yalnız feci tepki alıyor şu an bu tweet
Yayın yasağı olduğuna göre ışid çıkacak altından.
Memlekette bomba patlıyor istihbaratı elestireceksin tabi. Bazilari var ki odleri kopuyor hukumete falan elestiri gelecek diye. Ben cok yakin bi arkadasimla bu yuzden iliskimi kestim. Cok sehit geldiği bir donemde tuh yine Erdoganin ustune geleceker diye üzülen gördüm.
It itligini yapiyor sen engellemek icin ne yapıyorsun diyemeyeceksek ne diyeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?