Sultanahmet Resimleri Geldi

Kız kaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr seni tanıyamadım ben ne aralık bu kadar değiştin ben anlamadım getti :) :) :)
sadece 7 gun canım gecen haftakı bulusma resımlerıme bakdımda hakkatten degısmısım ..ya okadar degılım ama tanınmıycak kadar estetık fılan yapmadım kı:)opuyorumnanaktanbıde onu yapsam hıc dusunemıyom halımı:)..

Kar yaniiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gulumm dılerımkı yuzun hıc solmaz canımsın yaa sızıde andık keşke gelebılseydın bıdenem ınşallah beklıyoz bıdahakıne...ŞenizŞenizŞenizŞeniz

oooooo hanimlar ne kadar güzelsiniz yaaaaa bayildim valla allah dostlugunuzu daim etsin insallah karrrrr canim süper yanmissin cok güzel görünüyorsun yakismis cok süperrrrrrrropuyorumnanaktan
abla yaa tr de geldın ıstanbula gelmedın senlende bulusmak ıstoyom hadı gel ne olur...gercekdende guzel gundu ablam cok teşekkur ederım az amele olmusum ama genede fena degılmısım:))))))))))

Kızlar sizin yüzünüze nolmuşşşşşş? :roflol::roflol:

Çok güzel bir buluşma gibi görünüyor bende gelmeyi çok istedim ama şu sıralar mümkün değil, bir dahakinde olacağım inşeallah...
:Saruboceq:

Pek gözel pek gözellllllllllll biz de olaydık keşkem orda...... Ama bundan sonra daha sık geleceğimizden emin olabilirsiniz kızlaaarr :):)
istanbul kapıları tum kk lı canlarımıza acıkdır bıdenem:)))))))))
çok gelmek istedim ama çalıştım butun gun bugun..offf
çok hoş görünüyorsunuz dicem ama yüzünüzü göremiyorum..
keşke kapatmasaydınızz...atmosferiniz harikaa
ozlemım canımsın senıde andık calısıyo dıye ..
süper bi gündüüü :)))
hepiniz çok tatlıydınız kızlar
direk muhabbete girdik
heç yabancılık çekmedik
:)))
her kk bulusması oyle ınsan sankı kırk yıllık dostuyla konusurmus gıbı olur..ama senı cok merak edıyodum:)..:kedi::kedi:ıyıkıde tanımısım:)..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooo buluşmuşsunuz maşallah çok da güzel görünüyor.
Nce buluşmalara kuzucuklar

a.s. çırıl çırıl biiryim işte :roflol:
bende iykide tanımışım seni ve hepinizi opuyorumnanaktan

böyle iyi canım benim.bende istemem kalsın böyle.

orda zaten yüzler kapansın diye karar vermiştik..ayrıca kahve keyfinize kalamadım ama başka sefere inşallah.

kızlar kalabalık ve güzel bir buluşma olmuş,yüzlerinizi göremesekte harikasınız

Ohh belli ki harika bir buluşma olmuş.
Katılım sayısı da gayet iyiymiş.
Derya'm biliyor tiyatro kursum olduğu için buluşmaya katılamadım.
ınşallah bir daha ki sefere..

Ohh belli ki harika bir buluşma olmuş.
Katılım sayısı da gayet iyiymiş.
Derya'm biliyor tiyatro kursum olduğu için buluşmaya katılamadım.
İnşallah bir daha ki sefere..

uufff neler kaçırdın yaw bilsennnnn
Fotoları uçurdum az önce sana özel:dance:

Beni anmadın demek kar, küstüm sana. kaydirigubbakcemile:sinifsinifsinifsinif:
aa yapma burcums ınan senden bıle bahsettık bıdenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanunutma her zaman aklımdasın bıdenemŞenizŞeniz

ben hepinize bayıldımmmmm bayıldıııım :asigim:
hiç bu kadar keyifli geçeceğini düşünmemiştim
yemeğe yetişemedim ama kahve içtiğimiz mekan süperdi :lepi:
zaten mekanı bulmam tam 40 dkmı aldı neden birinizden birinin tlfunu almadıysam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…