• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28
slm yazdığını okudum da bizde evde tombik midi 3 lü tenceresini kullanıyoruz korkmazın hiç menun değiliz daha 2 yıl bile olmadan tencere dipleri hep lekelendi makinaya attığımızda ise içlerinde kararma oldu korkmazın birtek çatal kaşığını öneriyorlar hisar çok iyi bir marka

yaa bende çeyizime günlük ufak olsun diye çok araştırdıktan sonra tombikleri almıştım çok beğenerek :44:

nolcak şimdii :43:

canım ben hisarı bayinde hepsine bakmıştım... zevk ve tercih meselei tabii... bizim evde en çok sıkıntı çektiğimiz konu uzun büyük kulplar yerleştirirken ve ocakta çok yer kaplıyor :34: bunu bir düşün derim... ve renk olarak ben ilk günden beri gold olanları beğeniyodum... o yüzden çeyizime bahama modelini aldım.. daha kullanmadım çeyiz olduğu için deneyimimde olsaydı aktarırdım.. ama en son modelde gayet güzel...bide güveç tarzı tencereler çorbalar için daha iyi oluyor karıştırırken falan dökülmeleri en aza indiriyor...

:) benimde gönlüm monacodan sonra bahama ya kaymıştı şimdi monaco indirimli olunca anneme aldım evde kullanıcaz kendim için daha sonra düşünücem :)

yaa bende çeyizime günlük ufak olsun diye çok araştırdıktan sonra tombikleri almıştım çok beğenerek :44:

nolcak şimdii :43:

Canım üzülme bu işler biraz şans işi.Çok iyi diyen de oluyor demeyende.Bende küçük tencere alacagım ama Hisardan begendım.

Amiiin canım bu arada kargo bedeli 9,5 ile 278,50 olarak satın aldım

Şuleeeee bak notebook yine ertelendi :26:

Canım hayırlı olsun güle güle kullansın annnen. Olsun notebookta 2 ay sonra olur önemli olan annenin gönlü olsun ;)

Canım hayırlı olsun güle güle kullansın annnen. Olsun notebookta 2 ay sonra olur önemli olan annenin gönlü olsun ;)

aynen öyle canım :) zaten dediğim gibi spordan bi hafta sonu bakabilirim nete ondada evdekiyle idare edeceğim bir süre daha :)

bu ne hız tencere takımımız evde kızlarrr Eki Görüntüle 377592

anneme aç bak hemen dedim baktı çok güzeeel dedi :)
birde bugünkü kampanyayı söyledim beğendiysen al uygun dedi :)
milenyumu beğendim nasıl sizceeee??

Son düzenleme:
bu ne hız tencere takımımız evde kızlarrr Eki Görüntüle 377592

anneme aç bak hemen dedim baktı çok güzeeel dedi :)
birde bugünkü kampanyayı söyledim beğendiysen al uygun dedi :)
milenyumu beğendim nasıl sizceeee??

Canım güzel günlerde kullanın sende görünce fikirleri ni paylaşırsın bizimle kendinede almayı düşünür müsün ?

ç.k.b. takımı kampanyası banada uygun geldi ama ben mercury sateni bekliyorum gerçi satenlerle ilgili olumsuz yorum çok ama olsun ben inatla saten alıcam valla daha şık duruyor:19:

Canım güzel günlerde kullanın sende görünce fikirleri ni paylaşırsın bizimle kendinede almayı düşünür müsün ?

ç.k.b. takımı kampanyası banada uygun geldi ama ben mercury sateni bekliyorum gerçi satenlerle ilgili olumsuz yorum çok ama olsun ben inatla saten alıcam valla daha şık duruyor:19:

Şuleeee içimdeki şey canlandı :119: indirimi görünce dayanamadı veeee göreceğiniz üzere milenyum tükendi çünkü 1 adet stoğu olan ürünü ben aldıııım
$Hisar Milenyum Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti.webp
100 yıl garantili çatal bıçak takımımda alınmış bulunmaktaaaa :16:

senin beğendiğin modelde güzelmiş canımm

Şuleeee içimdeki şey canlandı :119: indirimi görünce dayanamadı veeee göreceğiniz üzere milenyum tükendi çünkü 1 adet stoğu olan ürünü ben aldıııım
Eki Görüntüle 377662

Güle güle kullan canım.Valla fırsat magazası kadınlar kulubundeki bayanlarla geçiniyor.Bize ayrı indirim yapmalılar bence :)))
Bende küçük tencerelerimi dün ordan aldım diğer tencerelerimi de ordan almıstım :)) Sonra da mambayı almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 377662

Anammmmm sevalllll hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına beğendiğin modeli çok uyguna aldın :13:

güzel günlerde sevgi dolu yemekler pişir tatlım :104:

yalnız hızına yetişemiyoruuummmmm:10:

Anammmmm sevalllll hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına beğendiğin modeli çok uyguna aldın :13:

güzel günlerde sevgi dolu yemekler pişir tatlım :104:

yalnız hızına yetişemiyoruuummmmm:10:

sağol canımm benim aklımda hiç yoktu takiiii burdan fırsat sitesini öğrenip fırsatları görene kadar :9:
(site hem çok uygun hem çok hızlı şaşkınım) daha yemek yapmasını bilmiyorummm :52:
aslında hiç model araştırmamıştım ama kafamdaki modele yakın bu model, pişman olursam fırsatlardan başka bişey beğenirsem bunu anneme veririm
nede olsa ortada fol yok yumurta yok

sağol canımm benim aklımda hiç yoktu takiiii burdan fırsat sitesini öğrenip fırsatları görene kadar :9:
(site hem çok uygun hem çok hızlı şaşkınım) daha yemek yapmasını bilmiyorummm :52:
aslında hiç model araştırmamıştım ama kafamdaki modele yakın bu model, pişman olursam fırsatlardan başka bişey beğenirsem bunu anneme veririm
nede olsa ortada fol yok yumurta yok

daha yemek yapmasını bilmiyorummm :52:

BU SÖZE BAYILDIM İŞTE :)

SEN EKİPMANLARI ALDA YEMEK İŞİ KOLAY CANIM :56:

daha yemek yapmasını bilmiyorummm :52:

BU SÖZE BAYILDIM İŞTE :)

SEN EKİPMANLARI ALDA YEMEK İŞİ KOLAY CANIM :56:

hahaha valla ne yapıcam ben ama çok güzel tiremisu kek poğça yapabiliyorum :56:

bu arada böyle büyük şeyleri eve kargolatıyorum annem annaneme bakmaya gidiyo kargolarıda babam alıyo
:17: ben çok utanıyorum çeyiz alıyorum görüyo diyeee tuhaf...:26:

bideeee işler biriktikçe birikti hahaha

hahaha valla ne yapıcam ben ama çok güzel tiremisu kek poğça yapabiliyorum :56:

bu arada böyle büyük şeyleri eve kargolatıyorum annem annaneme bakmaya gidiyo kargolarıda babam alıyo
:17: ben çok utanıyorum çeyiz alıyorum görüyo diyeee tuhaf...:26:

bideeee işler biriktikçe birikti hahaha

ahh babalar ahhh :5:

hahaha alışverişten çalışmaya fırsat bulamıyon valla hadi dön işinede kovulmayalım taksitleri kim ödeyecek sonraaa:52:

Back
X