Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mizmizcim yeni haberim oldu cok sevindim bir yildir kim sorsa sakasina biz mizmizla hamile kalicaz ayni zamanda diyordum ve inanamiyorum ikimizde hamileyizzzzzzzzzzzz Allah sagklikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah, amin.
![]()
hayırlı olsun mızmızım darısı bize
TESEKKUR EDERIM CNM BENIM ALLAHIM OLMAYANA VERSIN YUCE MEVLAMcanım tebrik ederim..
EVET CNM ILKI BIZE DERS OLDU O YUZDEN DIKKATLIYIM AMA NE KADARDA DIKKATLI OLSAMDA DUSECEGI VARSA DUSER ALLAHIM HAYIRLISINI SAGLIKLISINI VERSIN HEP DUA EDIYORUM ISTEYENLERE CNM HEP CUNKU BUNUN ZORLUGUNU COK CEKTIM O YUZDEN BILIRIM NE ZOR ALLAHIM TEZ ZAMANDA HERKESIN HERKESIN TUM ISTEYEN ARKADASLARIMIN BURDAN YUZUNU GULDURSUNcok ama cok tebrik ederim seninde bebek hasreti cektigini biliyordum cok sevindim inan duani benim benim gibi olanlardan esirgeme bu mubarek gunlerde.resmen beni anlatmissin yazdiklarinin aynisini ben de yasiyorum su anda bendede tiroid var bebek dusurdum 4 aylik neredeyse bir yil olacak sogan kuru yaptim.havucta yiyeyim madem yakiyi bende yapmistim 1.hamileligimde dediklerinin aynisini yapmistim halada yapiyorum ama artik bebek gelmeyecek gibi allahim sabir ver bizim gibilere yardim eyle aman kendine dikkat et canim mumkunse yerinden hic kalkma
AMIN AMIN TEZ ZAMANDA INSALLAHmız mız cok tebrik ederim yeni gördüm topiyini
TESEKKUR EDERIM CNM BENIM
RABBİM tamamına erdirsin darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan
TESEKKUR EDERIM DERINCIM DARISI SANA BAK SIRA SENDE HADIcanım benim haberi alalı çok oldu ama yeniden buradan da tebrik edeyim..çok ama çok mutlu oldum mızmızım..ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN...inşallah çok çok güzel bir hamileligin olur..melegin saglıcakla gelsin kuzummm öpüyorumŞeniz![]()
mız mız tebrik ederim bende iki gün oldu hamile olduğumu öğreneli.... allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin... pazartesi doktora gidicem kan testine göre 5 haftalık çıkıyo ama benim tahminlerim daha küçük olduğunu gösteriyo... pazartesi yi beklicem tekrar tebrik ederim
sabahın bu saatınde guzelce bı agladım yaaa(( balımmm cok cok cok cooooooooooookkkkkkkkkkk sevındımm. rabbım dualarını duydu soınunda. darısı tum ısteyenlerın başına ınsallah.. bu arada belıne ne yaptın orayı anlayamadım cnm
Mızmızım cok tebrik ederim canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin...darısı basımıza bızim icınde dua et olurmu canım optum...
mızzmızzz cnm seni topiklerden tanıyorumm inan sana dua bile ettim yaniii okdr sevdmk anlatamam cnm gözn aYdnn ALLAH KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSNNNopuyorumnanaktan