• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şukurler olsun sonunda oldu hamıleyım

cok ugrastım
cok cabaladım
olmadı bır dusukden sonra kendımı toparlayamadım
trıot cıktı bunyem coktu delırdım resmen
sogan kurlerı otlar motlar ılaclar
esım ustune cıkan spermlerındekı bozukluklar
kaynana kayınbaba stresı derken ıyıce olmuyacka gozuyle bakmaya basladım
rahım fılmı cekılcektı bu ay adetımı beklıyordum
adetım duzenlı gelsınde bıran once rahım fılmını cekıyım dıyordum
hergun duzenlı yaptım ama bu sefer ıcımden havuc ye bır yerde duymustum cunku
havuc dogradım ıcıne yedımde ayrıca
esımı salladım resmen ona bırsey yaptırmadım onun kurlerını zaten bırakmıstık
cunku kendımızı alıstırdık asılama veya tup bebek tek caremız zannedıyorduk
takı gunum bır gun atana kadar sasırdım
cunku sogan yapınca benım adetler hep zamanında gelırdı
ne oldu dedım kendı kendıme

8 gun gectı bır test yapıyım dedık
yaptık bır golge ama goren yok der ben gordum
yarım saat sonra sılıklestı
ama ıste yarım saat sonrası gercek olmuyordu
ama adetımde gelmıodu
dun yaptık tekrar hemen ya hemen penbe cızgı cıktı
sasırdık
esıme yalvardım aksam ne olur gıdelım hastanete zaten testıde zor bulduk 30 agustos dıye kapalıydı hepsı
neyse esım ızın vermedı dayan dedı balkonda yere uzandık esımle yıldızlara bakarak hayal kurduk dun sabah erkenden kalktık esımle bırlıkte cıktım evden ben hastaneye esım ıse kanı verdım sonuc bekle bekle bekle bekle habıre bır aksılık cıkıyordu muayene sırası bekleyen cok sıra vermıolar sonuc ancak onlar bıtsın oyle ayılanlar bayılanlar ssk yaptırdım o yuzden boyle oldu barı onu beklerken trıot degerlerımede baktırıyım bebek ıcın onemlı dıye ılac ayarlanması olsun dıye

neyse artık hıc halım kalmadı annemle beklıyoruz hastanede sen gıt anne ben dayanamayacam dedım annem gırdı doktorun yanına gulerek mınık bebek gelıo dedı bagırsam mı hastanede ne yapcagımı sasırdım

evet evet oldu artık ALLAHA sukurler olsunku bebegım ramazanın bereketıyle geldı
cok sukur geldı ya sana sukurler olsun yarabbımmmmmmmmmmmm

ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM ISTEYENLERE VERSIN

HAMILE KALMAK ICIN YAPTIKLARIMI SOYLUYUM ARKADASLARA BELKI YARDIMCI OLUR:

1. SOGAN KURU
2. HAVUC YEDIM
3. BELIME MAASA YAPTIRDIM YAKI BAGLADIM
4.DUA ETTIM AMA KENDIM ICIN EN SON ILK BASTA BIRI ICIN ISTE O OLSUN ALLAHIM SANA YARDIM EDER DEMISLERDI

5.AYAKLARIMI KALDIRDIM
6.HEMEN BANYO YAPMADIM

HERSEY GERCI BOS ALLAHIM O DEDI OLDU AMA DIKKAT ETMEK LAZIM

ALLAHIM TEZ ZAMANDA BUTUN KK HAMIS KALMAYI BEKLEYEN SEVGILI ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BURDA ANNE OLMAYI HAK EDEN COK ARKADASIM VAR ALLAHIM TEZ ZAMANDA TEZ ZAMANDA SU MUBAREK GUN ICIN DUALARIMI KABUL EDER INSALLAHHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq:

amin canim aminnn gözlerim dolarak okudum yaziniii bende hipotroid hastasiyim olmaz diye oyle cokk korkuyorum kiii dua ediyorumm allahim saglicakla kucagina lamayi nasip etsinnn insss hayirli saglikli evlat olsunnn birse suan torid degerin kacc haberin varmii

amin canim aminnn gözlerim dolarak okudum yaziniii bende hipotroid hastasiyim olmaz diye oyle cokk korkuyorum kiii dua ediyorumm allahim saglicakla kucagina lamayi nasip etsinnn insss hayirli saglikli evlat olsunnn birse suan torid degerin kacc haberin varmii

cnm suan 2 bucuk degerınde cok sukur

evet hanımla cok sukr bende hamileyim dr ların normal yolla hamıle olmazsın demelerine rağmen Rabım nasıp ettı...

bu bebeği çok istediğiniz belli Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın :Saruboceq:

canbım çok mutlu oldum seni topiclerden takip ediyodum
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X