sağol canım aminnn haklısın bir defa yaşadıktan sonra aynı korku hep kalıyo üzerinde..Rabbim kimseye yaşatmasın tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
tebrikler allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ikimizn aynı haftada görünüyor hayırlısı olsun bende 9 aralıkta doktora randevu aldım bakalım seninki daha önce hayırlı haberlerle gel inşallah canım
geçirdiğiniz süreci yazdığınız kadarıyla öğrenebildim ama bebeği ne kadar istediğiniz belli. o da bekletmemiş annesini çok :)
Hayırlı olsun inşallah, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin a.s.
tebrikler allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ikimizn aynı haftada görünüyor hayırlısı olsun bende 9 aralıkta doktora randevu aldım bakalım seninki daha önce hayırlı haberlerle gel inşallah canım
sağol canımm amin Allah seninde meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..inşallah yarın güzel haberlerle gelirim..seninde az kalmış biliyorum beklediğinde zaman geçmez ama eğer güzel haberler alacaksan ömre bedel..sende beklediğin haberlerle dönersin inşallah
geçirdiğiniz süreci yazdığınız kadarıyla öğrenebildim ama bebeği ne kadar istediğiniz belli. o da bekletmemiş annesini çok :)
Hayırlı olsun inşallah, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin a.s.
amiinnn canm benim çok sağol benim gibi hatta benden daha fazla bekleyen arkadaşlarımda var ki hepimizin derdi ortaktı ben sabır sınavını hayırlısıyla atlattım darısı tüm isteyenlerin başına herkes dualarımdaopuyorumnanaktan