Şükürler olsun mucizem gerçekleşti...

inşallah makber klomen kullandım bu ay adetim 3 gün geçti gecikme yaparmı acaba çok merak ediyorum bilen varsa yardım etsin..ben hep 28 günde bi adet olurum bu 31.gündeyim
canım benim bende bu ay başlayacaktım sözde klomene gerek bile kalmadı şükürler olsun.ama bende son 3 aydır gecikmeler yaşadım seninde inşallah öyle olur canm
canımmmmm makbuşum bayram dönüşü harika bir haber bu çokkkkk sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn:nazar::nazar::nazar:
bersumm amin bitanem sağol Rabbim sizlerdende bu haberi duymayı nasip etsin inşallah

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
senağlamasenağlamasenağlama
canım makberim şu an sevinçten ekrana yapışmış durumdayım,bana yazdıklarını okuduğumdan beri bilgisayarla savaş veriyorum sana bu satırları yazabilmek için,çünkü donuyo ve küfürler eşliğinde açıp kapatarak sonunda zafer benim oldu:hooray:
senin bu bebeği ne kadar istediğini çok iyi biliyorum,inan öyle duygulandımki gözlerim yaşardı mesajını alınca..allahım kucağına almayı nasip etsin evladını işallahrabbim yüzünü güldürsün..bak bayramda sende sevindin,allah sevindirdi senide,hediyeni bebekle verdiyerimseniben
allah nazardan korusun,lütfen kendini üzücek insanlardan uzak dur ve ikinizede iyi bakŞeniz:nazar:tebrik ediyorum canım benima.s.

makboşummmmmmmmmm çok güzel bir habar rabim sana mükafatını verdi canım her şey ço güzel olacak bitanem seni haberin ilaç gibi geldi canım arkadsdaşım tebrikler çok öptüm

makber be burayada baslık attın ya kıss inşaallah bizide buraya sürükleyeceksin beben sana sağlık huzur neşe getirsin ALLAH gönlüne göre versin minink meleğin sağlıkla dünyaya gelsin amiiiinnn

çok güzel bir haber
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
senağlamasenağlamasenağlama
canım makberim şu an sevinçten ekrana yapışmış durumdayım,bana yazdıklarını okuduğumdan beri bilgisayarla savaş veriyorum sana bu satırları yazabilmek için,çünkü donuyo ve küfürler eşliğinde açıp kapatarak sonunda zafer benim oldu:hooray:
senin bu bebeği ne kadar istediğini çok iyi biliyorum,inan öyle duygulandımki gözlerim yaşardı mesajını alınca..allahım kucağına almayı nasip etsin evladını işallahrabbim yüzünü güldürsün..bak bayramda sende sevindin,allah sevindirdi senide,hediyeni bebekle verdiyerimseniben
allah nazardan korusun,lütfen kendini üzücek insanlardan uzak dur ve ikinizede iyi bakŞeniz:nazar:tebrik ediyorum canım benima.s.
bitanemmm çok çok sağol bana da büyük bir sürpriz oldu hiç beklemiyordu..dediğin gibi beni üzecek insanlardan uzak durmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum :))) ,Rabbim sonunu hayırlı kılsın inşallahŞeniz
makboşummmmmmmmmm çok güzel bir habar rabim sana mükafatını verdi canım her şey ço güzel olacak bitanem seni haberin ilaç gibi geldi canım arkadsdaşım tebrikler çok öptüm
canım benimm Allah razı olsun her anımda yanımda oldunuz inanın bu beni daha da mutlu etti..iyi ki sizler gibi candan arkadaşlarım var bebeğim çok şanslı olucak onu seven bir sürü teyzesi var Şeniz
makber be burayada baslık attın ya kıss inşaallah bizide buraya sürükleyeceksin beben sana sağlık huzur neşe getirsin ALLAH gönlüne göre versin minink meleğin sağlıkla dünyaya gelsin amiiiinnn
aminnn canım benimmm Rabbim hepinize buray böyle başlık açmayı nasip etsin hemde tez zamanda inşallahh
çok güzel bir haber
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn tatlım çok sağol Allahım olmayanlarada versin inşallah:Saruboceq:

cnm arkadasım cok tebrık ederım hersey güzel olucak sen içini rahat tut yıgenımız bırakmıcak busefer annesını:Saruboceq:
Şeniza.s.:1hug:

Allah, saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah..saglikli gebelikler dilerim...

tebrık ederım cnm saglıkla kucagına al cnm benım darısı bızım basımızaaaaaaa

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sükürler olsun
cok güzel bir haber bu ya

:Saruboceq:insallah sonuna kadar hersey hayirli olur canim senin adina:Saruboceq:

güzel bir hamilelik diliyorum

hep hayirli ve güzel haberlerini aliriz insallah

darisi anne olmak isteyenlerin basina

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

hayırlı olsun bitanem allah analı babalı büyütsün işallah sağ salim kucağına almak nasip olsun inan çok sevindim ağladım duygulandım biraz bizim topikteki bütün hanımların başına işallah

cnm arkadasım cok tebrık ederım hersey güzel olucak sen içini rahat tut yıgenımız bırakmıcak busefer annesını:Saruboceq:
Şeniza.s.:1hug:
amin bitanesiii inşallah bırakmaz meleğim beniii:Saruboceq: opuyorumnanaktan
Allah, saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah..saglikli gebelikler dilerim...
amin canım sağol darısı başınaopuyorumnanaktan
tebrık ederım cnm saglıkla kucagına al cnm benım darısı bızım basımızaaaaaaa
mızmızım sağol canımmm inşallah sizlerinde minişleri gelicek tez zamanda

sükürler olsun
cok güzel bir haber bu ya

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

:Saruboceq:insallah sonuna kadar hersey hayirli olur canim senin adina:Saruboceq:​

güzel bir hamilelik diliyorum​

hep hayirli ve güzel haberlerini aliriz insallah​

darisi anne olmak isteyenlerin basina​

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​
ablacımmm çok sağol Allah razı olsunn opuyorumnanaktan
hayırlı olsun bitanem allah analı babalı büyütsün işallah sağ salim kucağına almak nasip olsun inan çok sevindim ağladım duygulandım biraz bizim topikteki bütün hanımların başına işallah
bitanemm kıyamam sana yaa çok teşekkür ediyorum bende sizlerin temennilerini dualarını okudukça çok duygulanıyorum meğer ne çok sevenim varmış benimmmafoldumbenAllah hepinizden razı olsun dilerim bu duyguyu tez zamanda hepiniz yaşarsınız:Saruboceq:

:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::sm_cool:
hihoyyytsositosositohihoyyytsositososito
süperrrr tebrik ederim canımmmmmmmzemuszemus
:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::sm_cool:
hihoyyytsositosositohihoyyytsositososito
süperrrr tebrik ederim canımmmmmmmzemuszemus
:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ablammm çok sağolll darısı başına inşallahhh senin müjdenlede havaya kalkıcak topicimiz inşallahh

cnmcok güzl bi haber senn adına cok sevndm allahh kucgna almyı nasip etsn bne 3ay öncebebgmi kaybttm karnmda öldü:gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif: 14ay üstüne olmştu tedavsz oldu ama kaybttm....

cnmcok güzl bi haber senn adına cok sevndm allahh kucgna almyı nasip etsn bne 3ay öncebebgmi kaybttm karnmda öldü:gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif: 14ay üstüne olmştu tedavsz oldu ama kaybttm....
canımmm çok geçmiş olsun az çok biliyorum o acıyı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah:Saruboceq: dilerim tez zamanda meleğin kardeşini gönderir sanaopuyorumnanaktan
tebrikler darısı bizlere inşallah
sağol canım inşallah darısı sizlere

X