hayırlısı olsun bebişin..
teşekkür ediyorum amin inşallah sağlıklı ve hayırlı olur:Saruboceq:Tebrikler..Sağlıklı bir hamilelik diliyorum ....
çok sağol inşallah canım yaa tek dileğim bu a.s.canım senin adına çok sevindim inşallah bu sefer bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur :1hug:
bitanemmm çok çok sağol evet en çok şaşırtanda bu oldu zaten kasımın 15inde ameliyat olmuştum tam yılında geldi meleğim şükürler olsun..inşallah dediğin gibi olur bitanemm inşallahhh..darısı sizlere artık:Saruboceq:kalbi guzel arkadasim kasimdan kasima oldgunu bilmiyordum, daha bir sevindim tam da bu aya denk gelmesine, tekrardan cok tebrik ederim. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.
tum bu surecte bu ay gordugun ruyayi hic unutmayacagim sen o ruyaya guven makbuscum, her sey cok guzel olucak
haydi ekip halaya :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:
sağol bitanemmm aminn darısı hepinizin başına yaa hala bu yazıları bile ben yazdığıma inanamıyorum kaydirigubbakcemile3makbuşum tebrikler canım darısı başımıza inşallah günüm geldim kıss haydin halaya
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım aslına bakarsan pek belirti aramadım ben yaa sadece biliyosun sirkeli su içiyordum son bi kaç gündür onu içerken midem çok bulandı baş ağrım old üşüdüm adet günümde ağrım vardı olucam sandım hatta :)))son olarakta göğüslerim çok ağrıyor...vücudumda tek farkta sağ kasığım şiş kaydirigubbakcemile3onuda kociş farkettimakbus belirtileri de yaz bilgilenelim opuyorumnanaktan
ay bitanemmm balımmm teşekkür ediyorum bitanemmm darısı sizin başınıza inşallahhh evet artık sigara yokkkMakberimm canım senin adına çokk sevindim.Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucagna almayı nasip etsin yavrunu inşallahhh a.s. allahın izniyle sağlıcakla alıcan bebeğini kucağına a.s. arıkk sigara içmek yok oh bee :))