Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

canımm bende yeni okudum hikayeni ama ağlaya ağlaya....gerçekten çok duygulandım ya..rabbim uzun ömürler versinn:nazar::nazar::nazar:

hikayenizi okurken çok etkilendim RABBİM TÜM İSTEYENLERE O DUYGUYU NASİP ETSİN

AMİNNNNNNNNN İNŞALLAH TATLIŞIM... HİKAYEMİ BUNUN İÇİN YAZDIM..... RABBİM çok büyük..... ve mucizelerle dolu... inan bana ağlayarak duygularımı cümlelere dökmeye çalıştım.. hissettirebildiysem ne mutlu bana...:kedi:
dilerim herkes bu duyguyu yaşasın... kucaklar boş kalmasın....:Saruboceq:

hurremcim canim ben buraya daha once msj yazdim ama ozaman varmiydi senin bu hikayen yada ben okumadan dirk resimleremi baktim hatirlamiyoruum
ben senin tedavi surecinden falan gectigini hic bilmiyodum hic sorunsuz dogrudan oldu zannediyordum
ve okudumki gercekten mucize olmus ya ,gercekten cok etkilendim
bizimde bebegimiz olmuyo, bi an icime umut dogdu seni okuyunca insallah bizede nasip eder allahim boyle guzel mucizeyi
senin adina cok sevindim canim uzun bi tedavi surecinden gecmisin ama sonunda degdi begeine kavustunn
ve okadar tatli bibebegin varki
malum resimlerini bazen goruyorum herseferinde yorum yapmasamda
allahim bana ve tum isteyenlere nasip etsin boyle guzel bi duyguyu

hurremcim canim ben buraya daha once msj yazdim ama ozaman varmiydi senin bu hikayen yada ben okumadan dirk resimleremi baktim hatirlamiyoruum
ben senin tedavi surecinden falan gectigini hic bilmiyodum hic sorunsuz dogrudan oldu zannediyordum
ve okudumki gercekten mucize olmus ya ,gercekten cok etkilendim
bizimde bebegimiz olmuyo, bi an icime umut dogdu seni okuyunca insallah bizede nasip eder allahim boyle guzel mucizeyi
senin adina cok sevindim canim uzun bi tedavi surecinden gecmisin ama sonunda degdi begeine kavustunn
ve okadar tatli bibebegin varki
malum resimlerini bazen goruyorum herseferinde yorum yapmasamda
allahim bana ve tum isteyenlere nasip etsin boyle guzel bi duyguyu

AMİNNNNN bitanem.... AMİNNNNN.. sakın pes etme meleim...ALLAHTAN ümit kesilmez miş.... bunun en büyük örneği benim ...dr bana asla bebek sahibi olamazsın dedi.. ve ben tedavi sürecine ara verdiğimde kendiliğimden hamile kaldım okuduğun gibi... hatta dr lar bana ritarütüre girersin hamile kalırsan demişlerdi.. ahhhhh ahh. ne zor günlerdi.... çok şükür bebeğime kavuştum KÜÇÜK MUCİZEM KOLLARIMDA ŞİMDİ...
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
RABBİM MUCİZELERLE DOLU.. DİLERİM EN KISA ZAMANDA SENİDE MUCİZELERİ İLE AYDINLATIR...:Saruboceq:.

iste dedigim gibi gercekten buna denir mucize diye, bebegin olmaz diyolar ,bakiyosun biranda oluveriyo, buyuk allahimin isi iste
insallah canim dedigin gibi darisi bana ve tum isteyenlere olsun
op bebisini benim icin :))

iste dedigim gibi gercekten buna denir mucize diye, bebegin olmaz diyolar ,bakiyosun biranda oluveriyo, buyuk allahimin isi iste
insallah canim dedigin gibi darisi bana ve tum isteyenlere olsun
op bebisini benim icin :))

öperim tabi tatlım hemde en kocamanından....opuyorumnanaktan
en kısa zamanda müjdeli haberini almak umudu ile...:Saruboceq:

gerçekten mucize bebek...canım allah ikinizi de bütün kötülüklerden korusun

ablam nasılsın :hulya:
yeğenimiz nasıl özletiyon kendini yaaa kaydirigubbakcemile2
öpüyom seni kaydirigubbakcemile2

ablam nasılsın :hulya:
yeğenimiz nasıl özletiyon kendini yaaa kaydirigubbakcemile2
öpüyom seni kaydirigubbakcemile2

kurnazım canım kardeşim.. vayy kıyamam ben sana sen ne zaman istersen yaz bana ben sana dönerim... bu aralar biraz kafan karışık.. idare ediver beni meleğimmmm...mafoldumben

allah anali babali büyütsün canim benim
seni bir sanatciya benzettim ama kimee :)) yüzün cok tanidik geldi..
süslü hatun koko$$$ senii :roflol:

allah anali babali büyütsün canim benim
seni bir sanatciya benzettim ama kimee :)) yüzün cok tanidik geldi..
süslü hatun koko$$$ senii :roflol:

kim ayol ...:1shok:...bak şimdi merak ettim.:uhm:. ama bu arada ben o resimlerde daha doğumdan henüz çıkmıştım 2 saat falan olmuştu.. yüzüm gözüm şişti...:eek:
AMİNNNN canım benim aminnnn...:Saruboceq:

X