- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
canım hadi gözün aydın...allahım tamamına erdirsin...tüm isteyenlerde nasip etsin bu güzelligi...
aminnn canlarımm çok sağolun ŞenizMaşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi gözün aydın...allahım tamamına erdirsin...tüm isteyenlerde nasip etsin bu güzelligi...
aminnn canlarımm çok sağolun ŞenizMaşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
oyy amin bitanemmm Rabbim kızınada uzun sağlıklı ömürler nasip etsinopuyorumnanaktaninşallah benim gibi cimcime dünyalar tatlısı bi kızın olur makbuşum.
ne demek unutmak canımmm unuturmuyum hiç bu güne kadar hep dualarımdaydınız her zamanda dualarımda olacaksınız Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:makbuşum canım
tebriklerrr
ayy çok sevindim yaaa :teytey: :teytey: :teytey:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eee tabi bizide unutmasın artık demi :icecream:
dualrımım seinle
sende bizlere dua et
darısı bilzere inşlhh peşinden geliriz :sm_cool:
amin canommm yaa nasıl özlemişim senide çok az kalmış meleğinin gelmesine daha ilk günü geldi aklıma Rabbim nelere kadir inşallah herşey istediğimiz gibi olurayyyyyyyyyyyy makbercim çoookkkkkkkkkk sevindim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allah tamamına erdirsin canım ya inan bana bayramlık gbi geldi haberin çok sevindim oft de bakıyodum ayşenin msj gördüm dedim inşallah bizim makbuştur bu eveeeeeeeetttt eveeeeeeeeeeeeet eveeeeeet senmişsin canım ya inşallah rabbim kucağına aldırsın canım ya sorunsuzca 9 ayı tamamlarsın inşallah canım. kendine iyi bak canım
sağol canımm bende seni tebrik ediyorum ne güzel inşallah sende sorunsuz ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsincnm çok sveindim inşş sağlıkla kucağına alırsın bbeişini bende bugün kan tahlilimi yaptırdım 349.3 çıktı inşş sağlıklı beişler olurlar seni burda çok görmüştüm cnm ya tbr ederim bm ikinci denememdi ilk ay olmamıştı bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ve arefe günü idrar testi yaptım pozitifti ve ben hissediyordum onu annemler falan korktular çok umutlanma falan dediler salı günü yaptıracaktım kan testimi bugün yaptırdım artık herkesin içi rahta:))
ayy aşkımda gelmişşşş Şenizamin bitanemmm inşallah hepiniz arkamdan geliceksiniz ayağımı sürdüm tek tek döküleceksiniz bak görkaydirigubbakcemile3aşkummm bitanemmmmm arkadasının canııııŞeniz
ALLAHIM sag salim kucagında görmeyi nasip etsin bebegimm canım arkadasım...beraber çıktık bu yola ve inşallah rabbimin iziniyle hepimiz ceylanım,günüm,ebrarım gökçem diger tüm arkadaslarımız hepimiz buraya başlık açıcaz inşallah birgün...
ceylanım beni demişsin gülümm hayırlısı Allahtan canım benim..kim olursa olsun yeterki peş peşe böyle sevinelim.inşallah sendende tez zamanda alıcaz haberi bitanemŞenizbende halaya girdim ohhhhh:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
teşekkür ediyorum canımm darısı olmayanların başınatebrik ederım cnım .
sağol canımmm geçmiş olsun sanada ben 1 ay kadar korunmuştum sadece tam yılını doldurdum kasımda tedaviye başlıcaktık klomenim bile hazırdı gerek kalmadı Rabbimin işi işte..bu güne kadar her ay yumurtlama günüydü belirtiydi derken hep üzüldüm bu ay ise sadece adetimin gelip tedaviye başlayacağım günü bekliyordum inşallah seninki fazla bekletmeden gelicek canımcok sevindim cnm allh tamamına erdirsin bnde 6 ay önce dıs gebelik sol tüpüm alındı yasadım bu ay korunmayı bıraktım ve klomene basladık insallh bnde senn gibi o acıdan sonra hamile klırım
teşekkürler canımopuyorumnanaktantebrikler canim.a.s.
canımmm sağol Allah razı olsun aminnn Rabbim yanımızda olur inşallahh..darısı sizlerin başına ard arda dökülün peşimden inşallahhcanommm işte bunu çok istiyodum şükürler olsun sonunda burdayız .
rabbim hayırlısıyla bebişini kucaklamayı nasip etsin .9 ayını sorunsuz geçir bitanem .biliyosun çok konuştuk ve ben çok inanıyodum şükürler olsun düşündüğüm gibi oldu .allahım sizi bütün kötülüklerden korusun .tekrardan tebrik ederim canım .allahım tamamına erdirsin .
derinimin dediği gibi darısı bizeee demi kuşum.GÖKCEM,DERİNİM,GÜNÜM,SEVALİM,RİCHİM,BERSUM,CEYLANIM EE TABİKİ BEN .
neyse öpüyom canoo .herşey güzel gönlünce olsun ...
canım sağoll darısı başınaopuyorumnanaktanMakbercim tebrik ederim canım..opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsin..:Saruboceq:
bitanemmm kıyamam sana Rabbim tez zamanda yollayacak inşallah meleğini bak gör Şenizcanım benim okurken hem sevindim hem içim acıdı nekadar huzurlu ve mutlusundur şimdi yarım kalan duygularım depreşti yine......gözlerim bi dolu dolu yine....tanrım bu güzel rüyadan kucağına alana kadar uyandırmasın ........ben uyandım ve hala acılarımı dindiremiyorum.........allah kimsye yaşatmasın her gece hamilelerin hepsine dua ediyorum sağlıkla doğursunlar diye evlat hasreti çekenlerin hasretine de son ver rabbim diyorum artık sen farklı şekilde dualarımdasın makbuşum...
aminn canım benimmm Allah razı olsunopuyorumnanaktanhayırlı olsun inş bebeğin sağlıklı doğar allah yardımcınız olsun bebeğininde
aminn bitanemm çok sağol darısı sizlerin başına sakın umutsuz olma inşallah sen ve isteyen herkes bende hamileyim diyebilicekhayırlı uğurlu olsun..darısıda bize olsun...Allah hamileliğinde yanında olsun...bebeğin sonunda sağlığıyla kucağında olsun canım :))) acaba bende yazabilecekmiyim bi gün BENDE HAMİLEYİM diye