Kekler - Pastalar Sufle - Eti Karam Bitter Sponsorluğunda

Evde yok bitter olursa yapayim dediydim neyse alinca yapar resim atarim tesekkür ederim ilgi ve alakan icin

Yaaa bir insanın her tarifi mi güzel olur, her tarifi mi lezzetli olur? Kardeşime screen alıp attım tarifi "Bundan istiyorum" diye, inşallah yapar hahaha. Zira ben beceremem bunu çok püf noktası varmış

Yaaa bir insanın her tarifi mi güzel olur, her tarifi mi lezzetli olur? Kardeşime screen alıp attım tarifi "Bundan istiyorum" diye, inşallah yapar hahaha. Zira ben beceremem bunu çok püf noktası varmış

Çokk tesekkur ederim canım galiba damak tadimiz benziyor o yüzden tüm tariflerimi begeniyorsun

Püf noktaları gözünü korkutmasin ilk iki kaseyi pişirirken belki sorun yaşarsın ama üçüncüde usta olursun eminim

Kardeşim tatlılarda benden daha iyidir :) Ama önce şu küçük cam kaselerden bulmam lazım, bizde yok da ehehe.

Muhteşem görünüyor ellerinize sağlık

Himm bu tarifin aynisini bir sitede gördüm ve denedim ama maalesef kekimin hepsi pismisti:))) istahli istahli yaptim ama hic istedigim gibi olmadi tekrar denemeyi dusunuyorum.
Firinim cok guclu 8 dakika pisirdim tam ama hepsi pismisti bu sefer 5 dakika falan pisiricem ins iyi olur. Ellerinize saglik sizinde basarilar

Teşekkur ederim canım
Bir dakika bile fark ediyor. Bir de kabin derinliği genisligi etki ediyor. İnşallah bu sefer yaptığın güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…