Kekler - Pastalar Sufle - Eti Karam Bitter Sponsorluğunda

Çok beğendim elinize sağlık

O içini göstermesen iyiydi oylama günü kaçırılacak üç beş kişi var takımı toplayıp geliyorum çıkışta bekle beni bekleeeee

Süperrr
Muhteşem olmuş canım eline sağlık

Cokkk teşekkür ederim canım
Nefis gözüküyor canım
Ellerine sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım benim
O içini göstermesen iyiydi oylama günü kaçırılacak üç beş kişi var takımı toplayıp geliyorum çıkışta bekle beni bekleeeee

Kızzzz beni neden kaçirıyorsun madalyayı kaçır tamam oylamada içi görüneni koyayim istersen senin icin

Cokkk teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım benim

Kızzzz beni neden kaçirıyorsun madalyayı kaçır tamam oylamada içi görüneni koyayim istersen senin icin
Açın önümüzü yahuuuu madalya almayan kalmasın kaçırıcam karar verdim sen olmazsan oylayacak sufle olmas

Anaaaaa sufleye baaaaaakkkk bu canina yandığımın suflesi bukadar mi guzel yapılır vicdansizlar nimissizlar emira cok guzel olmus askim.rastgele konu denk gelince son mesajlarda bi girdim girmez olaydim.ben sok ben manset

Bu arada oylamaya icinden cikolata akani degil, ustten 1,2 5,6 7 8 bunlardan birini koy haa pek guzeller

Son düzenleme:
Harika ötesi olmuş,sunumunuz da harika.
Favorim belli oldu,başarılar.
Ayyyy gerçekten mi yaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim

Oyyyy kuzum kıyamam canını cekordim hakkını helal et... keşke yakın olsak 5 dakikada yapardım sana da tamam dikkate alacağım bu tavsiyeni çok tesekkur ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…