• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suddenly01 Meme Estetiği Ameliyatı

Tebrik ederiiimmm... Zekeriya beyin ismini ilkkez sizden duydum. Umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur... :)

Güle güle kullanın bebişleri. Bir nazar boncuğu takayım hemen... :nazar:

sevgiler

Teşekkür ederim canım forumda pek geçmiyor ismi ama aslında tanınmış bir doktor bunun dışında ben çok memnun kaldım en önemliside bu ve nazar boncuğu için de teşekkürler şu an en çok ihitiyacım olan şey :70:

Canım bir aydan sonra vücut protezlere alışmaya başlıyor.Kol hareketleri konusunda kendini zorlatmadıgın sürece sorun yok,ama dikkat et,biryerlere fazla uzanmaya çalışma,agır kaldırma v.s. Herşey çok güzel olacak merak etme,benim memeler yumuşamaya başladı bile.:21:

Evet canım en zor kısmı atlattık :46: Bu arada seni eklemiştim yada benmi öyle sandım beceremedim mi acaba :69:

Şimdi arkadaşız canım,resimlerimi görebilirsin :13:

Maşallahhh nazar değmez inşallah :nazar: valla muhteşem görünüyorlar canım,güle güle kullan..
Bu arada özel mesaj atan arkadaşlar yeni üye olduğum için cevap veremiyorum nette doktor beyin mail adresi mevcut kendisine yazarsanız en kısa sürede geri dönecektir..

Teşekkür ederim canım,eminim seninkilerde çok güzel olacaklardır.Sadece zamana ihtiyacımız var,zamanla degişimi göreceksin :92:

Arzumcum valla benimkiler halka açık :1: nerdeyse tüm kız arkadaşlarım baktı ve çok beğendiler,ki ; daha çok yeni şiş ve ödemli olmasına rağmen,bencede bu haliyle bile eski hallerinden bin kat güzeller..beni en çok memnun edense şu an bile hiç yapay durmuyorlar..Bi operasyonun başarısını da sanırım en iyi bu cümleler gösterir..İnşallah bundan sonrada herhangi bir sorunla karşılaşmayız canım :7:

Arzumcum valla benimkiler halka açık :1: nerdeyse tüm kız arkadaşlarım baktı ve çok beğendiler,ki ; daha çok yeni şiş ve ödemli olmasına rağmen,bencede bu haliyle bile eski hallerinden bin kat güzeller..beni en çok memnun edense şu an bile hiç yapay durmuyorlar..Bi operasyonun başarısını da sanırım en iyi bu cümleler gösterir..İnşallah bundan sonrada herhangi bir sorunla karşılaşmayız canım :7:

Canım sende albüm yapsana o zaman,bizde görelim,merak ettim şimdi bak.:30:

cok merak ettim nasıl oldu bende zekeriya beyin simini ilk kez duyuyorum..bi de fiyat ne dedi..hangi hastane de oldun

cok merak ettim nasıl oldu bende zekeriya beyin simini ilk kez duyuyorum..bi de fiyat ne dedi..hangi hastane de oldun

Fiyat minimum 5000 diyebilirim cnm hastane konusunda da dr bey iki hastanede yapıyor operasyonu seçim size ait..Ben Anadolu yakasında Sema hast.oldum çokta memnun kaldım.Yinede tüm bu konular hakkında en net bilgiyi doktor beyin kendisinden almanız en uygunu,sevgiler..

Zekeriya bey avrupa yakasındada İstanbul Cerrahi Hastanesinde ameliyatlarını yapıyor.Muayenehaneside hastanenin tam karşısında zaten.Bilgi olsun diye ekledim.:6:

cnm ben sana geçmiş olsun dedimmi bilmiyorum :57: kafam karışıyor forumda dolaşırken nereye ne yazmıştım bakmaya üşeniyorum :37:
demediysem çokkk geçmiş olsun atlattın artık cicişlerle güzel günlere inş :16:

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

çooooook geçmiş olsun ne mutlu atlatmışsın darısı başıma yani bizim gibilerin başına kollarını ne zaman rahat hareket ettirebildin benim 2 küçük çocuğum var yani ameliyat sonrası bu kısıtlı hareketler sanırım beni biraz zorlayacak yeni halinin tadını çıkar :nazar::nazar::nazar:

çooooook geçmiş olsun ne mutlu atlatmışsın darısı başıma yani bizim gibilerin başına kollarını ne zaman rahat hareket ettirebildin benim 2 küçük çocuğum var yani ameliyat sonrası bu kısıtlı hareketler sanırım beni biraz zorlayacak yeni halinin tadını çıkar :nazar::nazar::nazar:

Çoooooook teşekkürler canım..Benimde bi tane oldukça yaramaz bi oğlum var bende bu konuda oldukça endişeliydim ama çok şükür ameliyat sonrası hiç bir sıkıntım olmadı kollarımı ikinci günden itibaren eskisi gibi kullandım hatta acaba doğrumu yapıyorum dahamı dikkatli davranmalıyım diye doktoruma sormuştum ama tabi herkesin ağrı eşiği yada iyleşme süreci farklı..Umarım sende olur ve benim gibi sorunsuz atlatırsın şimdiden geçmiş olsun:71:

:81: Canım nasıl sın nasıl gidiyor Geçmişler Olsunn :71:

Çok teşekkür ederim canım herşey yolunda gidiyor gayet hızlı bi iyileşme süreci yaşıyorum çok şükür, dikişlerim kapandı bu gün skareks jel kullanmaya başladım yara izleri için.Bunun dışında bi tek sıkıntım yüz üstü yatmayı özledimmm:1:

Çok teşekkür ederim canım herşey yolunda gidiyor gayet hızlı bi iyileşme süreci yaşıyorum çok şükür, dikişlerim kapandı bu gün skareks jel kullanmaya başladım yara izleri için.Bunun dışında bi tek sıkıntım yüz üstü yatmayı özledimmm:1:

Maşallah Allah Nazardan Saklasın :66: Çok sevindim sen bence Yavaş Yavaş Yüz Üstü Yatma Denemelerine Başla Doktorum bana Öyle demişti Bende Ona Yüzüzeri Yatmayı Sevmem ki demiştim :1: Sen şanlısın Sevdiğin için bunu denemeye Değer :16:

Back