Sucuk ekmek , mangalda yanında cola ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .

Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?

ben yedim ama kimseye ye diyemem, toxoplasma bağışıklığım o kadar yüksekti ki doktor gülerek sen sokak çocuğu muydun demişti bana hayatım kedi köpeklerle geçtiğinden olsa gerek neyse... biraz da ona güvendim sanırım, hazır köfte, sucuk vs yedim.

Bende yenı yaptırdım bu testlerı ıgg 0,5 ıgm 0,16 cıkmıs Yanı negatıf her ıkısıde ne bıleyım saglam bı kasaptan alsak soylede bır pısırıp yesek olmaz mı , bı kere yesem yetecek gıbı hıssedıyorum

7 aylikken cok canim cekti , yedim ve sabaha kadar kustum ki o gune kadar hic kusmamıştım, cok caniniz cekiyorsa bi tadina bakin derim , brn abartıp cok yemistim

Aaa ne yaptin sen 2 gun hayvasal gida yememem lazim benim.miss olur o miss kampta yapariz hep.

Bu defa totem değil yani, ay çok sevindim tebrik ederim, ben sucuk salam ve türevlerini hiç yemedim gebeyken

Yedik tabi sucuksuz bir hayat düşünemiyorum

Salam sosisten uzak dur bence. Çok güzel ev yapımı sucuk satan yerler var. Oralardan alıp yiyebilirsin.

Bebişin hayırlı olsun bu arada
Ege'deykende salam ekmek ıstıyordum , tost makınesınde ısıtıp ye demıstı artık doktorum son zamanlarımdı yıyemeden o gun dogurdum , dogurduktan sonra posalı yıyeceklerı bı yana bıraktıp aglayıp zırlayıp yakın bır bufeden yarım ekmek salam ekmek yaptırıp getırdıler bana , bundada sucuk

Ben ilk hamileliğimde gece 3 tek 4 te sucuk kokusuyla uyandırdım. Ekmek arası Ezine, koca dilim sucuk ve yanında fanta. Haftada 3-4 kez. İyice pişir içi güzel pişsin. Benim gibi de abartma. Afiyet olsun.

Bilimum sakatat türevlerinden yedim karın mumbar ciğer dahil.

iyi bir yerden alıp iyi pişirdikten sonra sorun olmaz bence, yine de kafana takılacaksa doktoruna danışmakta fayda var.

Eşim de en sevdiğim markanınkini almış, ben de sizle aynı sebepten yiyemiyorum. Sakın yeme demişlerdi çünkü ve ben sucuğa bayılırım

Ama bugünkü derdim başka, eltimin daveti üzerine kızının anaokulu gösterisine gittim, ayrılırken de iki kızını öptüm. Sonra da dedim ya bulaşıcı hastalıkları varsa? Görünürde birşeyleri yoktu, testlerim de iyi ama pişman oldum. Keşke gitmeseydim. Ben bu kadar pimpirikleniyorsam hamile anaokulu öğretmenleri ne yapıyorlar acaba

İlk hamileliğimde çok yemedim ama dayanamayıp ekmek arası yediğim günler oldu tabi. Benimde bu gebeliğimde canım sürekli acı istiyor ekmek arası acı sos dökeyim yiyim oh miss

Sucuk dalan ne ki midye kokoreç falan bile yedim.
Benim de negatifti toxoplazma.
Benim hamilelik sürecim pizza ile geçmişti neydi o ya..
Doktoruna sor, iyice pişir öyle ye.

Ben yiyorum hiç ara vermedim ,tam pişmiş yiyorum .

sucuğu güvendiğin bir kasaptan kendin yaptır. sonra da iyice pişir ye bir şey olmaz.
ben hamile iken öyle yaptım 2 yaşında oğlum var sucuk delisi ona da yaptırdığım sucuğu yediriyorum.
kola mevzusunda da çok canın çekiyorsa bir bardaktan zarar gelmez. hurafe felan ama canının çektiği şeyi yapmazsan çocuğun bir tarafı eksik olur derler vala ben de hamile iken canım mcdonalds.tan hamburger çekti 1-2 kere yemişliğim var.

Sucuk dalan ne ki midye kokoreç falan bile yedim.
Benim de negatifti toxoplazma.
Benim hamilelik sürecim pizza ile geçmişti neydi o ya..
Doktoruna sor, iyice pişir öyle ye.
Dun senı ınstagramda naptıgımı gordun dımı :) Malesef hem bulanıyorum delı gıbı saga sola savruluyorum hemde asırı derecede ıcıne salca koydugum sucuk ekmek hayal edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…