- 18 Ağustos 2016
- 5.024
- 20.849
- 348
Dun senı ınstagramda naptıgımı gordun dımı :) Malesef hem bulanıyorum delı gıbı saga sola savruluyorum hemde asırı derecede ıcıne salca koydugum sucuk ekmek hayal edıyorum
Limonlu soda ic birseyin kalmaz :)Bu aksam yemegı bellı oldu muhtemelen ben bunu hazmedemeyıp butun gece kıvranıcam zıra mıdemde cok hassas prenses gıbı bısey
Bak onuda sorucaktım lımonlu soda mı, maden suyuna lımonmu sıkılacak bunlardan bırı cok faydalıymıs sanıyorumkı maden suyu ama mumkun degıl onu sade ıcememLimonlu soda ic birseyin kalmaz :)
ev yapımı yersen bişey olmaz cutemBende yenı yaptırdım bu testlerı ıgg 0,5 ıgm 0,16 cıkmısYanı negatıf her ıkısıde ne bıleyım saglam bı kasaptan alsak soylede bır pısırıp yesek olmaz mı , bı kere yesem yetecek gıbı hıssedıyorum
Dımı ya sızlerın bıle canı ıstedı valla , ıcınede salca sureceksın oh varya harıka olurev yapımı yersen bişey olmaz cutem
kız akşam üstü akşam üstü canımı istettin
Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
Ben beypazari maden suyunun icerisine limon koyuyorum cok mutlu oluyorum. Hic mide bulantim yanmam vs olmadi masallah 5 aya oylr boyle geldim :) disaridan hamburgerde yedim donerde yedim. Cok takintili degilim yani birseyden kacarsan otekine illa ki yakalaniyorsun. Ama faydali olan aslinda akminanin acik yesil renkli siseleri ama onunda gazi olmayinca icesim gelmiyor :) doktor gunde 1 tane ic abartmadigin surece birsey olmaz dediBak onuda sorucaktım lımonlu soda mı, maden suyuna lımonmu sıkılacak bunlardan bırı cok faydalıymıs sanıyorumkı maden suyu ama mumkun degıl onu sade ıcemem
hahaha oturup 5 kangal sucuk yiycek halin yok ya..guzelce pistikten sonra ara sira yenir ya neden olmasin. yeterki cig olmasin. ben ilk hamisligimde nasil bi sucuklu pizza cekmsiti canim. yemistimde..ne bilim yemesem o an icin cok kotu oluyorum. yedigim zamandaki haz ise muhtesem bir duygu...bu hamileligimde ise sucuktan tiksindim yaa maalesef :S tek yedigim sarkuteri urunuydu..Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?