• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucuk ekmek , mangalda yanında cola ?

Dun senı ınstagramda naptıgımı gordun dımı :) Malesef hem bulanıyorum delı gıbı saga sola savruluyorum hemde asırı derecede ıcıne salca koydugum sucuk ekmek hayal edıyorum

Gördüm :)

Şimdi ye ya, sonra mide yanması başlarsa sıkıntı olur.
Pişir pişir göm.
Afiyet olsun, sağlıkla gelsin

İyi sucuktan bişi olmaz da, kola sadece tadımlık olsun :) ayran eyidir eyi :anneadayı:

Colada iciyorum sucukta yiyorum afiyet olsun bana. Sucuk guvendigim kasaptan colada haftada 1 bardak..

Kendinizi zorlamayin en azindan nefsinizi korletin..

Bu aksam yemegı bellı oldu muhtemelen ben bunu hazmedemeyıp butun gece kıvranıcam zıra mıdemde cok hassas prenses gıbı bısey :sinirli:

Limonlu soda ic birseyin kalmaz :)
Bak onuda sorucaktım lımonlu soda mı, maden suyuna lımonmu sıkılacak bunlardan bırı cok faydalıymıs sanıyorumkı maden suyu ama mumkun degıl onu sade ıcemem

Bende yenı yaptırdım bu testlerı ıgg 0,5 ıgm 0,16 cıkmıs o_O Yanı negatıf her ıkısıde ne bıleyım saglam bı kasaptan alsak soylede bır pısırıp yesek olmaz mı , bı kere yesem yetecek gıbı hıssedıyorum
ev yapımı yersen bişey olmaz cutem
kız akşam üstü akşam üstü canımı istettin :D

Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .

Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?

Ben ilk üç ay yemedim. Ete vs de dokunmadım hatta. Son bir aydır falan (32+2 günlük hamileyim) dışarıdan aldıklarımızı da tüketiyorum, ondan önce yememeye özen gösteriyordum. Yiyeceksem de kendi yaptırdığımız, doğal, işlem görmemiş sucuk vardı, ondan yiyordum. Ama onlar bitti... Eğer güvenilir bir yerden alacaksan ve çok iyi pişireceksen sorun olmaz bence ama sen gene de öteleyebildiğin kadar ötele. :)

Bak onuda sorucaktım lımonlu soda mı, maden suyuna lımonmu sıkılacak bunlardan bırı cok faydalıymıs sanıyorumkı maden suyu ama mumkun degıl onu sade ıcemem
Ben beypazari maden suyunun icerisine limon koyuyorum cok mutlu oluyorum. Hic mide bulantim yanmam vs olmadi masallah 5 aya oylr boyle geldim :) disaridan hamburgerde yedim donerde yedim. Cok takintili degilim yani birseyden kacarsan otekine illa ki yakalaniyorsun. Ama faydali olan aslinda akminanin acik yesil renkli siseleri ama onunda gazi olmayinca icesim gelmiyor :) doktor gunde 1 tane ic abartmadigin surece birsey olmaz dedi

Bence ye canın ne isterse ilkinde midyeleri 10'ar 10'ar götürdüm hiç salamdan sucuktan kaçmadım. Keşke canım birşeyler istese de yesem sadece et istiyorum

doktor bana sucuktan birsey olmaz toksoplazma iyi yikanmamis sebzelerden bulasir dedi hatta ben canim cok cekiyor sabah kokusuna uyanip.midemi bulandirmayan tek sey demistim:)) adam sasirdi guldu sucuktan bisey olmaz dedi yani cosmadan yemek lazim gecen iki uc tane yedim iyi geldi yasaklar daha fazla cebzediyor valla ne zaman yesen o yasak seylerden hemen nefsi koreliyor insanin

Canım ben çok sucuk yedim.Halada yiyorum. Ama burada eşim bir dönem sucuk işine yardım etti, içinde ne var ne yok bir de nasıl pişiriliyor bildiğimizden ben içim rahat yedim. Salam sosis falan yemedim.Ama canın çekiyorsa çok az ye yoksa bulantı yapar yemedikçe aşeriyorsan eğer.

Ben susi bile yedim :D Ertesi gunu de mide bulantim aniden tamamen gecmisti. Susiye bagladim.

Cig salam, az pismis sucuk, cig sosis de yemisligim vardir.

Tavsiye degildir...

Benım hayatım kedi kopek tırmıklarıyla sokak hayvanlarıyla gectıgınden heralde guvenıp yemiştim
Ama hazır sucuk degıldı bıldıgımız kasaptan kendımız yaptırıyoruz sucugu
Hamılelıgım boyunca 2 kere yedım

Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
hahaha oturup 5 kangal sucuk yiycek halin yok ya..guzelce pistikten sonra ara sira yenir ya neden olmasin. yeterki cig olmasin. ben ilk hamisligimde nasil bi sucuklu pizza cekmsiti canim. yemistimde..ne bilim yemesem o an icin cok kotu oluyorum. yedigim zamandaki haz ise muhtesem bir duygu...bu hamileligimde ise sucuktan tiksindim yaa maalesef :S tek yedigim sarkuteri urunuydu..

Hem katkılı olması hem de toksoplazma bulaşma ihtimaline karşı pişmiş de olsa yemedim, şekerli ve kimyasal olduğu için kola da içmedim. Doktorum ikisini de yasakladı.

Köfte-ayran yapsak onu :D

Back
X