• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucuk ekmek , mangalda yanında cola ?

Hamileliğimde benim de canım sucuk istemişti. Tek bir kere yedim ama kocaman kangal sucuğu yemiştim:KK48: Bir daha canım istemedi. Hamileliğimde yemek istediğim ne varsa kızım bayılıyor onlara. Karpuzdan nefret ederim, hamileliğimde yemiştim. Sucuğu çok sevmem ama hamileyken yemiştim. Kızım ikisine de bayılır. Bu açıdan bakarsak bir kereden bir şey olmazmı ki acaba? :KK64:Bilemedim :)

Hem katkılı olması hem de toksoplazma bulaşma ihtimaline karşı pişmiş de olsa yemedim, şekerli ve kimyasal olduğu için kola da içmedim. Doktorum ikisini de yasakladı.

Köfte-ayran yapsak onu :KK70:
Valla oda olur gıbı ama ramiz sucuk yedın mı hıc :KK14:

Ama olmaz ki bu dogurdum dogurucam tam asermelerim bitti demiştim sitenin ortasında mangal yakasim geldi :kk77::KK51:

Yemedim :KK70: Şurada kalmış bir ayım, dayanacağım bacım :KK71:Köfteye sucuk baharatı katsan? :KK70:
sucuk-ekmek.webp

Arkadaşlar şaka maka fena halde mıdem bulanmaya basladım yınede ıstıyorum bunu ben senın yerınde olsam yerdım ama benım 8 haftada bunu yaparsam gerı kalan 32 de nelerı yemem bır dusunsenıze

Aluçdağı markasının sucugunu güvenle yiyebilirsiniz. Helal sertifikası da var. Eti de güvenilir.

Eki Görüntüle 1991903
Arkadaşlar şaka maka fena halde mıdem bulanmaya basladım yınede ıstıyorum bunu ben senın yerınde olsam yerdım ama benım 8 haftada bunu yaparsam gerı kalan 32 de nelerı yemem bır dusunsenıze
Hahahah eski aylarda doğum yapanların topiklerini oku, 25 kilo aldım 15'i kaldı vs diye üzülenleri görünce, ağzını kilitleyip anahtarını kuyuya atasın gelir.
Yiyeceksen afiyet bal şeker olsun, can olsun, şifa olsun:21:

Ben Kayseri'de oturuyorum :) güvenilir bir markadan yedim ara ara. Kolayı da eşimin bardağından bi yudum fln içerek nefsimi bastırdım. Ben yedim bişey olmadı diye size yiyin ya da yemeyin diyemem ama doktorunuzun asla katiyyen gibi tutumu yoksa çeyrek ekmek yeseniz mi acaba :)

Gözümün önünde gri oldun cute :))) Noldu ki?

Cute,
hamileliğin hayırlı olsun, sağlıkla doğurmak nasip olsun inşaallah:nazar:

Şimdiiii bu bir dert midir? Gebelikte aşermeyle ilgili konular gebeliğe açılır, yeni üyeler bilmeden açıyor bari siz açmayın deyip konuyu taşıdıktan sonra uyarı verince de söyleniyorsunuz.
Diğer bir durum, hamile olupta maddi imkanı yetmeyenler, maddi imkansızlıklar yüzünden bir zeytini zor alan insanlar varken, bu konu tam da bdvnin gözünün içine sokularak iyi oldu mu sizce?
Gebelik bölümüne bile taşıyamadım insanların canı çekmesin diye.

Hayırlı olsun,saglikla kucağina almayı nasip etsin Rabbim.
Ben hamileliğimde yedim,doktorumda çok canın isterse ye ama abartma demişti. Salam sosis vs yemedim ki zaten sevmem. Kola da ayda alemde bir içtim küçük bir bardak çünkü ayran içmekten tiksinmiştim,hatta kızım 4.5 yaşında ben yeni yeni icebiliyorum ayran,öyle soğumuştum ayrandan.

Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .

Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
Ben yiyorum bişe olmaz kasaptan alrsan

Kayseriden kuvendigimiz bi arkadasimiz getirdiydi de öyle yemistim :)

Back
X