Gebeliğe Hazırlık Sübyan Muska meselesi (ümmü sübyan)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PsikSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
203
41
48
35
Kızlar 2 kaybım oldu hamileliğimde maalesef :/ Çocuğum yok. Aile büyüklerim böyle bir durumdan bahsetti.Bilginiz,konu ile ilgili fikriniz var mı acaba? muskası yapılıyor dediler ama hiç bilmiyorum :/

Kızlar 2 kaybım oldu hamileliğimde maalesef :/ Çocuğum yok. Aile büyüklerim böyle bir durumdan bahsetti.Bilginiz,konu ile ilgili fikriniz var mı acaba? muskası yapılıyor dediler ama hiç bilmiyorum :/
Konuyu yanlış yere açmışsınız.

Genetik test, pıhtılaşma testi falan. Bilimsel açıdan da bunları yaptırmanız gerekiyor. Aile büyüğü olmasam da söyleyeyim dedim.

Bu tür konular yasaktır.
Ümmü sübyan/sıbyan veya lilith mitolojik bir hikayeden ibarettir, gerçekliği yoktur ama maalesef insanların korkularından beslenen bazı şarlatanlar sizi bu illetten kurtaracağım deyip kazanç kapısı yaptılar, bu efsaneyi gerçekmiş gibi nesilden nesile anlatarak bugüne kadar taşıdılar.
Muskadır şu'dur bu'dur derken bu şarlatanlar işi ilerletmiş sanki 6 yıl tıp okumuş gibi ümmü sıbyan iğnesi vuracağım deyip tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneleri de yapmaya başlamışlar.
Ne inandıkları dini kullanarak insanları korkutup paralarını almaktan ne de doktorculuk oynamaktan utanmıyorlar.

İsteyen herkese bebek sahibi olmak nasip olsun lakin lütfen bilimden şaşmayın, doktora gidin gerekirse birkaç doktora gidip genetik araştırma yaptırın.

Ve lütfen para tuzağı olan büyücülere kanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…