• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Subliminal Mesajlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Beyninizin tek hakimi siz misiniz?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlara.s.

Subliminal mesaj ne ki diyorsanız, bizim algılayamadığımız ama bilinçaltımızın algıladığı mesajlar. 2. Dünya savaşından sonra keşfedilmiş ve ABD tarafından yoğun olarak kullnılmış, özellikle ünlü markalar tarafından, mesela malboronun red kid çizgi filminin finansörü olduğu söyleniyor, bilimsel olarak bi çocugun algısında red kid in ağzında ki çöp le sigaranın hiç bir farkı yok. Bu da ilerde onları sigara bağlımlısı olmaya aday yapıyor.
yada bir müzik dinliyorsunuz bir şarkı, ama içine gömülü mesajlar var ama siz bunları duymuyorsunuz ama bilinçaltınız algılıyor
yada filmler reklamlar, sizin gözünüzün görmeyeceği şekilde anlık mesajlar görünüyor ekranda
markete gidip tek bir deterjana yönelmemizin sebebi buymuş
yada sinama izlerken arkada çakıyor bu görüntüler perde arkasında ve sürekli, coca cola iç patlamış mısır ye diyor

Beynimizin tek hakimi malesef ki değiliz.
Bu isteğimiz dışında bize iğne yapılmasından farksız bir durum.
ılacın içeriğini bilemeyiz,tek yapabileceğimiz sonucunu yaşamak.
Subliminal mesajlar insanlara efsane gibi görünür,ama günlük hayatta ne kadar çok maruz kaldıklarını bilseler korkarlaryerimseniben.

Subliminal mesajların, büyük marketlerde satın al, satın al şeklinde beyne mesaj gönderdiklerini duymuştum, ne kadar doğru bilinmez ama..
Tv deki reklamlarda kesinlikle var, teknoloji sayesinde resmen kobay olduk :bbo:

Malesef artık beynimize hükmedemiyoruz.Ve büyük çoğunluk da bunun bilincinde değil, olsa bile yapılacak bir şey yok.
Artık bilinçli olmak bu konuda hiçbir işe yaramıyor!Mesajlar artık bilinçaltı yoluyla veriliyor artık!:1no2:

bi program buldum bu konuyu araştırırken pc ye yüklüyor ve ayarlarını yapıyorsunuz, kendinize subliminal mesaj veriyorsunuz, işe yarar mı diye düşünmedim değilCADIARZU

programı yükledim şuan monitörde ben zenginim ve benzeri cümleler çakıp sönüyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet beynimize tek hükmeden biz değiliz maalesef
farkında olmadan aldığımız mesajlar bizi hayatın her yönünde yönlendirebiliyor alışverişte ilişkilerde yaşam standartımızda vs vs
ne kötü beynime bile çoğu zaman hükmedemememiz

banu avardan popüler kültüre eleştiri;

[youtube]TO2kzmojNa0[/youtube]

valla bu videoda anlatılanlarda bu subliminal mesajlara girer mi bilmiyorum ama video hakkındaki görüşlerinizi merak ettimbilmiyorumkismile

videoyu göremedim açılmadı yorum yapamıycam:1ninca: ama subliminal mesajlar kesinlikle
farkında olmadan beynimizi resmen yönetebiliyor...bunu bilmeyen birçok kişi bile bu yazılanları okuyunca gerçekden
bendede böyle oluyor demişdir kanımca....en basit örneği markette olduğu gibi...
bu arada bulduğun program nasıl ? denedin mifisfisfis

canım galiba youtube izlemeyemiyosun
valal denedim canım ama kullanışlı değil, yazılar ekrana saniyeden bi bile kısa sürede gelip gidiyor ama o esnada bastığın tuşu yada tıkı algılamıyor, o yüzden sildim
:hulya:

canım galiba youtube izlemeyemiyosun
valal denedim canım ama kullanışlı değil, yazılar ekrana saniyeden bi bile kısa sürede gelip gidiyor ama o esnada bastığın tuşu yada tıkı algılamıyor, o yüzden sildim
:hulya:

evet youtube açılmıyor :1no2: programı en azından denemişsin ;)) aklında kalmamış oldu bence neydi nasıl olurdu demiyceksin a.s

programi ben kullaniyorum sorunsuz ve ise yaradiginida düsünüyorum. Henüz yeni olmasina ragmen.
Birde kubilay Aktas in kitabini okudum bugün icinde bir Cd var Disaridan yapilan bu gizli telkinlerden arinmak icin ve olumlu telkinler almak icin. Kuran ve cevsen ayetleriyle destekliyor Subliminal Cd sini. Sadece müzigi duyuyorum ama altta ayet ve dualar var ama onlari duymuyorum tabi.
Bakalim kendimi nasil hissedecegim.

evet var hatta bir televizyon kanalı bilinçli olarak yapıyor saniyenin onda birinde ekranda patlıyor biz göremiyoruz ama bilinç altımız görüyor

ben inanıyorum bu duruma çünkü kendi kendimle çok konuşuyorum.ihtimal vermedğim bir durumla karşılaşınca ne yapacağını şaşıran ben panik tavırlar sergiyeceğimi anlayınca kendime sessiz bir şekilde şu an çok sakinsin ve hiç birşeyin yok herşey çok güzel evet yavaş yavaş oluyor çok güzel harikasın devam et nefes al ver aferin gibi bir çok telkinde bulunuyorum ve o ruh halimden eser kalmıyor bunu kendim keşfettim sonra baktımki subliml denilen olay varmış kesinlikle inanıyorum

programi ben kullaniyorum sorunsuz ve ise yaradiginida düsünüyorum. Henüz yeni olmasina ragmen.
Birde kubilay Aktas in kitabini okudum bugün icinde bir Cd var Disaridan yapilan bu gizli telkinlerden arinmak icin ve olumlu telkinler almak icin. Kuran ve cevsen ayetleriyle destekliyor Subliminal Cd sini. Sadece müzigi duyuyorum ama altta ayet ve dualar var ama onlari duymuyorum tabi.
Bakalim kendimi nasil hissedecegim.

Ben de Kubilay Aktas'i tv de izledim, su an bir Cd sini dinliyorum.
Ikinci gunumdeyim bakalim ne gibi degisimler olacak...
Canim sen devam ettin mi memnun kaldin mi?

Subliminal teknigini kesfedenler coktan kesfetmis ve cokta guzel kullaniyorlar...
Arkadaslar cocuklarinizi cizgi filmin basina oturturken bir kez daha dusunun...
Cizgi filmlerde verilen cinsel ve seytana tapmaya yonelik mesajlari youtubden kolayca bulabilirsiniz...

Çok fazla maruz kalıyoruz bazen bu mesajlara. Ama güzel yanları da var. Örneğin telkin müzikleri bizim kolay kolay beceremediğimiz şeylere bizi inandırıyor. Ayrıca bazı telkinler insanların daha dik durmasını, daha iyi göz temasında bulunması sağlıyor.

Back