- 19 Şubat 2015
- 563
- 415
- 103
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Eşim astsubay ben çalışmıyorum :)
Bana göre bi zorluğu yok şimdilik henüz tayin olayımız olmadı. Olursa da sıkıntı yapmıyorum zaten eşimle çok mutluyum çok şükür.
Dediklerinizin hepsi olacak. Artılarını da düşünüp ona göre bir yol çizin derim.
Kokutmuyo şuan uzağız ailelerden sadece doğuda değiliz. Sürekli yer değişikliğimizde olmayacak iki kez falan galiba. Türk hava kuvvetlerinde eşim.Merhaba
Olumsuz şeyler seni korkutmuyormu? Sürekli yer degistirecek olmak? Daha şark görevine gitmeniz gerekecek, ailenden Uzakta bi başına olacaksın. ;( bunlar beni yıpratıyor
Sen çok eskide kalmışsınMerhaba. Ben 20 yasındayım o 27 yasında. Evliliği 1.2 sene icinde düsünüyoruz çünkü tayini çıkıcak gitmesi gerekiyor. Onunla gitmem için evli olmam lazım haliyle. En uygun meslek derken, sürekli yer degistirmeye uygun bir meslek olmasını istiyorum. Ogretmenlik en bilindik şey eş tayini bakımından okulu kaydırabiliyorsun. Ama alternatif başka mesleklerde düsünüyorum, sehir degistirmeye yatkın. Mesela muhasebe okuyorum ve büro acmam gerekecek, her şehirde yeni bir büro açmak çok zor, anladınız beni umarım
Kokutmuyo şuan uzağız ailelerden sadece doğuda değiliz. Sürekli yer değişikliğimizde olmayacak iki kez falan galiba. Türk hava kuvvetlerinde eşim.
Sevgiliniz adayligi ve zorunlu hizmeti yüzünden eşlerinden çocuklarından ayrı kalan öğretmenlerden bihaber anlasilan.Merhaba ablalarımEşi veya yakını asker olanlar, Umarım yardımlarınızı görürüm. Sevgilim üsteğmen maliyeci ve sube müdürü. Ben muhasebe ögrencisiyim. İleriye dönük bir ilişkim var bir iki sene içinde evlilik düşünüyoruz. ama gelecekle ilgili kafamda çok soru isareti var. Bir subayla daha doğrusu askerle evli olmanın zorlukları nedir? Sürekli yer gezecek olmak, ailelerimizden ayrı yaşayacak olmamız, cocuklarımızın göcebe hayatı olması saglam bir cevre edinemicek olması, gece nöbetleri onsuz yatılan günler, askerliğin tehlikeli durumu.. sevgilim muhasebeyi bırakıp ögretmenlik kazanmamı istiyor. sürekli oku bilgilen kültürlü ol ders calısalım iyi yerlere gelelim diyor.. Eşiniz askerse sizin mesleğiniz nedir? Bir subayın eşine uygun meslek ne olabilir? Ne meslek yapacağim konusunda çok kararsızım. Cevaplarınızı bekliyorum
Sevgiliniz adayligi ve zorunlu hizmeti yüzünden eşlerinden çocuklarından ayrı kalan öğretmenlerden bihaber anlasilan.
Lütfen bunun için öğretmen olmayı falan dusunmeyin. Kendinize bu kötülüğü yapmayin.
Ogretmenlik sevmeden yapıldığında kişinin kendisine de çocuklara da zarardir.
Herkesin durumu farklı oluyo sanırım. Eşim sabah 8:30 gidiyo akşam 17:30 geliyo. Ayda 2 kez falan gece nöbeti oluyo hiç korkmadım şimdiye kadar. Burda eşimin arkadaşları var komşularım var yalnız değilim. Ayda bir de ailelere gidiyoruz.Ev hanımısınız ya mesela gün içinde neler yapıyorsunuz, orada yeni arkadaşlıklar edindiniz mi? Esiniz sürekli görevde olduğunda neler yapıyorsunuz
"Sevgi söz konusu değil..." bu sözünüzü anlamadım.Sevgi söz konusu değil şuanda gayet severek yapabilceğim meslek, dile meragım ve yatkınlıgım var ingilizce ögretmeni olmak istiyorum bunun için, zorunlu degil. Gercekten böyle zorlukları varmı? Bizde avantajlı olcagağini düsündük. O sadece üniversiteyi kazan gerisini bana bırak ben nereye sen oraya diyor..
Herkesin durumu farklı oluyo sanırım. Eşim sabah 8:30 gidiyo akşam 17:30 geliyo. Ayda 2 kez falan gece nöbeti oluyo hiç korkmadım şimdiye kadar. Burda eşimin arkadaşları var komşularım var yalnız değilim. Ayda bir de ailelere gidiyoruz.
Eş durumu için ilk attandığın yerde 6 yıl kalman gerekiyor öğretmen olursan biliyorsun dimi? Bu arada eşim askeri pilot ben öğretmenim ve çalışmıyorum. Çünkü devlette dediğim sıkıntı var biz 6 yıl ayrı kalamayız özelde cumartesileri çalışmamı istemiyor. Ben halimden çok memnunum.Merhaba. Ben 20 yasındayım o 27 yasında. Evliliği 1.2 sene icinde düsünüyoruz çünkü tayini çıkıcak gitmesi gerekiyor. Onunla gitmem için evli olmam lazım haliyle. En uygun meslek derken, sürekli yer degistirmeye uygun bir meslek olmasını istiyorum. Ogretmenlik en bilindik şey eş tayini bakımından okulu kaydırabiliyorsun. Ama alternatif başka mesleklerde düsünüyorum, sehir degistirmeye yatkın. Mesela muhasebe okuyorum ve büro acmam gerekecek, her şehirde yeni bir büro açmak çok zor, anladınız beni umarım
"Sevgi söz konusu değil..." bu sözünüzü anlamadım.
Atama konusunu da yanlış biliyor.
O tayin olurken uniyi nasıl okuyacaksın bana bırak demiş gerçekten merak ettim.Sevgi söz konusu değil şuanda gayet severek yapabilceğim meslek, dile meragım ve yatkınlıgım var ingilizce ögretmeni olmak istiyorum bunun için, zorunlu degil. Gercekten böyle zorlukları varmı? Bizde avantajlı olcagağini düsündük. O sadece üniversiteyi kazan gerisini bana bırak ben nereye sen oraya diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?