- Konu Sahibi mavms yesl
-
Evet ve cok az göğüs hassasiyeti başladı bilmem psikolojik mi ilkinde sanki daha fazlaydı belirtiler ya da bana öyle geliyor zaman da geçmiyor ki hiçBende 6 şubatta oldm transfer 18i sonuç günüm. Bende 2 gündür hafif regl sancısı gibi var bide çok gazım var sizde de olıyomu
Göğüs hassasiyeti ilaçlardn bence çnkü transferdn öncede vardı bndeEvet ve cok az göğüs hassasiyeti başladı bilmem psikolojik mi ilkinde sanki daha fazlaydı belirtiler ya da bana öyle geliyor zaman da geçmiyor ki hiç
Göğüs hassasiyeti ilaçlardn bence çnkü transferdn
Belkide artık zamanı beklicez başka care yokGöğüs hassasiyeti ilaçlardn bence çnkü transferdn öncede vardı bnde
26 benim de 1Yaşım 28 benim 2 transfer oldu senin yaşın kaç
Yok hayır bir belirtim yok ama karnım şişti neden bilmiyorum sert ağrım yok ama doktoruma haber vericem yarınMerhaba benimde 6 şubat transfer 18 i beta hcg günü sizin belirtileriniz oldu mu hiç
Amin inşallah ikimizde alalım güzel haberlerimiziMerhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de test günümü beklemekteyimbu sitede birkaç yerde de gördüm transferden sonra çatlatma iğnesini neden yapıyorlar ilk defa duydum ikinci denemem ama bana öyle bir şey demedi doktorlarım
Adı nedir iğneninAmin inşallah ikimizde alalım güzel haberlerimizi
Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi verdiler ama google a yazınca tutunması için yazıyor zaten
Benim de karnım şiş ya gaz mı bilemedim çünkü yok yani çıkarmıyorum ayıptır söylemesiBende 6 şubatta oldm transfer 18i sonuç günüm. Bende 2 gündür hafif regl sancısı gibi var bide çok gazım var sizde de olıyomu
Ovitrelle yaptım transfer günüAdı nedir iğnenin
Anladım sabırsızlıkla günümü beklıyorum artık bu sefer erken test yapmak istemiyorum bakalım dayanabilirsemYok hayır bir belirtim yok ama karnım şişti neden bilmiyorum sert ağrım yok ama doktoruma haber vericem yarın
Ben de test yapmayı düşünmüyorum idrar vsAnladım sabırsızlıkla günümü beklıyorum artık bu sefer erken test yapmak istemiyorum bakalım dayanabilirsem
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimBen de test yapmayı düşünmüyorum idrar vs
Amiiiinn inşallah herkeseİnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Kayısı hoşafı iç canm ben tranferdn beri içiyorum rahatlatıyoBenim de karnım şiş ya gaz mı bilemedim çünkü yok yani çıkarmıyorum ayıptır söylemesi
2 gün ağrı oldu bende de hafif hafif sonra geçti
Neden olmadın hayırlısı böyleymiş inşallaj canım ben de aralıkta başladımm rahim dinlendirme oldu bir ayda bu şekilde 6 şubatta oldum transfer6 şubatta ne çok transfer olan varmış inşallah bu yolda emek veren herkes bebeğine kavusur. Bende 6 şubatta transfer olacaktım ama iptal ettirmek zorunda kaldım. ilaçları bıraktım adet oldum ama bir dahakine artık nasip olursa yine bi engel çıkmazsa inşallah kasımdan beri uğraşıyorum bu 3. oldu transferim iptal oluyor.
Kayısı yiyorum ben de bir de kayısılı kefir içiyorum ama çok da afedersin ishal etmek istemiyorum kendimiKayısı hoşafı iç canm ben tranferdn beri içiyorum rahatlatıyo
İnşallah canım sağol Eşim rahatsızlandı acile gittik yatışı yapıldı. Biz İstanbul da tubbebek tedavisi görüyoruz şehir dışından git gel yapıyoruz eşim zaten hastaneden o halde çıkamaz bende evle hastane arsında mekik dokunmaktan zaten dinlemenem transfer olsamda gece refakatçi kalıyorum mecburen iptal ettim.Kasim ve aralıkta 2 defa transfer hazırlığına başladık son dk progesteron hormonu yüksek diye doktor iptal etti bu sefer lucrin depot iğnesi kullandık hersey yolundaydi bu seferde böyle olunca kaldı yine.Neden olmadın hayırlısı böyleymiş inşallaj canım ben de aralıkta başladımm rahim dinlendirme oldu bir ayda bu şekilde 6 şubatta oldum transfer
Hep şunu düşündüm içimden rahim dinlendirme vs bizim hemen tedaviye başlamaya karar vermemiz muayeneye gittiğimiz gün bunlar hep Allahın yazdığı nasip olarak düşündüm ben sende o şekilde düşün ve rahatla bence
Bekle o daha iyisini verecek
Sadece kahvaltımı hazırlıyorum o kadar iş yapmıyorum ben deKızlar bu arada transferinizi nasıl geçiriyorsunuz merak ettim çünkü ben 8 gündür hiç bir ev işi vs yapmadım annemde kalıyorum zaten sizlerin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?