ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Bende 6 şubatta oldm transfer 18i sonuç günüm. Bende 2 gündür hafif regl sancısı gibi var bide çok gazım var sizde de olıyomu
Evet ve cok az göğüs hassasiyeti başladı bilmem psikolojik mi ilkinde sanki daha fazlaydı belirtiler ya da bana öyle geliyor zaman da geçmiyor ki hiç

Amin inşallah ikimizde alalım güzel haberlerimizi
Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi verdiler ama google a yazınca tutunması için yazıyor zaten

Bende 6 şubatta oldm transfer 18i sonuç günüm. Bende 2 gündür hafif regl sancısı gibi var bide çok gazım var sizde de olıyomu
Benim de karnım şiş ya gaz mı bilemedim çünkü yok yani çıkarmıyorum ayıptır söylemesi
2 gün ağrı oldu bende de hafif hafif sonra geçti

6 şubatta ne çok transfer olan varmış inşallah bu yolda emek veren herkes bebeğine kavusur. Bende 6 şubatta transfer olacaktım ama iptal ettirmek zorunda kaldım. ilaçları bıraktım adet oldum ama bir dahakine artık nasip olursa yine bi engel çıkmazsa inşallah kasımdan beri uğraşıyorum bu 3. oldu transferim iptal oluyor.

Kızlar bu arada transferinizi nasıl geçiriyorsunuz merak ettim çünkü ben 8 gündür hiç bir ev işi vs yapmadım annemde kalıyorum zaten sizlerin nasıl geçiyor

Neden olmadın hayırlısı böyleymiş inşallaj canım ben de aralıkta başladımm rahim dinlendirme oldu bir ayda bu şekilde 6 şubatta oldum transfer
Hep şunu düşündüm içimden rahim dinlendirme vs bizim hemen tedaviye başlamaya karar vermemiz muayeneye gittiğimiz gün bunlar hep Allahın yazdığı nasip olarak düşündüm ben sende o şekilde düşün ve rahatla bence
Bekle o daha iyisini verecek

İnşallah canım sağol Eşim rahatsızlandı acile gittik yatışı yapıldı. Biz İstanbul da tubbebek tedavisi görüyoruz şehir dışından git gel yapıyoruz eşim zaten hastaneden o halde çıkamaz bende evle hastane arsında mekik dokunmaktan zaten dinlemenem transfer olsamda gece refakatçi kalıyorum mecburen iptal ettim.Kasim ve aralıkta 2 defa transfer hazırlığına başladık son dk progesteron hormonu yüksek diye doktor iptal etti bu sefer lucrin depot iğnesi kullandık hersey yolundaydi bu seferde böyle olunca kaldı yine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…