Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Canim benide ekleyin listeye ilk igneme pazartesi basladim kisa protokol Bahcecide Dr.Mustafa bey ön tedavi yurtdisinda toplama ve transfer Istanbulda olacak ilk kontrolum yarin bakalim kac yumos olacak kizlar sizde ilk kontrolde kac yumos vardi

canım naptın verdin mi kanı ne zman sonuc alacaksın haber ver mutlaka bize...

ilk hamişimizzzz gelmişşşşşşş kıslarrrrrr esra süper canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahahhhhhhhh

kızlar gün içinde liste düzenlemek biraz zor oluyıor günün sonunda toplu halde yapmayı düşündüm ama sorun olmaz değil mi sizin için???

--------------------------------------------------------------------------------

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum............... ........................Test Tarihi

1-wintersun............................1............ ..............Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1......... ...........smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1................ ..............bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................

--------------------------------------------------------------------------------
5-haziran15............4............Gürgan klinik.....25 şubat yumoşlar toplanacak............

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................

5-haziran15....................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena........................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..............................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat

:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

Son düzenleme:
esra yaşadıkolarını deneyemlerini bizimle de paylaş canım meark ettim şahsenn:)))

:Saruboceq:
bafo 1.deneme amerıkan hast. 24 subat test gunu:Saruboceq:

esra yaşadıkolarını deneyemlerini bizimle de paylaş canım meark ettim şahsenn:)))

eşim varikoselden ameliyat oldu cnm tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittiğimizde bize spermde 3 önemli şey var üçündede sorun var dedi şekil hareketlilik sayı

tabi o an dünya yıkılmıştı başımıza sanki ama tam bunları duyalı 1 yıl oldu ve ben hamileyimmmmmmmmmm

hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin her zaman inannın .allahım sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin

bu arada da bende pkos var sağ yumurtalığım hiç çalışmıo soldanda sadece 3 yumurta topladılar allahıma şükürler olsunki 3 üde döllendi

bu konuda druma da haksızlık edemem 187.5 gonal f yaptım.yükseltmedi drum 3 tane olsun kaliteli olsun dedi öle de oldu

GÖZTEPE MEDİKALPARK TÜM ÇALIŞANLARINA ÖZELLİKLE DE ZEHRA HANIMA BELGİN HEMŞİREYE VE DOKTORUM SERDAR BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER........... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

evet canım ümit etmek umutsuzluğa düşmemek sabretmek çok önemli bu işte ..
bende yapabilirsem senn gibi yapıp hiçbişey yapmadan test gününü beklemeyi düşünüyorum aşılamalarımda sabredemedim ama bakalım:bbo:

merhaba arkadaşlar bende bu ay tedavime başladım doğum kontrol hapıyla regl olur olmaz iğnelere başlıcaz mart ortası bi sorun olmazsa inşallah transferim yapılacak kısa protokol izmir smryna da tedavi görüorum benide listeye eklerseniz sevinirim..

bu arada benim ilk tüp bebek denemem ve uygulamanıın her aşamasında tedirgin oluorum ve bana söylenen herşeyden bi sonuç çıkarmaya çalışıorum mümkünse hepinize birşey danışmak istiorum kafam çok karıştı da yardımcı olursanız çok sevinirim..bugün histereskopim yapıldı herşey normal çok şükür ama fsh 7.5 çıktı benim hemşireden sezinlediğim bunun biraz yüksek ve sanki hoş bir durum olmadığı...kısa protok uygulanacakmış acaba kısa protokol uzuna göre daha büyük sorunları olanlara mı uygulanıor ve uzun protokole göre şans daha mı düşük? bilgilendirirsneiz çok mtlu olucam

bu arada esrabahattin çok mutlu oldum arkadaşım sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah.. darısı hepimizin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…