İki topicte de beraberiz desene Puffy, Alis'i de alalım buraya.
Selam canim tedavin hayirli olsun , Alis buralarda oldugumu biliyor tedaviye baslayinca gelir zaten yanimiza ..
kızlar günaydın... benim gelişmelerden haberdar edeyim sizi. tedavi yarıda kesildi transfer aşamasına gelemeden. yumurtların çoğu olgulnlaşma belirtisi göstermemiş. sadece biri olgunlaşır gibi olmuş ama sonuç yok ne yazık ki. embriyolog ve doktorum (b. Tıraş) bilgi verdiler. bu genetik faktörlerden de olabilirmiş. doktor olmamasını umalım dedi. çünkü o durumda tıbbi bir çare yokmuş. bu adet dönemine özgü olabilirmiş. stres, yaşadığım herhangi birşey. umalım da böyle olsun dediler. ben de öyle ummak istiyorum. genetik olmaması lazım. annemler teyzelerim baba tarafı çocuğu olmayan yok. ne bileyim. tıp da br eyere kadar işte. şu aşamada bilemeyiz sebebini diyorlar. bşir deneme daha yapılacakmış farklı ve ek ilaçlarla. ama ben merkezin ilgisinden çok memnun kalmadım. acaba değiştirsem mi diyorum. memorial şişli için iyi diyorlar? varmı orada deneyen?
güzel günler herkese ... sizin gelişmelerinizi takipteyim şu an.. 1-2 hamile haberi daha alacakmışız gibi hissediyorum ben. akrep burçlarının sezg,leri güçlüdür :=)
Canim ilk once cok uzgun oldugumu soylemek isterim , seni teselli etmez biliyorum ama bu surecte hepimiz bu duygulari yasiyoruz malesef hakkinda hayirlisini dilerim.
Ben su an memorial sislide tedavi goruyorum , ilk denemem baska bir merkezdeydi ve cok kotu bir deneyim oldu.buraya geldigimden bu yana o kadar pozitifimki , doktorlar cok bilincli ve arastirmaci , tum calisanlar ilgili ve guler yuzlu .tedavinin her asamasida cok titiz ve ilgiliyiler , embryo lab. Turkiyedeki tek kalite belgeli laboratuar , memnun olmadigim hic bir yan bulamadim. Ozellikle zor hastalari kabul etmeleri ile unluler , bu denemem olumsuz bile olsa yine orada denerim.
Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
bunun dönem donem kadınlarda olabılecegını söyledı ben zaten beklıyodum bunu,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.
sizin tavsıye edebılceğiniz istanbulda ıyı bı merkez vrmı kızlaaaar???
hepinizi çok opuyorum

(
Merhaba arkadasim,
Umarim bir baska denemeye gerek kalmaz ama benim su an tedavi oldugum merkezle bir gorusun derim yukarida yazdim merkezle ilgili bilgileri.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr hastaneden aradılar transfere gidiyorummmmmmmmmm duaya buyrun lütfennnnnnnnnnnnnnnn.
Hayirli transferler ( biraz gec oldu ama yinede iyi dileklerimi iletmek istedim )
kizlar merhaba,
kisa bir özgecmis ile baslayayim dedim. sebepsiz infertilite durumundan bir anda rezerv düsmüs durumuna geldik biz. esimde sükür hicbir problem yok ama benim yumurta üretme kapasitem cok degil. burada masallah bazilarinizi okudum 10-12 yumi helal olsun valla. ben bu kadarini ancak 6 ayda biriktirebilirim. benim bu 3. raund. 2 tane basarisiz
tüp bebek denemem var. sali günü Menogon ignelerle basladik sürece. günde iki kez esim yapiyor ignemi pazar günü de orgalutran bastirici igne ilave olacak. anlayacaginiz delik desik olacagim opuya kadar. doktorum 3 tane yumi gördü. benim icin rekor bir sayi. ilk denemede 2 adet ikinci denemede 1 adet yumi olmustu. hepsi de döllenmelerine karsin tutunma gerceklesmedi. kismet degilmis zamani degilmis. insallah bu sefer dualarimiz gerceklesir. pazartesi ikinci kontrole gidecegim kismetse.
topikte transferi olmus haber bekleyenlere sabir diliyorum. cok zor bir sürec biliyorum. saatler günler gecmek bilmez ama ne olur rahat olun. stres kötülüklerin anasidir.
hamilelik haberleri ile bizlere hayallerimizin aslinda imkansiz olmadigini gösterenlere Yüce Rabbimden problemsiz güzel bir hamilelik dönemi dilerim. Allahim hamislerimizi ve bebislerini korusun gözetsin.
hamile olmadigi haberini alan veya öyle düsünenler tabii ki üzülecekler. ben iki kere yasadim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum. ama inanin ki o üzüntü de geciyor. 1 gün matem ikinci gün bu isi bile beceremiyorum diye kendini suclama ücüncü gün esine sen git saglikli baska bir kadin bul benden hayir yok. dördüncü gün ben neyi yanlis yaptim. ve ister inanin ister inanmayin en gec 1 hafta icerisinde bir sonraki deneme ile ilgili arastirmalar basliyor. üzülmek en dogal hakkiniz ama sonra da bu matem havasindan cikmasini bileceksiniz. bizler güclü ve kendine güveni tam olan kadinlariz. hayallerimiz icin katlandiklarimiz herkesin harci seyler degil.
nefes aldigimiz sürece umut vardir. ve umut oldugu sürece de hayallerimizin gerceklesmesi ihtimali var.
sevgiyle hayirli cumalar diliyorum.
Zeynep
Hosgeldin canim buradada bulustuk :))))
benim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti
Bu durumda yazacak bir sey bulamiyor insan aglayip icinizdeki uzuntuyu akitin bir an once , sonra lutfen yeni tedavi icin hazirlanin.
Saglikli beslenin , stresten uzak yasayin , basit kurleri uygulayin daha guclu ve bilincli baslayin.vazgecmek yok yola devam edecegiz......
Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
Canim 8. Gun daha etken gec tutunma diye bir sey var , gunun dolsun oyle test yaptir umarim iyi bir sonuc alirsin...
kızlar bende doktordan geldım karnımda su toplama olmus kan ıstedı verdım yarınkı sonuca gore devam edıcez.yuksek cıkarsa goz altına alıcaklarmıs hayırlısı olsun..
Canim insallah yarin hayirli haberler alirsin ...
amin inşallah canım ya .bugun dr gıttım buyume yavaslamıs yanlıs bıseylermı yapıyorsun dedı moralım bozuldu valla 10mm 12 mm olmus 9mm lerde 11 mm olmus ılacın dozunu artırdı pazartesı yıne gel dedı pazartesıde cok bır gelısme olmazsa sanırım sonlandırır tedavıyı 17-18 olması lazımmıs en az :18: :84:
Tatlim ne yapabilirsinki sen , ignelerini vurmak disinda yapabilecegimiz bir sey yokki ama tavsiyem stres yapma sigara ve kahve icme , bu arada yesil cay , adacayi gibi bitkisel hic bir cayi icme ve bol bol kirmizi et ye protein al....
slm kızlar bugün 11. günümdü kan testi 70 çıktı ama progeteron biraz düşük çıktı takviye iğne verdi
Hamileliginiz hayirli olsun tamamina ersin insallah....
Hayirlisi olsun sol yaniniza yatmayi unutmayin....