Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
benimde 5. gun emrıyosuydu..9. gunde bende de negat cıkmıstı..11. gunde kesin sonuc ogrendim.. acele etmısın bıraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabah kan vermiştim.5. gün embriyosu ve 8. günümdü.Az önce aradım negatif dediler.
hoşbulduk canım ben test felan yapmadım bir idrar testi koca bir negatif görünce cesaret edemedim bunu tek başına kaldıracak kadar güçlü değilim eşim 12 ci gün yaptır diyor şimdi erken yaparsam onada söleyemem içim içimi yeraaaaaaaa fatoş gelmiş hoşgeldin fatoşum ya çook korktum senin için üzgünsün diye
fatoşum mucize ile hani sen bir aynı merkezde yapan biri vardı nickini unuttum onun negatifmiş öçooook üzüldük kuşum yaaaaaaaaa
![]()
Mucizem cok üzüldüm ben sana ya hayirlisi degilmis bakalım bızler nasıl sonuc alıcaz :/ cok zor surec cokk
inşallah ilç dozu yükseltme iyi gelir kuzum yaaaa senin yumurta rezervi azlığınmı vardı canım ????????
yok yavrum hiçbir belirtim yok ara ara sancı giriyor okadar gögüslerim şişti onlarda indi:))her zaman bakıyorum leke gelecekmi diye leke felanda yoksen nasılsın kuzum belirti falan hissediyonmu????????
hoşbulduk canım ben test felan yapmadım bir idrar testi koca bir negatif görünce cesaret edemedim bunu tek başına kaldıracak kadar güçlü değilim eşim 12 ci gün yaptır diyor şimdi erken yaparsam onada söleyemem içim içimi yer
nasıl yaa tedaviye başlamadan test falan yapılmasımı sana ????????bana bu konuda hıc bısey demedıler canım ya hatta ılk senden duyuyorum :S zaten bugun soru soracaktım
yumurta gelısımın az dıyınce kalakaldım cıktım odadan buyur dımı ya pazartesıye kadar ondan sonra 3 gunun kalıyormus yanlıs anlamadıysam hemsıre suraya gelene kadar almamız lazım dedı pazartesıye kaldı artık durumum Allahım inşallah büyürler diyorum
üzülme canım kaçıncı denemedi bu nerde yaptırmıştın geçmiş olsuninsallah.. tekrar denemekten baska secenegım yok..tesekkur ederim
hoşbulduk canım ben test felan yapmadım bir idrar testi koca bir negatif görünce cesaret edemedim bunu tek başına kaldıracak kadar güçlü değilim eşim 12 ci gün yaptır diyor şimdi erken yaparsam onada söleyemem içim içimi yer
çok çok çok üzüldümsakın erken yapmaaaaaaaaaaaaa sakın..gunu bekleeeee
test gününe ne kadar kaldı kuzcumyok yavrum hiçbir belirtim yok ara ara sancı giriyor okadar gögüslerim şişti onlarda indi:))her zaman bakıyorum leke gelecekmi diye leke felanda yok
nasıl yaa tedaviye başlamadan test falan yapılmasımı sana ????????
fsh ye bakılmış olması lazım canım yaaa[/
:) cahıllık basa bela fsh normal bır sorun yokkonuyada bu kadar hakımım yanı hıc bır hormonumda problem yok sadece ınsulın dırencımde vardı
pazartesi canım test günümmtest gününe ne kadar kaldı kuzcum
nasıl yaa tedaviye başlamadan test falan yapılmasımı sana ????????
fsh ye bakılmış olması lazım canım yaaa[/
:) cahıllık basa bela fsh normal bır sorun yokkonuyada bu kadar hakımım yanı hıc bır hormonumda problem yok sadece ınsulın dırencımde vardı
çokmu gerildin naptın kızzz kıyamam yaa kendine çok iyi bak tamam mı??? bol fındık fıstık ceviz yee inşallah yeterli büyüklüğe gelir yumoşların![]()
hiç belirtisi olmayanlarda var canım bu işler belli olmuyo en kesin sonuç kanda çıkıyo hadi bakalım hayırlısıpazartesi canım test günümm
hayırlısı olsun böle kalbim pır pır ediyor korkuyorum test yapmayahiç belirtisi olmayanlarda var canım bu işler belli olmuyo en kesin sonuç kanda çıkıyo hadi bakalım hayırlısı![]()
pazartesi canım test günümm
çokmu gerildin naptın kızzz kıyamam yaa kendine çok iyi bak tamam mı??? bol fındık fıstık ceviz yee inşallah yeterli büyüklüğe gelir yumoşların![]()
gerılmek ne kelıme soğuk olmasa saatlerce dısarıda dolasacaktım cevız fındık fıstık ışe yarıyormu yıyeyım mı gercekten
hayırlısı olsun böle kalbim pır pır ediyor korkuyorum test yapmaya
gerılmek ne kelıme soğuk olmasa saatlerce dısarıda dolasacaktım cevız fındık fıstık ışe yarıyormu yıyeyım mı gercekten
lafın gelişi dedim anam kendine çok iyi bak anlamında yawww ağzını yidiğim![]()