NARİNCEM hayirlı olsun canımm ınsallah sım sıkı tutunsunlarr ümit oldun bize.benimde bugün ikinci günüm 17.de Tahlil günüm..Fatma arkadasım bende annemde kalıyorum ılk uc gun yat dinlen hic kalkma sonuc gunumuz aynı olucak gıbı :)
Ay neyapacaz biz simdi neyaoppsam bilemedim yatacammi hep bole
normal rahim muayenesi gibi rahimi açtı içini sonra transfer ediyorum dedi 2tane beyaz bişe öründü eekranda saniye sürdü anlıyacagın sedyeye ordanda odaya aldılar 2 saat hiç kalkmadım sonra çıkıp eve geldim canımdoktorun ne dedı canım? Transfer ederler ken ızleyebıldınmı . . .anlatsana nasıldı neler hıssettınn
ben zaten gribim ya mecbur yaTIYORUMtatlım benim 2 gunum cok sıkıldımmm:)
aynı gün öğrenicez sonucları o zaman senle..Allahım dua ediyorum..
hoşgeldin hayırlı olsunnn bize anlat biz herkezden daha iyi anlarız seni canım:)
listeyede eklenmesi gerekenler yaburdan yada özelden bana listeye ekle yazsın lütfen gelenleri ben yazıyorum sonra ugramıyorlar olmuyor:)
guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
gzde transferden kaç gün sonra test yaptın merak ettim birde kalçadan iğne olmaya başladıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor cvblarsan sevinirim
hadi ya çok üzüldüm ne denirki rabbim yardımcımız olsun sabır versin,guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
Canllarim sarjim. Cok az saat. 10da transferim oldu ikitane embriyo biirinci kalite transfer edildi doktorum embriyo sayim az oldugu icin riske atmadik o yuzden 3cu guntransferi yapiyorum ben umutluyum dedi simdilik bu kadar birazdan cikip anneme gidicem
Allah razi olsun dualariniz icin iyiki varsiniz simdilik cikiyorum aksamustu gelirim bi ara cook optum hepinizi
canım yeni geldim eve seni merak ettim....hadi büyük sınavı atlattın sayılır....sakın kalkma yat test sonucuna kadar...sonuç günün ne zaman....inş pozitif çıkacak merak etme sen....öpüldün....Ay neyapacaz biz simdi neyaoppsam bilemedim yatacammi hep bole
allah sabır versin gerçekten çook zor insanın tüm umudu yıkılıyor.....ama üzülme canım ilk denemen miydi bu.....guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
canım transferden sonra ne ilaç verdi sana birde hepmi yattın ben yatakta uzun oturuyorum arada bir odaları yürüyüp geliyorum ve hiç sigara içmedimevt tatlım yatıcan tabi aa ilk günden bana sıkıntı gelmişti ama 3gün en az yat kuzum geçmişolsun hayırlısı olsn bebişlerin sana sımsıkı tutunur inş dualarım seninle kuzum :)
NARİNCEM hayirlı olsun canımm ınsallah sım sıkı tutunsunlarr ümit oldun bize.benimde bugün ikinci günüm 17.de Tahlil günüm..Fatma arkadasım bende annemde kalıyorum ılk uc gun yat dinlen hic kalkma sonuc gunumuz aynı olucak gıbı :)
guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?