şubat ta tüp bebek:)

canım benim aramdılar merkezden gidip görüşücez olumlu veya olumsuz oyüzden sen işlerini hallet bak hala aramadılar canım inş dediğin gibi olur pozitif çıkarda sizlerle paylaşırım
haber ver bize çok merak ediyoruz sen arasana merkezi

fatoşummmmm evet telefondada söledim. meleğin de dediği gibi transferini yaptır zaten raporlusun inlenirsin bebeklerinle evde. dondurma okuduklarıma göre dondurulmuşların her zaman değil ama bazen kaliteleri çözülürken bozuluyormuş kuzum...

pozitif veya negatif olursa paylaşıcam canlarım inş pozitif olur eğer olursa bu hayatımın en güzel hediyesi olucak
olmazsada rabbim hakımızda hayırlısı neyse öyle olur inşallah.......

evet canım bencede bende yaşadım bunu dondurulmuş 3 embriyodan sade 1 tane kaldı tabi oda negatif bence yapılsın derim ben ama tabi sen ve doktorun bilir yinede

yok dondurmayacagım canım benim yarın yaptıracagaım çagırırlarrsa transferimi annemlere gidecem orda dinlenecem transferden sonra

pozitif veya negatif olursa paylaşıcam canlarım inş pozitif olur eğer olursa bu hayatımın en güzel hediyesi olucak
hadi kulağımız sende güzel haberlerle gel inş.......

sonuç çıkmamış daha çıkınca biz sizi arıycaz dediler

kalp atışlarım hızlanıyor nezaman çıkacakmış:)

bende kendimde olduğu gibi heyecanlıyım valla bir an önce çıksa çünkü öğlen evde yokum akşama kadar çatlarım şimdi merakdan......
inş güzel çıkar çoook mutlu olur arkadaşımız..........

heyecan bastı ya lütfen biiz uyuyalım zaman dursun 28 şubatta uyanalım herşeyi bir anda ögrenelim :):18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

nerdesin ya çatlıcaz şimdi meraktan...daha haber gelmedi mi..........:26::26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum 166 hamişim :)))))))))))))))))))))
ilk sizle paylaşıyorum canlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum 166 hamişim :)))))))))))))))))))))
ilk sizle paylaşıyorum canlar

ayyyyy süperrrr oleyyyy çok güzel yaaa tebrikler kuzummmm Aallahım kucagınada almayı nasip etsin inşallaaahhhh. ayyy gözlerim doldu ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…