• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

yani embriyoları donduracaklarmı......

dün akşam baktım biraz geçmiş yılların sorularıda var nette bankaya başvuru tarihi 11 şubatta başlıyo canım önce diyanetemi gidicez başvuru için yoksa paramı yatırıp başvurucaz ....
bide NT varya kitap mağazası kardeşimin arkadaşları ordan almşılar kitapları ama sen nerden hangini dersen ben onu alıcam....

ben telıne mesaj olarak gonderdım canımm. . .nt den de alabılırsın o kıtabı . . .terımler kafanı cok karıstıracak bastan soylıyımm. . . Sakın pes etme :) sonu guzel olcak ınsaallahhh

inşallah bebegin seninledir

evlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle bebeginle mutlu huzur saglıklı yıllar diliyorummmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim iyi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 20 dk önce kan verdim şimdi evdeyim bizi arayacaklar eşimle bekliyoruz .inş bebeğim bana tutunmuştur fadime cnm
çok heyecanlıyım kallbim ağzımda atıyodu kan verirken

sanada çok geçmiş olsun üzüldüm transverinin ertelenmesine ama sağlıklı değilken olmaz.üzülmeyelim ama güzel olucak atalarımız ne demiş geç oolsun ama güç olmasın demiş
kendine dikkat et bol bol dinlen cnm :)

bu gün test günüm bakalım ne çıkacak inş bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur
canım inş sonucun güzel olur.....ama olurda olumsuz olursa üzme sakın kendini kan verdinmi, kaçta çıkacak sonucun....
ben telıne mesaj olarak gonderdım canımm. . .nt den de alabılırsın o kıtabı . . .terımler kafanı cok karıstıracak bastan soylıyımm. . . Sakın pes etme :) sonu guzel olcak ınsaallahhh
aldım canım mesajını....
nesıl yani ne gibi terimler var korktum bak şimdi.....

canım inş sonucun güzel olur.....ama olurda olumsuz olursa üzme sakın kendini kan verdinmi, kaçta çıkacak sonucun....

inşallah güzel pozitif çıkar saat 11.00de çıkcak dedi hemşire evdeyim şimdi biz sizi ararız dedi.negatif çıkarsada ne yapalım dondurmuş embriyolarımla yola devam ederim umut ediyorumki inşallah tutmuştur

canlar 2 embriyom birinci kaliteymiş digeride 1 ci kaliteye yakınmış birde durmuş yarın transfer olabilir dedi embriyolog bogazım kötü yaralı bal yedim şimdi yaktı biraz sanki düne göre daha iyiyim ama dahada iyi olmam lazım akşam yayla çayı ve zencefil çayı yapacak yengem onu içecem inşallah tutunur bebegim eger 1 kalite devam ederse büyük ihtimal 2 tane konulacak çok dua edin

inşallah güzel pozitif çıkar saat 11.00de çıkcak dedi hemşire evdeyim şimdi biz sizi ararız dedi.negatif çıkarsada ne yapalım dondurmuş embriyolarımla yola devam ederim umut ediyorumki inşallah tutmuştur
10 dakika kaldı hemen haber ver aklımız sende inşallah güzel sonuç çıkar

inş canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun az kalmış heyecan doruktadır şimdi
hadi canım inşallah bizde heycanla bekliyoruz hemen haberdar et bizi.
hoşgeldin hanımağa.....nasılsın

canlar 2 embriyom birinci kaliteymiş digeride 1 ci kaliteye yakınmış birde durmuş yarın transfer olabilir dedi embriyolog bogazım kötü yaralı bal yedim şimdi yaktı biraz sanki düne göre daha iyiyim ama dahada iyi olmam lazım akşam yayla çayı ve zencefil çayı yapacak yengem onu içecem inşallah tutunur bebegim eger 1 kalite devam ederse büyük ihtimal 2 tane konulacak çok dua edin

boğazında inş tez vakitte iyi olur inş yarın sabah kalkmışın kuş gibisin bu içtiğin bitki çayları etki etmiş haydi inş..
çok sevindim canım ikiz annesi olcan :) negüzel inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur.....

inşallah canım sakin ol bak herşey yolunda gidecek. sen bendende paniksin az sakin ol canım benim

canım benim iyi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 20 dk önce kan verdim şimdi evdeyim bizi arayacaklar eşimle bekliyoruz .inş bebeğim bana tutunmuştur fadime cnm
çok heyecanlıyım kallbim ağzımda atıyodu kan verirken

kendine dikkat et bol bol dinlen cnm :)

bende çok heyecanlandım şimdi.dua ediyorum,inşallah güzel haberler alırsın

narinnn seni bekliyorum işim çok ama kalkamıyorum sitenin başından. hadi tatlım güzel haberlerle çoştur şu topiği listemiz ilk pozitifi alsın hayırlısıyla

boğazında inş tez vakitte iyi olur inş yarın sabah kalkmışın kuş gibisin bu içtiğin bitki çayları etki etmiş haydi inş..
çok sevindim canım ikiz annesi olcan :) negüzel inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur.....
inşallah tutunurlar çok garip hissediyorum bu bogaz işi bütün inancımı kaybettirdi

inşallah canım sakin ol bak herşey yolunda gidecek. sen bendende paniksin az sakin ol canım benim
evet çok panik oldum inşallah bu saatten sonra sorun çıkmaz çok üzülüyorum başladım başlayalı hep aksilikler devam etti

fatoşum üzme kendini.....bak kaliteli plduktan sonra tek embriyo yeter zaten....
sen bilirsin ama embriyolarınıda dondurtma bence çünkü daha sonra kalitesini koruyamıyobiliyo canım iyi düşün yapılsın derlerse transferine yaptır .....
h.b melekim iyim sen nasılsınnn canim benim
iyiyim canım ne olsun başım çok ağrıyo dünden beri.....

narinnn seni bekliyorum işim çok ama kalkamıyorum sitenin başından. hadi tatlım güzel haberlerle çoştur şu topiği listemiz ilk pozitifi alsın hayırlısıyla

canım benim aramdılar merkezden gidip görüşücez olumlu veya olumsuz oyüzden sen işlerini hallet bak hala aramadılar canım inş dediğin gibi olur pozitif çıkarda sizlerle paylaşırım

Back