alla alallaaaa bende hiç agrı yok ne sızı ne şişme hiç bişe hissetmiyorum herşeyim yerinde aynı duruyor ama galiba benimki 150 cc vuruyorumya en düşük doz benimki aşılamada bile daha yüksek doz kullanıyorlar...ay çok sevinsim spprem sonucuna anlamıyorum ama çokmu iyi şimdi neden dondurdular
buarada bizde seni özledik bidaha y6anlıs ilaç vurma döverim valla:)
dogrudur özellerde öyle üstüne bide milletin param var kaprisi çok haklısın bende yıllık izine çıktım hastalar kendini taşıtmaya çok meraklı şimdi okadar emek veriyorum işte canımı sıkıp boşa gitmesin dedim yıllık izine çıktım bu sene çok atama olucak diyorlar inşallah kısa zamanda atanırsın bebeginle bu haberi alırsınız inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhh
canım benim hormonlara adetin 2ci günü bakıldı dahada bakılmadı iğnelere başladım 4 cü iğnede gel dedi gittim normalde pkoydum ben ama normale dönmüş bayagı çok iyi dedi durumun sonra salıydı işte cuma gel dedi yarın işte kontrolüm bende pek sorun görmüyor kilom var sadece sorun olan şimdilik ama kilo vererek hastalıgı silmişsin resmen dedi çok seviyorum feza beyi şuan inofolic içiyorum bide glifor başka ilaç içme dedi ama çok zorlandı canımdoktorum karnıma çöktüre çöktüre zor buldu yumuşları 7 taneymiş bende baktım ama anlamadım yarın kaçtane olurr bilmiyorum haber veririm sana senin tedavin ne durumda
maşallah 7 yumoş çok iyi canım işallah hepsi döllenir ..bi kısmını belki dondurursunuz değilmi..adım adım ilerliyosun hayırlısı işallah..yeni bir teknik çıkmış embriyoskopi diye..embriyolar hiç dış ortama çıkmadan kamera ile takip ediliyormuş acaba bizim hastanede öyle teknik kullanıyormu..her türlü yenilik hastanede mevcut belki oda vardır...allah hepimizin yüzünü güldürsün..benim araştırma safhası daha bitmedi canım hayırlısı allahtan..