• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canım tedavin nasıl gidiyor doktor hormonlarına bakıyormu kaç günde bakıyor yumurtalara..allah hepimize kolaylık versiin..hayırı haberler verilsin işallah topiğinizden..

canım allah sabır versin sana ilk denemenmiydi.....negatif sonuç almanın ne kadar zor olduğunu bilirim bende 4 kez negatif aldım hiç unutmadım o yaşadığım kötü günleri dünya işte kimi çöpe terk ediyo bebeğini kimide tırnağına hasret yaşıyo yıllarca
ama üzülme çok fazla nasip değilmiş de.....

canım siz azospermmiydiniz donduruldu demişsinya

nerde oldu canım tedavin....sorun neydi sizin....
hangi acıbadem hastanesinde görevliydin....bende acıbademde yaptırıcamda....

bursa acıbademdeydim canm ben bursada prof. osman develioğlu art üreme merkezinde tedavime devam ediyorumm............inş güzel sonuç alıcaz hepimiz :)

kızlar nasılsınız?? ilaçlar beni mahvetti.. çok ağrım var.... kıvranıyorum...
bugun doktora gıttık kontrole... hersey yolundaymış.. dozumu artırdı . . eşimin genetik testinde hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun...
ve işin en güzeli spermiogram sonucumuz 400.000 oldu... %50 si hareketli.. hemen dondurduk.. çok rahatladım.... cok sevındımmm :) ama su an ağrım felaket.. giremedim hiç nete... ösledim siziiiiiii...
alla alallaaaa bende hiç agrı yok ne sızı ne şişme hiç bişe hissetmiyorum herşeyim yerinde aynı duruyor ama galiba benimki 150 cc vuruyorumya en düşük doz benimki aşılamada bile daha yüksek doz kullanıyorlar...ay çok sevinsim spprem sonucuna anlamıyorum ama çokmu iyi şimdi neden dondurdular

buarada bizde seni özledik bidaha y6anlıs ilaç vurma döverim valla:)

ben işten ayrıldım canım çalışmıyorum çünkü çalışırken benim için zor olucaktı özel sektörü biliyosunuz acıbademin acilservisinde acil hemşireliği yapıyordum çok yoğun hastayı gerektiğinde hemşire taşıyor.kpssye sonucum fena gelmedi hazirana inş atanırım .
yarın 7 günüm benim ama test yapmam ne kadar doğru olur onu bilemiyorum ya sonuç negatif olursa bunu düşünmek bile istemiyorum üff çok emek veriyoruz hiç belirtim yok
gögüslerimin ve karnımın şişmesi dışında inş hamişimdir ne yapsam acaba doktorumda 12.gün kan tahlili için çağırdı ne yapsamki?
dogrudur özellerde öyle üstüne bide milletin param var kaprisi çok haklısın bende yıllık izine çıktım hastalar kendini taşıtmaya çok meraklı şimdi okadar emek veriyorum işte canımı sıkıp boşa gitmesin dedim yıllık izine çıktım bu sene çok atama olucak diyorlar inşallah kısa zamanda atanırsın bebeginle bu haberi alırsınız inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhh

canım tedavin nasıl gidiyor doktor hormonlarına bakıyormu kaç günde bakıyor yumurtalara..allah hepimize kolaylık versiin..hayırı haberler verilsin işallah topiğinizden..

canım benim hormonlara adetin 2ci günü bakıldı dahada bakılmadı iğnelere başladım 4 cü iğnede gel dedi gittim normalde pkoydum ben ama normale dönmüş bayagı çok iyi dedi durumun sonra salıydı işte cuma gel dedi yarın işte kontrolüm bende pek sorun görmüyor kilom var sadece sorun olan şimdilik ama kilo vererek hastalıgı silmişsin resmen dedi çok seviyorum feza beyi şuan inofolic içiyorum bide glifor başka ilaç içme dedi ama çok zorlandı canımdoktorum karnıma çöktüre çöktüre zor buldu yumuşları 7 taneymiş bende baktım ama anlamadım yarın kaçtane olurr bilmiyorum haber veririm sana senin tedavin ne durumda

canım allah sabır versin sana ilk denemenmiydi.....negatif sonuç almanın ne kadar zor olduğunu bilirim bende 4 kez negatif aldım hiç unutmadım o yaşadığım kötü günleri dünya işte kimi çöpe terk ediyo bebeğini kimide tırnağına hasret yaşıyo yıllarca
ama üzülme çok fazla nasip değilmiş de.....

canım siz azospermmiydiniz donduruldu demişsinya

nerde oldu canım tedavin....sorun neydi sizin....
hangi acıbadem hastanesinde görevliydin....bende acıbademde yaptırıcamda....

evet canım.. azo.. ama değişkenlik gösteriyomuşuzz anlayamadımm

Arkadaşlar benim sonuç negatif :(( dilerim sizlerin ki pozitif olur

off canım ya lütfen üzülme bak üzülürsen kendinede zarar verirsin. Rabbim hayırlısını versin bizimde ne olacağımız blli değil transfer oldu bekliyorum bende canım.kaç embriyo konuldu sana kaliteleri nasıldı canım.

bizde oligosperm dediklerinden canım bizimde değişkenlik gösteriyo sayılar

sanada günaydın canım...nasılsın dünkünden iyisindir inş....allah sabır versin canım çok üzme kendini...bebişin için.....

sayınız kac pekii

alla alallaaaa bende hiç agrı yok ne sızı ne şişme hiç bişe hissetmiyorum herşeyim yerinde aynı duruyor ama galiba benimki 150 cc vuruyorumya en düşük doz benimki aşılamada bile daha yüksek doz kullanıyorlar...ay çok sevinsim spprem sonucuna anlamıyorum ama çokmu iyi şimdi neden dondurdular

buarada bizde seni özledik bidaha y6anlıs ilaç vurma döverim valla:)

dogrudur özellerde öyle üstüne bide milletin param var kaprisi çok haklısın bende yıllık izine çıktım hastalar kendini taşıtmaya çok meraklı şimdi okadar emek veriyorum işte canımı sıkıp boşa gitmesin dedim yıllık izine çıktım bu sene çok atama olucak diyorlar inşallah kısa zamanda atanırsın bebeginle bu haberi alırsınız inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhh

canım benim hormonlara adetin 2ci günü bakıldı dahada bakılmadı iğnelere başladım 4 cü iğnede gel dedi gittim normalde pkoydum ben ama normale dönmüş bayagı çok iyi dedi durumun sonra salıydı işte cuma gel dedi yarın işte kontrolüm bende pek sorun görmüyor kilom var sadece sorun olan şimdilik ama kilo vererek hastalıgı silmişsin resmen dedi çok seviyorum feza beyi şuan inofolic içiyorum bide glifor başka ilaç içme dedi ama çok zorlandı canımdoktorum karnıma çöktüre çöktüre zor buldu yumuşları 7 taneymiş bende baktım ama anlamadım yarın kaçtane olurr bilmiyorum haber veririm sana senin tedavin ne durumda

mikroteseye gerek kalmasın diye dondurduk canmm... %50 hareketliydi maşallah... değişkenlik gösteriyo... hamd olsun güzel sonuçlarla döndük ama benim agrılarım hiç normal değil... inş kötü bişey olmaz.. dua edin.. 5 dk da bir sancı saplanıyo... :(

canım bizimsayımız ilk testte 5 milyon çıkmıştı geçen yıl yaptırdık 40 milyon çıktı ama morfoloji çok kötüydü....
1 yıldır yapılmadı tekrar...

5 ve 40.. cok ilginç gerckten... simdi ne durumdasınız peki hangi asamada

günaaaaaaaydın kızlarr...............:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
günaydın meleğimmmmmmm
evet canım.. azo.. ama değişkenlik gösteriyomuşuzz anlayamadımm
inşallah iyi şekilde devam eder canım benim hiç agrım yok
off canım ya lütfen üzülme bak üzülürsen kendinede zarar verirsin. Rabbim hayırlısını versin bizimde ne olacağımız blli değil transfer oldu bekliyorum bende canım.kaç embriyo konuldu sana kaliteleri nasıldı canım.
canım benim nasıl oldun nasılsın bir belirti varmı

iyi olmaya çalışıyorum kızlar. fatoşum valla belirtimi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var karnımda sanki adet olacakmış gibi hafif ağrılar var.hayırlısı olsun.

iyi olmaya çalışıyorum kızlar. fatoşum valla belirtimi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var karnımda sanki adet olacakmış gibi hafif ağrılar var.hayırlısı olsun.
tuttu inşallah tuttu :)ben çok umutluyum senin için rabbim hayırlısını nasip etsin yavrum çok dikkat et kendine

2 embriyo yerleştirildi 1. kalite 2 embriyo 2. kalite idi onlarıda dondurdular inş. sen olumlu sonuç alırsın

nasılsın canım sonuç negetifmiş çook üzüldüm canım benim :43::43::43::43:

ama bide şöyle düşün maddi imkanın varda deniyosun biz kaç aydır parayı denkleştirmeye çalışıyoz

Allahım sabır versin kuzum gerçekten zor işler

Back