• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

maşallah beren size. o sana tutunmuş, sende sıkı sıkı tıtmuşsun. Rabbim bize de nasip etsin, umut81'e, piedra'ya, peline, dilek'e, ipek'e, sm24 mydü o na da :) bebiş bekleyen, canı gönülden isteyen herkese sağlıkla hayırla bereketle inşallah.
8+2 ne demek? bir de benim pazartesi günü transferimin 10. günü oluyor. gidip baktırsam test yapsam noooooolurrrr olur diyin görünür deyinnnnn...
sağlık ocakları bakıyor mu? siz ne zamn baktırdınız?

arkadaşlar transferin 10. günü test yaptırsam baksam olmazmııı? sonra iki gün sonra tekrar bakarm sözzz. nerelerde test yapıyorlar??

hayırlı cumalar herkese

Allahım bugün herkes çok güzel haberler alsın inşallah

bugün akşam bebişlerin kalp atışlarını duymaya gidicez ayy bi heyecan bastı bugün akşam olmaz herhalde

Allahım hayırlı, sağlık, sıhatli, aklı başında, allah korkusu olan, ana baba saygısı sevgisi olan, kısmetli, mutlu, akıllı çocuklar nasip et cümlemize,

evlat acısı gösterme, evlatsız bırakma bizi

rabbim dualarımızı geri çevirme

Aminn

cuma duamızı da yapmış olduk
Allah kabul etsin

Amin canım Allah gönlüne göre versin git gör bakalım bebişleri kalp atışlarını duy harika bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah.:nazar:

Canım ben 9. gun dayanamayip idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. Ertesi gun yaptırdığım kan testi ise pozitif çıktı.

ayyy başaaaakkk ne güzel dedin ya. bende çift çizgi istiyorum, bende pozitif istiyorummmmm. nooolur Allahım nooolluurrrr....
ya benim çekindiğim sağlık ocağına ya da hastaneye gittiğimde 10. günü dediğimde bakmamazlık yaparlarmı erken diye?
bir de paralı mı oluyor bu?
başaksu kan testini nerde yaptırmıştın? şimdi ne kadarlık hamilesin? peki o zaman kadar ciddi belirtiler yaşadınmı? mesela benim iki gündür artık kasık ağrım karın ağrım mide bulantım yok, ama bu zamana kadar bunlar olmuştu. gerçi bunların bebekle hiçbir alakası olmadığını, toplanan yumurtaların iyileşme süreci olduğunu hemşire söylemişti, bana mantıklı geliyor zaten bu açıklama ama ne biliyim sende değişik bir his varmıydı yoksa hiçbişey hissetmedinmi? kaç gün istirahat ettin? lütfen tüm sorularıma cevap ve olurmu :) bir de şu leptop kullanımı beni biraz tedirgin ediyor, sen kullanmışmıydın? günde yaklaşık 2 saat falan kullanıyorum en fazla. birde kabızım üzerinize afiyet.

canım ben 11. gün yaptırmıştım özel hastanede yaptırdık biz ama sağlıkocaklarıda yapar sanırım.Haydi hakkında hayırlısı olsun seninde.

papatya başaksu ya sorduğum sorular senin içinde geçerli :) sende hepsine cevap ver olurmuuuu:) hamilemisin şimdi???

maşallah beren size. o sana tutunmuş, sende sıkı sıkı tıtmuşsun. Rabbim bize de nasip etsin, umut81'e, piedra'ya, peline, dilek'e, ipek'e, sm24 mydü o na da :) bebiş bekleyen, canı gönülden isteyen herkese sağlıkla hayırla bereketle inşallah.
8+2 ne demek? bir de benim pazartesi günü transferimin 10. günü oluyor. gidip baktırsam test yapsam noooooolurrrr olur diyin görünür deyinnnnn...

çanım dualarına kocaman bir AMİNNNNN.ben transferin 11. günü yaptırdım canım özel hastanede yaptırdım 30 tl ücret verdim sonucumu 3 saat sonra ögrendim.saglık ocakları ücretsiz ama sonuçlar 2 güne anca çıkıyor haberin olsun.inşallah canı gönülden dua ediyorum rabbim tüm isteyen anne adylarına nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.stres ypmak yok doktorun söylediği tarihi bekle bence:))

naturelll canım rabbim inş. pozitifi sana ve tüm isteyenlere göstermeyi ve sağlıklı hamilelikler nasip eder, inş. pozitifi görürsün dualarım hepimize benimde transferim yarın çok karışık duygular içerisindeyim heycanlıyım iç dünyam donmuş şekilde bekliyorum,
transfer sonrası bilgisayar kullanımından çoğu kacıyor sende sorumuşsun inş. arkadaşlar cevap verir bende yarından sonra girmemeye çalışıcam ...
senden güzel haberler bekliyorum Rabbim yüzümüz güldürsün inş......

arkadaşlar transferin 10. günü test yaptırsam baksam olmazmııı? sonra iki gün sonra tekrar bakarm sözzz. nerelerde test yapıyorlar??

Canim belki inanmicaksin ama ben 7 ci gun kanda da idrardada silikte olsa gordum :) doktorum bile sasirdi darisi sana insallah :)

ayyy başaaaakkk ne güzel dedin ya. bende çift çizgi istiyorum, bende pozitif istiyorummmmm. nooolur Allahım nooolluurrrr....
ya benim çekindiğim sağlık ocağına ya da hastaneye gittiğimde 10. günü dediğimde bakmamazlık yaparlarmı erken diye?
bir de paralı mı oluyor bu?
başaksu kan testini nerde yaptırmıştın? şimdi ne kadarlık hamilesin? peki o zaman kadar ciddi belirtiler yaşadınmı? mesela benim iki gündür artık kasık ağrım karın ağrım mide bulantım yok, ama bu zamana kadar bunlar olmuştu. gerçi bunların bebekle hiçbir alakası olmadığını, toplanan yumurtaların iyileşme süreci olduğunu hemşire söylemişti, bana mantıklı geliyor zaten bu açıklama ama ne biliyim sende değişik bir his varmıydı yoksa hiçbişey hissetmedinmi? kaç gün istirahat ettin? lütfen tüm sorularıma cevap ve olurmu :) bir de şu leptop kullanımı beni biraz tedirgin ediyor, sen kullanmışmıydın? günde yaklaşık 2 saat falan kullanıyorum en fazla. birde kabızım üzerinize afiyet.

Saglık Ocağı'na veya ozel hastaneye yaptirabilirsin. Basit bi test olduğu icin her yer yapıyor canım.
Ben özel hastanede yaptirdim. Saglık ocağı sonucu ertesi gunu veriyordu çünkü. Bende nerde o sabır:)
Belirti olarak ben ilk 1 ay bişey yasamadım. Hatta test yanlis çıktı heralde die düşündüm. Çünkü hiç belirti yoktu . Birinci aydan sonra başladı belirtiler.

O yüzden belirti yok die üzülme tatlım.

Transferden sonra senelik izne çıkıp istirahat ettim bol bol. Karpuz gibi yattım :)

Hamile oldugum belli olunca da kocam isten aldı hemen. Evde yatistayim artikin:)

Laptop olayını bilmiyorum canım ama zararı olmaz die dusunuyorum.

Canim belki inanmicaksin ama ben 7 ci gun kanda da idrardada silikte olsa gordum :) doktorum bile sasirdi darisi sana insallah :)

canım maşallah sana. inşallah bende 10. güne kadar sabredicem. canım bide sana bişey sorucam crinone jel varmıydı sende geçen bişeyler yazmıştın sanki. o lazım bana, ama az lazım, ondan tekrar o kadar para vermiyim dedim. bir de sen bu hamilelik testini hangi günlerde tekrar tekrar yaptıysan bu değerler nasıldı? yani mesela 7. gün şu değeri gördüm, 10. gün şu, 14. gün şu... tabi eğer birkaç kez yaptırdıysan...

arkadaşlar yine başka sorularla karşınızdayım :) gebelik testini hangi gün yaptırdıysanız kandaki değeriniz kaç çıkmıştı? yani 9. gün şu, yada 10. gün şu falan.
bir de elinde fazla crinone jeli olan varmı? benim az biraz daha kullanmam gerekli, malum bana doktor günde iki kere kullan dedi, yeni alsam hepsini kullanmayacam o yüzden okadar para vermiyim dedim. zaten bu işlere az para ödedik ya... acil cevap yazarsanız duacınız olurum, pazartesi jelim bitiyor..

canım maşallah sana. inşallah bende 10. güne kadar sabredicem. canım bide sana bişey sorucam crinone jel varmıydı sende geçen bişeyler yazmıştın sanki. o lazım bana, ama az lazım, ondan tekrar o kadar para vermiyim dedim. bir de sen bu hamilelik testini hangi günlerde tekrar tekrar yaptıysan bu değerler nasıldı? yani mesela 7. gün şu değeri gördüm, 10. gün şu, 14. gün şu... tabi eğer birkaç kez yaptırdıysan...

canım merhaba öncelikle , benim test sonuçları 7 ci gün 44 ,9uncu gn 108 ,13üncü gün 664 çıktı dünde kese görmeye gittik iki bebişimde tutunmuşlar şükürler olsun ki ama doktorum bir tanesininn geç tutunmuş olabileceğini ilerleyen zamanda belki gelişim göstermeyebileceğini söyledi .. bende crinone jel 10 tane kadar var ..ama bu sana yetmez çünkü hamilelikten sonrada kullanıyorsun ,ben hala kullanıyorum bendeki onla eşdeğer fitilimi 3 ayda kullanıcam sanırım ,eğer istersen bende olanları yolarım cnm ama bence yendiden alman gerekicek bunuda söylemiş olayım ..eğer istersen mesajla adres bilgilerini yazarsan pazartesi yolayabilirim yada eşim erken gelirse bugün

canım merhaba öncelikle , benim test sonuçları 7 ci gün 44 ,9uncu gn 108 ,13üncü gün 664 çıktı dünde kese görmeye gittik iki bebişimde tutunmuşlar şükürler olsun ki ama doktorum bir tanesininn geç tutunmuş olabileceğini ilerleyen zamanda belki gelişim göstermeyebileceğini söyledi .. bende crinone jel 10 tane kadar var ..ama bu sana yetmez çünkü hamilelikten sonrada kullanıyorsun ,ben hala kullanıyorum bendeki onla eşdeğer fitilimi 3 ayda kullanıcam sanırım ,eğer istersen bende olanları yolarım cnm ama bence yendiden alman gerekicek bunuda söylemiş olayım ..eğer istersen mesajla adres bilgilerini yazarsan pazartesi yolayabilirim yada eşim erken gelirse bugün

canım hamilelikten sonra da kullanılacağını bilmiyordum. ben test sonucuna kadar sanıyordum. sen de zaten halen kullanıyormuşsun sana lazım oluyor haliyle. sağol tatlım cevap vediğin için.. Allah razı olsun, inşallah hayırlısıyla diğeri de tutunur, Allah sağlıklısını hayırlısını versin..

arkadaşlar yine başka sorularla karşınızdayım :) gebelik testini hangi gün yaptırdıysanız kandaki değeriniz kaç çıkmıştı? yani 9. gün şu, yada 10. gün şu falan.
bir de elinde fazla crinone jeli olan varmı? benim az biraz daha kullanmam gerekli, malum bana doktor günde iki kere kullan dedi, yeni alsam hepsini kullanmayacam o yüzden okadar para vermiyim dedim. zaten bu işlere az para ödedik ya... acil cevap yazarsanız duacınız olurum, pazartesi jelim bitiyor..

niye bugün pek kimse girmiyor topiğe, millet nerdeeeeee

Selam arkadaşlar dün transferim oldu istrahat ediyorum sürekli yatmıyorum,
Dünden belli birşeyler hissetmek istiyorum lakin birşey hiss etmiyorum ))))) Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün,
Ağrı sızı hiçbirşeyim yok olmasımı gerekiyo ????
Naturellll umarım pozitifi görürsün bizleride haberdar et, dualarım hepimize inş.

Dünden belli birşeyler hissetmek istiyorum lakin birşey hiss etmiyorum ))))) Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün,
Naturellll umarım pozitifi görürsün bizleride haberdar et, dualarım hepimize inş.
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin inş pozitif sonuç alırsın ama şimdilik daha çook yeni sakın belirti arayıpta üzme kendini çünkü yazılanlardan biliyosundur çoğunda belirti vermeyebiliyo

hatta okudusan fatoş arkadaşımızında idrar test negatif çıktı ama kanda ikizlere hamile kaldığı çıktı meydan sakın üzme kendini bide sizin sorun neydi ilk denemenmiydi

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin inş pozitif sonuç alırsın ama şimdilik daha çook yeni sakın belirti arayıpta üzme kendini çünkü yazılanlardan biliyosundur çoğunda belirti vermeyebiliyo

hatta okudusan fatoş arkadaşımızında idrar test negatif çıktı ama kanda ikizlere hamile kaldığı çıktı meydan sakın üzme kendini bide sizin sorun neydi ilk denemenmiydi

Evet belirtilere takılmamak lazım ah bide bunu kendime anlatabilsem
Melek181 benim ilk deneme, ciddi bir sorun yoktu benım rahimde septum vardı 3-4 ay önce ameliyatla aldırmıştım
İnş. İlk denememde tutar, zaten ilk denemem olduğu için heycanlıyım.
Dilimden duayı düşürmemeye çalışıyorum soncta Rabbimin müsaadesiyle olucaktır
RABBİM ANNE OLMAK İSTEYENLERİN ÇABALARINI MUTLULUKLA SONUCLANDIRSIN

canım transferden sonra olan ağrı yda bulantı gibi şeylerin bebekle hiç alakası olmadığını söyledi baş hemşire. hamilelik bulantıları 6. haftamı dedi ne ta o zaman oluyormuş. bu belirtiler yumurtalarla alakalı deniyor, bol su içmekle ya da verilen uyuşturucu serumlarla ya da vajinaya yapılan işlemlerle alakalı deniyor. tabi bir de aldığımız onca ilaçlar. okuduysan genelde hepsinin arkasında baş ağrısı mide bulantısı yazıyor yan etki olarak. senin ağrın yokmuş demekki dayanıklısın arkadaşım. ağrının da ağrısızlığın da bebekle alakası yokmuş.bak daha dün olmuşsun hiç ama hiç belirti arama. daha önünde koskoca 10 günün var.
çok teşekkür ederim dileklerin için. yarın eşim evdeymiş, hangi ara nasıl bir fırsat bulup da gidicem doktora bilmiyorum :( belki de salıya kalır benim gizli test işlemim :)

Back