• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Herkese günaydın, dün yumurtalarım toplandı 6 adet az gibi geldi bana ama yapacak bişey yok bügün itibari ile arayıp bilgilendirecekler,
Rabbim inş. kaliteli yumurtalarım olmuşturda döllenir.
Allah yar ve yardımcımız olsun

hep böyle azlığından sikayet eder gibiyiz ama, önemli olan o yumurtaların içlerinin dolu ve kaliteli olması..
benm 8 çıkdıydı bu kezdinde, önceki 3 tüp e göre çokdu..ama 4ünden 1 tanesi dölleniyor dediler ama O 1 tanesi bile bölünmeye yeterli gelmedi..
insaAllah seninkiler kalitelidir de..güzelce döllenmeye baslanır da, sana sağ-sağlim gelirler..Rabbim yardımcın olsun insaAllah ..

Transfer için nezaman çağıracaklar heycanla bekliyorum galiba hafta sonuna doğru çağırırlar herşey yolunda giderse

op dan sonra ki gün, sabah 10 dan sonra arayın fln demediler mi, bölünmeyi dicekler sana.. en geç cmrtesi çağırırlar, hadi hayırlısı olsun bakalım .

alışmaya çalısıyorum işte.. olan oldu artık önümüze bakıcaz.. yeni arastırmalar pesindeyim..
şu günlerde tek zoruma giden.. islemler bitip yatıp , dinlenip sonuç öğrenme günlerim olacakdı.. ama evde bütün isler beni bekliyor.. zoraki yapasım gelmeden yapıyorum iste.. zar zor.. bu hal yüzünden, iş yapmak zoruma gidiyor sanki.. ama Mevlam daha büyük sıkıntılar vermesin insaAllah,hep böyle şu sıkıntılı günlerimizde bu tür konuşuyoruz..herseyin hayırlısı tabi de, bazen böyle yatıp dinlenmem gerekli dediğimden yalnıs bir ifade mi kullanıyorum ki diyorum..??
Rabbm der mi ki, yatman gerekliydi, al kulum, daha bska büyük sıkınıt olupta, Allah korusun tabi de.. yada bir dahakine olursa sayet, hhep yatmam gerekirse, bu kez kined yatamadım diye.. ayy nebilim..öyel işte.. kafam karmakarısık :25::25::25:

sen napıyon, nasılsın

biliyorum canım insan zor alışıyo......
benim günlerce bi yudum ekmek bile istememişti canım.............
ne iş yapasım gelmişti ne gezmek hiç bişey....
bütün negatif sonuçlarım dün gibi gözümün ününde...
hani tedaviye gitmeden önce temizlik yapıyımda gelince rahat yatarım diyodun ya o zaman benim hayal kırıklığım geldi aklıma neden dersen bende titizimdir....
bütün denemelerimde evi dip bucak temizlemeden gitmedim gelince dedim rahat yatıyım ama her defasında sonu hüzran oldu şimdi diyorum en iyisi ileriye dönük hiç bi hazırlık yapmamalı insan .......

benimde adetime az kaldı yine başladım kendimce belirti aramaya acaba normalden kalmışımmı dır diyip duruyom yine her ay ki gibi.........

millette şans var ........
kardeşimin görümcesi var ilk evliliğinden hamile kalmamış 7 yıl sonra boşanmış ama sorun kadındaymış geçen yıl tekrar evlendi ilk bi yıl yine olmadı sonra birinden meryem suresini duymuş okumuş daha 41 güne tamamlamadan hamile kalmış...
şimdi 2 aylık oldu bebeği.............
hiç uğraşmadan hamile kaldı bende ondan duyunca okudum ama olmuyo işte ne yapsakta..

Arkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
Rabbim inş. Annelik duygusunu sizlerede bana da yaşatır,
şimsi jel kullanıp 1 saat yürüyüşe cıkmam lazım öyle dediler hemen yürümeye cıkıyorum dönüşte görürşürüz
Allahım emeklerimizi boşa cıkarmaz inş.

Arkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
şimsi jel kullanıp 1 saat yürüyüşe cıkmam lazım öyle dediler hemen yürümeye cıkıyorum dönüşte görürşürüz
hayırlısı olsun canım merkezin neresiydi senin

senin adına çok sevindim.. insaAllah Rabbim bizlerede öyle haber almak nasip eder :(

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bebeişler.maşallah...gelsin ikizler üçüzler...
bende birazdan doktora gidiyorum yine kontrol var inşallah yumurtalar gelişmiştir.ilacı biraz fazla kullanmam gerekti.görüşürüz..

hep böyle azlığından sikayet eder gibiyiz ama, önemli olan o yumurtaların içlerinin dolu ve kaliteli olması..
benm 8 çıkdıydı bu kezdinde, önceki 3 tüp e göre çokdu..ama 4ünden 1 tanesi dölleniyor dediler ama O 1 tanesi bile bölünmeye yeterli gelmedi..
insaAllah seninkiler kalitelidir de..güzelce döllenmeye baslanır da, sana sağ-sağlim gelirler..Rabbim yardımcın olsun insaAllah ..

Canım benim Rabbimin müsadesi varsa olucaktır bende az diye üzülmüştüm bakalım 5 adet döllenme nasıl devam edecek Yoktan var eden Allahtır
olursada hamd etmeliyiz olmasada vardır rabbimin bir bildiği, insanız acızız ağlarız güçümüzü yıtırdığımızı hissederiz zaman zamana lakin Rabbım kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez inş. hepimiz kısa zamanda güzel evlatlarımızı kucağımıza alırız
hepiniz dualarımdasınız

op dan sonra ki gün, sabah 10 dan sonra arayın fln demediler mi, bölünmeyi dicekler sana.. en geç cmrtesi çağırırlar, hadi hayırlısı olsun bakalım .

Biz arıycaz sizi dediler op dan sonrakı gün yanı bügün kendileri aradı cuma yada cumartesi dediler tahmının doğru canım :)))

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bebeişler.maşallah...gelsin ikizler üçüzler...
bende birazdan doktora gidiyorum yine kontrol var inşallah yumurtalar gelişmiştir.ilacı biraz fazla kullanmam gerekti.görüşürüz..

sağol canım inş. senim yumoşların güzel gelişirde güzel haberle dönersin :)))

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

------

böyle olduğunu bilen var mı kızlar ?

Son düzenleme:
nasılsın canım bikaç gündür giremedim topiğe yeni gördüm çok üzüldüm canım keşke elimden gelen bişey olsa o kadar isterdimki .......

allahım inşallah bu zor günleri unutturacak mutlu günler nasip etsin :26::26:

nasılsın canım bikaç gündür giremedim topiğe yeni gördüm çok üzüldüm canım keşke elimden gelen bişey olsa o kadar isterdimki .......

allahım inşallah bu zor günleri unutturacak mutlu günler nasip etsin :26::26:

kızcemmm hemen kaçmışsınn burayaaa..yazdımm sana bi baktımm yoksunnnn...

Ne gzl canım;)kaç tanesini transfer edicekler?

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

------

böyle olduğunu bilen var mı kızlar ?

yok canım ben hiç bilmiyordum sağolasın bilgilendirdin. bu teste ne zaman bakılıyordu? yani hangi ara?

güzel haber bu canım maşallah. inşallah birinci kalite birsürü elde edilir. embriyolarını Allaha emanet ederek öpüyoruz onları (:

güzel haber bu canım maşallah. inşallah birinci kalite birsürü elde edilir. embriyolarını Allaha emanet ederek öpüyoruz onları (:

naturell canım görünmüyosun umarım iyisindir buarada birinci kalite olup olmadığını nezaman söyleyeceklerki bana
umarım hepsi kalitelidir kalitesis olsa derlerdi herhalde ??? bilgisi olan varmı bu konuda....nasipten ötesi olmuyor ama meraj ettim şimdi

Back