Herkese günaydın, dün yumurtalarım toplandı 6 adet az gibi geldi bana ama yapacak bişey yok bügün itibari ile arayıp bilgilendirecekler,
Rabbim inş. kaliteli yumurtalarım olmuşturda döllenir.
Allah yar ve yardımcımız olsun
Transfer için nezaman çağıracaklar heycanla bekliyorum galiba hafta sonuna doğru çağırırlar herşey yolunda giderse
alışmaya çalısıyorum işte.. olan oldu artık önümüze bakıcaz.. yeni arastırmalar pesindeyim..
şu günlerde tek zoruma giden.. islemler bitip yatıp , dinlenip sonuç öğrenme günlerim olacakdı.. ama evde bütün isler beni bekliyor.. zoraki yapasım gelmeden yapıyorum iste.. zar zor.. bu hal yüzünden, iş yapmak zoruma gidiyor sanki.. ama Mevlam daha büyük sıkıntılar vermesin insaAllah,hep böyle şu sıkıntılı günlerimizde bu tür konuşuyoruz..herseyin hayırlısı tabi de, bazen böyle yatıp dinlenmem gerekli dediğimden yalnıs bir ifade mi kullanıyorum ki diyorum..??
Rabbm der mi ki, yatman gerekliydi, al kulum, daha bska büyük sıkınıt olupta, Allah korusun tabi de.. yada bir dahakine olursa sayet, hhep yatmam gerekirse, bu kez kined yatamadım diye.. ayy nebilim..öyel işte.. kafam karmakarısık
sen napıyon, nasılsın
hayırlısı olsun canım merkezin neresiydi seninArkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
Rabbim inş. Annelik duygusunu sizlerede bana da yaşatır,
şimsi jel kullanıp 1 saat yürüyüşe cıkmam lazım öyle dediler hemen yürümeye cıkıyorum dönüşte görürşürüz
Allahım emeklerimizi boşa cıkarmaz inş.
Arkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
şimsi jel kullanıp 1 saat yürüyüşe cıkmam lazım öyle dediler hemen yürümeye cıkıyorum dönüşte görürşürüz
Arkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
hayırlısı olsun canım merkezin neresiydi senin
hep böyle azlığından sikayet eder gibiyiz ama, önemli olan o yumurtaların içlerinin dolu ve kaliteli olması..
benm 8 çıkdıydı bu kezdinde, önceki 3 tüp e göre çokdu..ama 4ünden 1 tanesi dölleniyor dediler ama O 1 tanesi bile bölünmeye yeterli gelmedi..
insaAllah seninkiler kalitelidir de..güzelce döllenmeye baslanır da, sana sağ-sağlim gelirler..Rabbim yardımcın olsun insaAllah ..
op dan sonra ki gün, sabah 10 dan sonra arayın fln demediler mi, bölünmeyi dicekler sana.. en geç cmrtesi çağırırlar, hadi hayırlısı olsun bakalım .
canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bebeişler.maşallah...gelsin ikizler üçüzler...
bende birazdan doktora gidiyorum yine kontrol var inşallah yumurtalar gelişmiştir.ilacı biraz fazla kullanmam gerekti.görüşürüz..
nasılsın canım bikaç gündür giremedim topiğe yeni gördüm çok üzüldüm canım keşke elimden gelen bişey olsa o kadar isterdimki .......
allahım inşallah bu zor günleri unutturacak mutlu günler nasip etsin :26::26:
Ne gzl canımArkadaşlarrrr şimdi telefon geldi 6 yumurtadan 5 adeti döllenmiş okadar mutlu oldumki ağladım hala da gözlerim doluyor cuma yada cumartesi transfer için arayacaklarmış
Fsh hormonunun normal değerleri
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
------
böyle olduğunu bilen var mı kızlar ?
Ne gzl canımkaç tanesini transfer edicekler?
güzel haber bu canım maşallah. inşallah birinci kalite birsürü elde edilir. embriyolarını Allaha emanet ederek öpüyoruz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?