• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Millet bu süreçte 20 gün rapor veriyorlarmış ya bu raporun türü fark ediyor mu ?? (heyet raporu gibi)

selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez .. emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim deminde anlattım üstte ki msjımda.. dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((

selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez .. emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim deminde anlattım üstte ki msjımda.. dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
umudum nasılsın yarın transferin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: varmış inş bu sefer olacak canım rahat ol kaç embriyo vercekler:53:
:53:

umudum nasılsın yarın transferin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: varmış inş bu sefer olacak canım rahat ol kaç embriyo vercekler:53:
:53:

yani melek ... bu nasıl soru..??? kaç tane verecekler diyosun.. anlatıyorum .. 1 tane döllendi diyorum.. sen kaç tane verecekler diyosun..? hayret birsey yani he.. bu konuları bilmesen hadi neyse dicemde.. anlattım bide yani.. nasıl anlıyosun ki ??

yani melek ... bu nasıl soru..??? kaç tane verecekler diyosun.. anlatıyorum .. 1 tane döllendi diyorum.. sen kaç tane verecekler diyosun..? hayret birsey yani he.. bu konuları bilmesen hadi neyse dicemde.. anlattım bide yani.. nasıl anlıyosun ki ??

sen beni yanlış anladın canım üzdüm galiba seni ama inan ban sen yazmışsın bi tanesi döllenmiş diyince ben bitane daha döllendisandım bikaç tane var sandım dün den biliyodum zaten 1 tane olduğunu bugün bitane daha oldu sandım yanlış anlamışım özür dilerim:50::50::50::50:

Son düzenleme:

ben o birtaneye bi tane daha eklendi sandım birden okuyunca :50::50::50:

Canım bol bol dua ediyorum meryem süresini okuyorum sizleride duama ekliyorum Rabbım can verir kanverirde evladın sana sımsıkı tutunur tedirgin olma güzel düşün güzel yaşa :))))

canımmm. . .hayırlısı olsun... 1 tanesi yeter ki bizeee.. 1 taneyle anne oluyoruz cogumuz :) canan hanım dularla bebişini koyucak içine... sen stres yapma ... iyi düşün iyi olsun.. Rabbim dilerse o bi tanecikten ikiz bebiş bile olurrr.... sen gönlünü ferah tut... stres yaparsan bebeğine de yansır :) hayrlısı olsun tamam mı? gülerek gir odaya ....beyaz coraplarını giy ayacıkların usumesin... ortadaki odada yat :) ben orda yatmıştımmm.. benim bebişim sana uğur getirsin teyzesiii :) umutsuzluğa düşme sakın... gül.... hep gül.. umutlu ol.... bebeğin sımsıkı tutunacak sana bak gör :) dua ediyoruz... transfer saatini de bildirr o anda da dua edeliiimm :))) öptük seniiiii teyzecikkkk...

umut81 merhaba,seninle uzun zaman önce başka bir topikte birkaç kez yazışmıştık.burda seni görünce yazmak istedim.okadar kişi ile yazısmama rağmen hemen hatırladım seni.15 yılının hasretini,yaşadıklarını yazdığın kadarı ile hatırladım.tekrar tüp bebek icin adım atmışsın iyide yapmışsın.inşallah rabbim göndericek bu sefer umudunu.seninle yazıstıgımız dönemde tüp bebek icin karar veremiyordum ya kararımı verdim ve ben de tedaviye başladım bu ay.pazartesi yumurtalarım toplanacak benimde.inşallah bende 2,5 yıldır beklediğim mucizeme kavuşacağım...canım,allah yardımcın olsun.inşallah hayırlı sonuclar alırsın(bu yolda olan herkez için duam aynı)ama sen okadar uzun zamandır sabırla bekliyorsunya zaten bu yüzden hemen hatırladım seni,inşallah bu sefer olacak....sabır ve dua ile....hoşçakal...

canım bitanem cok gergin gördüm seni ne olur böyle yapma hani sen bana kızıyordun çok umtsuz konuştugum için şimdi o sözler seninn için geçerli lütfen 1 tane yumurtan bile döllense bu seninn için bir umut olmalı lütfen böyle yapma kuzum hep dualarımdasın inşallah rabbim minik mucizeni bu sefer yollar sana ..ve sende hamişler kervanına katılırsınn..yarın da bol bol dua edicem seninn için rabbim hayırlısını versin tez zamanda inşallah ..

çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadı :14::14::14: bense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum :43::43::43:

kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı

ya canım benim ilk denemede 4. gün başladılar 3.gün embriyosu transfer ettiler tuttu ama 8 haftaık düştü ikincide 3.gün başladılar 5.gün emb.transfer edildi kimyasal gebelik oldu sanırım.. o yüzden bence hiç kurcalama hayırlısını iste allahtan oluruna bırak dua et stres yapma...

dogru diyosun gercekten.Allah yazmissa kacinci gun baslamamizda onemli degil.en iyisi dedigin gibi dua edip stres sikinti yapmamak.transfer zamani geldiginde tabiki embriyo olusursa ins. onuda kacinci gun transfer ettiklerini takicaktim kafama.ama artik takmicam.hakkimizda Allah hayirli guzel yazilar yazar ins.seninde 3. denemen hayirlisiyla son olur ins.kucagina bebegini alirsin.herkese tatmak nasip olur ins. o guzel duygulari.

çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadı :14::14::14: bense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum :43::43::43:

kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
benim gebelik hakkinda pek bilgim yok.ama bilen arkadaslar hemen cevap yazar ins.uzulmemek imkansiz Allah bu zor aninda yardimcin olacak ins.umidini kaybetme ama herseye hazirlikli ol.hayirli haberler alirsin ins. dualarim seninle.

canım bazı forumlarda 8. haftada duyan çok varmış sen bu hafta rahat ol çok düşünmemeye çalış haftaya inşallah güzel haberlerle gelirsin.

canım benim içini ferah tut bak sanki bizim fazla olduda ne oldu yine 1 tane transfer edildi .ama ben gönlümden inanıyorum sende bize 12 gün sonra mutlu haberi vereceksin.bak teyzesi bebişimde bende senin için ayetel kürsi okuyoruz şuan.rabbim emeklerinin sabrının karşılığını verecek buna inan.

canım bazı forumlarda 8. haftada duyan çok varmış sen bu hafta rahat ol çok düşünmemeye çalış haftaya inşallah güzel haberlerle gelirsin.

vajinal ultrasyonla baktı göremedi korkuyorummm rüyalamımaa giriyor :43::43:

seybil Allahım inş. mücizeni sana verir inan okudum dua ettim sana doğru üfledim rabbim yüzünü güldürü allahtan umut kesilmez inş. güzel haber alırsın....

selam herkese bende bügün kontrolden geldim Salı günü rabbim kısmet ederse yumurta toplama işlemi olucak inanın Dr. hiç detaylı soru sormuyorum Dr. kendisi ne söylerse onu biliyorum tekrar tekrar sormuyorum sordukca sorarım düşüncesiyle irdelemiyorum sonuçta Rabbimin takdiri Dr. yüzde yüz desede Rabbim ol demedikten sonra olmayacaktır sadece bol bol dua ediyorum şimdilik herşey yolunsa gidiyor yarnlarda ne olur bilemem..
Sizlere sormak istediğim bir şey var kızlar yumurta topla işlemine giderken herhangi bişey götürüyormuyuz yanımıza çamaşır, çorap (üşürsem diye) yada ne bilim yiycek içeçek
hepiniz dualarımdasınız dualarınızıda bekliyorum
Dualarımız müşterek olsun....Rabbım yüzümüzü güldürsün

Back