iyi gidiyor bugün ögleden sonra arkadaşa gidicem gezmelerle gecicek:)sanada günaydın fatoşum.....napıyon tatil nasıl gidiyo.......![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gidiyor bugün ögleden sonra arkadaşa gidicem gezmelerle gecicek:)sanada günaydın fatoşum.....napıyon tatil nasıl gidiyo.......![]()
ben arkadaşıma gidiyorum kızlar merak etmeyin arada girebilirsem telefondan bakarım listeye eklenmesi gerekenler bana özelde yazsınlar akşam listeyi güncellerim çok öptümömmmm![]()
iyi gidiyor bugün ögleden sonra arkadaşa gidicem gezmelerle gecicek:)
kızlar nasısınız nasıl gidiyor epeydir görüşemiyoruz.
gezmeci hatun seni iyi gezmeler
saol canım benim geldim evdeyim:)oooo gezmesırası fatoş hanım a gelmiş......
gez fatoşum iyi gezmelersana...akşama görüşürüz.....
![]()
bizimkiler idare eder canım esas senin durumlar nasıl nezaman belli oluyor canım idrarda nezaman yapacan:)8ci gün çoğunlukla çıkıyor diyorlar ama işten izin aldınmınasılsınız keyifler nasıl ?
yumurtam toplandı..18 tane..ilk defa narkoz aldım hayatımda, gen art tan memnun kaldım..cumtesi transfer var..dua edelim lutfennn...biraz karnım şişti, adet sancısı vs agrısı yok, ama rahım şiş hissediom..sizce normal mı?
yumurtam toplandı..18 tane..ilk defa narkoz aldım hayatımda, gen art tan memnun kaldım..cumtesi transfer var..dua edelim lutfennn...biraz karnım şişti, adet sancısı vs agrısı yok, ama rahım şiş hissediom..sizce normal mı?
ne diyecegim bilemiyorum rabbim yardımcın olsun sabır versin hepimize inşallah bir dahaki sefere canım inan çok üzüldümArkadaşlar benim sonuç negatif( dilerim sizlerin ki pozitif olur
Arkadaşlar benim sonuç negatif( dilerim sizlerin ki pozitif olur
bizimkiler idare eder canım esas senin durumlar nasıl nezaman belli oluyor canım idrarda nezaman yapacan:)8ci gün çoğunlukla çıkıyor diyorlar ama işten izin aldınmı
Arkadaşlar benim sonuç negatif( dilerim sizlerin ki pozitif olur
canım allah sabır versin sana ilk denemenmiydi.....negatif sonuç almanın ne kadar zor olduğunu bilirim bende 4 kez negatif aldım hiç unutmadım o yaşadığım kötü günleri dünya işte kimi çöpe terk ediyo bebeğini kimide tırnağına hasret yaşıyo yıllarcaArkadaşlar benim sonuç negatif( dilerim sizlerin ki pozitif olur
canım siz azospermmiydiniz donduruldu demişsinyakızlar nasılsınız?? ilaçlar beni mahvetti.. çok ağrım var.... kıvranıyorum...
bugun doktora gıttık kontrole... hersey yolundaymış.. dozumu artırdı . . eşimin genetik testinde hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun...
ve işin en güzeli spermiogram sonucumuz 400.000 oldu... %50 si hareketli.. hemen dondurduk.. çok rahatladım.... cok sevındımmm :) ama su an ağrım felaket.. giremedim hiç nete... ösledim siziiiiiii...
nerde oldu canım tedavin....sorun neydi sizin....ben işten ayrıldım canım çalışmıyorum çünkü çalışırken benim için zor olucaktı özel sektörü biliyosunuz acıbademin acilservisinde acil hemşireliği yapıyordum çok yoğun hastayı gerektiğinde hemşire taşıyor.kpssye sonucum fena gelmedi hazirana inş atanırım .
yarın 7 günüm benim ama test yapmam ne kadar doğru olur onu bilemiyorum ya sonuç negatif olursa bunu düşünmek bile istemiyorum üff çok emek veriyoruz hiç belirtim yok
gögüslerimin ve karnımın şişmesi dışında inş hamişimdir ne yapsam acaba doktorumda 12.gün kan tahlili için çağırdı ne yapsamki?
sorun neydi canım sizin....
allah yardımcın olsun......bu dediklerin normal canım bi sorun yok bence......
hadi bakalım sonucun pozitif olur inş......![]()