• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

ben arkadaşıma gidiyorum kızlar merak etmeyin arada girebilirsem telefondan bakarım listeye eklenmesi gerekenler bana özelde yazsınlar akşam listeyi güncellerim çok öptümömmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ben arkadaşıma gidiyorum kızlar merak etmeyin arada girebilirsem telefondan bakarım listeye eklenmesi gerekenler bana özelde yazsınlar akşam listeyi güncellerim çok öptümömmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

oooo gezme :10:sırası fatoş hanım a gelmiş......
gez fatoşum iyi gezmeler:10: sana...akşama görüşürüz.....:6::6:

yumurtam toplandı..18 tane..ilk defa narkoz aldım hayatımda, gen art tan memnun kaldım..cumtesi transfer var..dua edelim lutfennn...biraz karnım şişti, adet sancısı vs agrısı yok, ama rahım şiş hissediom..sizce normal mı?

yumurtam toplandı..18 tane..ilk defa narkoz aldım hayatımda, gen art tan memnun kaldım..cumtesi transfer var..dua edelim lutfennn...biraz karnım şişti, adet sancısı vs agrısı yok, ama rahım şiş hissediom..sizce normal mı?

sorun neydi canım sizin....
allah yardımcın olsun......bu dediklerin normal canım bi sorun yok bence......
hadi bakalım sonucun pozitif olur inş......:emir_bebek::49:

hayırlı olsun canımbenim inşallah bebegin tutunur sana normalmiş otarz agrılar

Arkadaşlar benim sonuç negatif :(( dilerim sizlerin ki pozitif olur
ne diyecegim bilemiyorum rabbim yardımcın olsun sabır versin hepimize inşallah bir dahaki sefere canım inan çok üzüldüm

kızlar nasılsınız?? ilaçlar beni mahvetti.. çok ağrım var.... kıvranıyorum...
bugun doktora gıttık kontrole... hersey yolundaymış.. dozumu artırdı . . eşimin genetik testinde hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun...
ve işin en güzeli spermiogram sonucumuz 400.000 oldu... %50 si hareketli.. hemen dondurduk.. çok rahatladım.... cok sevındımmm :) ama su an ağrım felaket.. giremedim hiç nete... ösledim siziiiiiii...

bizimkiler idare eder canım esas senin durumlar nasıl nezaman belli oluyor canım idrarda nezaman yapacan:)8ci gün çoğunlukla çıkıyor diyorlar ama işten izin aldınmı

ben işten ayrıldım canım çalışmıyorum çünkü çalışırken benim için zor olucaktı özel sektörü biliyosunuz acıbademin acilservisinde acil hemşireliği yapıyordum çok yoğun hastayı gerektiğinde hemşire taşıyor.kpssye sonucum fena gelmedi hazirana inş atanırım .
yarın 7 günüm benim ama test yapmam ne kadar doğru olur onu bilemiyorum ya sonuç negatif olursa bunu düşünmek bile istemiyorum üff çok emek veriyoruz hiç belirtim yok
gögüslerimin ve karnımın şişmesi dışında inş hamişimdir ne yapsam acaba doktorumda 12.gün kan tahlili için çağırdı ne yapsamki?

dualarımız seninle hadi hayırlısı mucizelerin kollarını doldurcak inş.bende ilk defa narkoz almıştım ne ağlamışım uyanırken o ağrı bendede olmuştu sanki rahmim düşücek gibi hissetmiştim oturup kalkarken istem dışı karnımı tutmuştum en fazla bu gün yarın sonra normale dönersin :) geçicek transver çok daha kolay inan rabbim kucaklarımızı doldurur inş........

Arkadaşlar benim sonuç negatif :(( dilerim sizlerin ki pozitif olur
canım allah sabır versin sana ilk denemenmiydi.....negatif sonuç almanın ne kadar zor olduğunu bilirim bende 4 kez negatif aldım hiç unutmadım o yaşadığım kötü günleri dünya işte kimi çöpe terk ediyo bebeğini kimide tırnağına hasret yaşıyo yıllarca
ama üzülme çok fazla nasip değilmiş de.....
kızlar nasılsınız?? ilaçlar beni mahvetti.. çok ağrım var.... kıvranıyorum...
bugun doktora gıttık kontrole... hersey yolundaymış.. dozumu artırdı . . eşimin genetik testinde hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun...
ve işin en güzeli spermiogram sonucumuz 400.000 oldu... %50 si hareketli.. hemen dondurduk.. çok rahatladım.... cok sevındımmm :) ama su an ağrım felaket.. giremedim hiç nete... ösledim siziiiiiii...
canım siz azospermmiydiniz donduruldu demişsinya
ben işten ayrıldım canım çalışmıyorum çünkü çalışırken benim için zor olucaktı özel sektörü biliyosunuz acıbademin acilservisinde acil hemşireliği yapıyordum çok yoğun hastayı gerektiğinde hemşire taşıyor.kpssye sonucum fena gelmedi hazirana inş atanırım .
yarın 7 günüm benim ama test yapmam ne kadar doğru olur onu bilemiyorum ya sonuç negatif olursa bunu düşünmek bile istemiyorum üff çok emek veriyoruz hiç belirtim yok
gögüslerimin ve karnımın şişmesi dışında inş hamişimdir ne yapsam acaba doktorumda 12.gün kan tahlili için çağırdı ne yapsamki?
nerde oldu canım tedavin....sorun neydi sizin....
hangi acıbadem hastanesinde görevliydin....bende acıbademde yaptırıcamda....

sorun neydi canım sizin....
allah yardımcın olsun......bu dediklerin normal canım bi sorun yok bence......
hadi bakalım sonucun pozitif olur inş......:emir_bebek::49:

canım,,endimetrium yumurtayı desteklemior.. hem de doktor sebebsiz infertilite diyor, aşılama yaptırmadan direk tupe gectik..anlican sorun bende

Back