• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Bizi habersiz birakma canim aklimiz sende kaliyor dualarimiz seninle insallah evlilik yildonumunde bebginiz sizinle olur[/Q

eğer olursa benin en güzel armağanım olucak mutlaka heber veririm senin yumuşlarda iyi durumdaymış sevindim senin adına inş sonunda bebişlerimizi kucağımıza alırız çift embriyo transverini mutlaka konuş bak ben çok ısrar ettim hekimim kabul etmedi ikiz çok istiyordum rabbim isteyen herkese versin......

Suan bugunluk 7tane gordu kilom oldugu icin bayagi zorlandi cokture cokture karnima buldu yumoslari ve cok sasirttin beni dedi seni pkolu hastalarima ornek gosterecem dedi kilo vermen butun pkoyu nerdeyse silmis dedi normal saglikli bir bayanla ayni oranda yumurtan var dedi pko devam etse 20 tane enaz olurdu ama cookta saglikli olmayabilirdi dedi cok guzel konustu sansliyiz dedi tabi yumurta toplandiktan sonraki kalitede onemli dedi suan hersey iyiymis bole gule gule ciktim hersey guzel rabbim nazarlardan korusun devamina erdirsin insallah cok mutluyum cok

ooooooooooo. fatoş hanım maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sana ben sana takma demedim mi bak yumoşlar çoğalmış....inş az kaldı o yumoşlar bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacak göbüşünde....:46::46::46::46:
:64::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64:

ooooooooooo. fatoş hanım maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sana ben sana takma demedim mi bak yumoşlar çoğalmış....inş az kaldı o yumoşlar bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacak göbüşünde....:46::46::46::46:
:64::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64:
amin meleğimmm amin agzım kulaklarımda çıktım doktordan çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)inşallah böyle devam eder rabbim yüzümüze baksın inşallah

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------:nazar:

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:nazar:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah rabbim nazarlardan sakınsın bizi

kizlar bende varim,5 yillik evliyim 23 yasindayim..3.denememiz kan pıhtılasması cıktı bende persembe toplama islemim var,Rabbim isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:

canım maşallah yumoşlarına. bende de pco var bu ay 35 yumoş çıktı. 25 ocakta başladım iğnelere. bugün 5. günüm. seninle aynı durumumuz merak ettim. sen kaç ünite vuruluyorsun? bir de glifor ne kadar zamandır kullanıyorsun? onun mu faydası oldu acaba?

kızlarrr!! benim yarın toplama işlem var cok kaygılıyım..ilk denemem..20 yumurta var..

kızlarrr!! benim yarın toplama işlem var cok kaygılıyım..ilk denemem..20 yumurta var..

sakin ol canım zaten anestezi altında olan bir işlem uyandığında biraz o gün kasık bölgende ağrın oluyor okadar rahat ol mucizelerin gelicek inş :)
benim 15 yumurtam vardı benim transverimde gerçekleşti.5 şubatta inş pozitif bir sonuç olur inşallah......
rabbim hiç birimizin elini boş çevirmez inşallah..... kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah.......... :)
dualarımız seninle........

Son düzenleme:

ay sonunda arka arkaya güzel haberler almaya başladık inşallah hepimiz bu ay bebeklere kavuşuruz:)

sakin ol canım zaten anestezi altında olan bir işlem uyandığında biraz o gün kasık bölgende ağrın oluyor okadar rahat ol mucizelerin gelicek inş :)
benim 15 yumurtam vardı benim transverimde gerçekleşti.5 şubatta inş pozitif bir sonuç olur inşallah......
rabbim hiç birimizin elini boş çevirmez inşallah..... kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah.......... :)
amin canımsın sen ya amin inşallah ilk haberimiz seninle güzel başlayacak sonucu alınca bize ilk fırsatta yaz tamammı rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok tesekkur ederim..içimi rahattlattın..İnsallah pozitif olur hepimizin sonuçları..tekkrar tesekkurler

çok tesekkur ederim..içimi rahattlattın..İnsallah pozitif olur hepimizin sonuçları..tekkrar tesekkurler

için rahat olsun tabi canım ya ben yumurtalarım toplanırken değilde transverimde heyecan yaptım oda tutarmı tutucakmı vs.. görücez bakalım 5 şubatta ama hiç bir belirtim yok ne bel ağrısı nede karın bölgemde bir değişklik bakalım inş tutar......
pozitif düşün herşey çokl güzel olucak :) kucağın inşallah dolacak rahat ol cnm :)

ay sonunda arka arkaya güzel haberler almaya başladık inşallah hepimiz bu ay bebeklere kavuşuruz:)

amin canımsın sen ya amin inşallah ilk haberimiz seninle güzel başlayacak sonucu alınca bize ilk fırsatta yaz tamammı rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahh canm bnm inşallah... güzel ilk haberi inş sizinle paylaşacağım bende çok isterim yazmammı siz bu bekleme döneminde bana çok destek oldunuz sizleri tanımıyorum
görmedim ama en yakınlarıma bile söyleyemedim sırlarımı sizlerle paylaşıyorum birbirimizin derdine ortak olmaya çalışıyoruz...
rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın bizleri çocukla sınamasın her yuvayı şenlendirsin :)

ahh canm bnm inşallah... güzel ilk haberi inş sizinle paylaşacağım bende çok isterim yazmammı siz bu bekleme döneminde bana çok destek oldunuz sizleri tanımıyorum
görmedim ama en yakınlarıma bile söyleyemedim sırlarımı sizlerle paylaşıyorum birbirimizin derdine ortak olmaya çalışıyoruz...
rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın bizleri çocukla sınamasın her yuvayı şenlendirsin :)

evet aynen kimseye söyleyemediklerimizi sizinle paylaşıyoruz can oldunuz

günaydın kızlar....
nasılsınız? benim çok ağrım var.. gonal f yaparmış bende kotu bişey var sandım....
şimdi ankaraya gidiyorum yine... kontrole.. 10 yumoşum vardı, inşallah gelişmişlerdir....
ilk gün bilemedik yanlışlıkla eksik doz vurduk ilacı.. dün sorun çıkmadı 175 ml vurduk ama pzt 25 ml vurduk :( gelişimi kötü etkilemez inşallah yaa... dua edin...

hepinizin hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun kızlar nasipse bende bugün tüp bebek merkeziyle görüşdüm ve tahliler süreçine başlamış oldum. bakalım bizim transverler ne zmana olcak
hayırlı olsun canım rabbim yardımcın olsın

Benim ikinci denemem olacak adet olmayı bekliyorum nasipse bugün yarın gün sayıyorum...
aman stres yapma benim 20 gün gecikti stresten:)inşallah herşey yolunda gider canım

günaydın kızlar....
nasılsınız? benim çok ağrım var.. gonal f yaparmış bende kotu bişey var sandım....
şimdi ankaraya gidiyorum yine... kontrole.. 10 yumoşum vardı, inşallah gelişmişlerdir....
ilk gün bilemedik yanlışlıkla eksik doz vurduk ilacı.. dün sorun çıkmadı 175 ml vurduk ama pzt 25 ml vurduk :( gelişimi kötü etkilemez inşallah yaa... dua edin...
nasıl eksik doz vurdun ya ben kendim ayarlayıp eşimin eline veriyorum çok dikkat et inşallah büyümüştür yumurtalar inşallah bir sorun olmaz canım iyice sen dinle hemşireyi tekrar tekrar sor hadi hayırlısı olsun bakalım ya haber ver bize :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kizlar bende varim,5 yillik evliyim 23 yasindayim..3.denememiz kan pıhtılasması cıktı bende persembe toplama islemim var,Rabbim isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:
canım daha yaşın çok küçük.....3.deneme bu yaş için çok fazla geldi.....sebeb neydi sizin.....
nerde olacak tedavin...inş bu sefer olurda daha fazla uğraşmazsın ......
günaydın kızlar....
MEHLİKAERVA...........
bursadan ankaraya mı gidiyosun.....neden bursayı tercih etmedin tedavi için........:49:
:49:

sanada günaydın fatoşum.....napıyon tatil nasıl gidiyo.......:6::6::6:

Back