• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Suan bugunluk 7tane gordu kilom oldugu icin bayagi zorlandi cokture cokture karnima buldu yumoslari ve cok sasirttin beni dedi seni pkolu hastalarima ornek gosterecem dedi kilo vermen butun pkoyu nerdeyse silmis dedi normal saglikli bir bayanla ayni oranda yumurtan var dedi pko devam etse 20 tane enaz olurdu ama cookta saglikli olmayabilirdi dedi cok guzel konustu sansliyiz dedi tabi yumurta toplandiktan sonraki kalitede onemli dedi suan hersey iyiymis bole gule gule ciktim hersey guzel rabbim nazarlardan korusun devamina erdirsin insallah cok mutluyum cok

canım maşallah yumoşlarına. bende de pco var bu ay 35 yumoş çıktı. 25 ocakta başladım iğnelere. bugün 5. günüm. seninle aynı durumumuz merak ettim. sen kaç ünite vuruluyorsun? bir de glifor ne kadar zamandır kullanıyorsun? onun mu faydası oldu acaba?

hoşgeldin canım sizin sorun neydi ?:34::34::34::34:

hoşbulduk cnm ben 2.5 sene önce bi tüp bebek yaptırdım ve bi oglum var şimdi ikinci tüp bebek yapmaya karar verdik. dondurulmuş emriyolar var bakalım nasip tutacakmı. bende pko ve hipotrioit var kiloda var nasıl olcak bakalım

çoook sevindim canım benim inşallah geriside böyle olur Allahım hep güldürsün yüzünü :16::16::16::16::16:

çift embriyoyu söyledinmi??????
Evet soyledim simdilik birsey demedi cnm kismet ya cok mutlu oldum icim icime sigmiyor neguzul haberlerin guzel olmasi biliyorum kendiniz kadar seviniyorsunuz ablanada sole cok dua etsin bizler icin

canım maşallah yumoşlarına. bende de pco var bu ay 35 yumoş çıktı. 25 ocakta başladım iğnelere. bugün 5. günüm. seninle aynı durumumuz merak ettim. sen kaç ünite vuruluyorsun? bir de glifor ne kadar zamandır kullanıyorsun? onun mu faydası oldu acaba?

Ben gliforu uzun zaman kullandim bir 6ay ara verdim
Suan iki ay felan oldu tekrardan basladim. Gliforu hala devam ediyorum etmeyede devam edecegim ama suan pko izlenmedi bende ben puregon igne vuruluyorum 150 cc

hoşbulduk cnm ben 2.5 sene önce bi tüp bebek yaptırdım ve bi oglum var şimdi ikinci tüp bebek yapmaya karar verdik. dondurulmuş emriyolar var bakalım nasip tutacakmı. bende pko ve hipotrioit var kiloda var nasıl olcak bakalım

ayy ne güzel Allah bağişlasın :52::52::52::52:

Allahım kolaylık versin canım yaaa inşallah oğluna bi kardeş olur :16::16::16::16:

Evet soyledim simdilik birsey demedi cnm kismet ya cok mutlu oldum icim icime sigmiyor neguzul haberlerin guzel olmasi biliyorum kendiniz kadar seviniyorsunuz ablanada sole cok dua etsin bizler icin

Suan iki ay felan oldu tekrardan basladim. Gliforu hala devam ediyorum etmeyede devam edecegim ama suan pko izlenmedi bende ben puregon igne vuruluyorum 150 cc

aman iki olmasada boşver bi tane olsun sizin olsun

dün yatarken hepiniz için dua ettim Allahım kabul etsin :26::26::26::26::26:

ayy ne güzel Allah bağişlasın :52::52::52::52:

Allahım kolaylık versin canım yaaa inşallah oğluna bi kardeş olur :16::16::16::16:

çok teşekürederim cnm inş 2. olsun istiyoruz bakalım nasipimiz ne olcak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın. 10 . senemde aldım oglumu inşh bunda o kadar beklemeyiz.

aman iki olmasada boşver bi tane olsun sizin olsun

dün yatarken hepiniz için dua ettim Allahım kabul etsin :26::26::26::26::26:

Allah razi olsun canimbenim cok mutlu oldum inanki doktorda iyi seviyorum dooktorumuu
çok teşekürederim cnm inş 2. olsun istiyoruz bakalım nasipimiz ne olcak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın. 10 . senemde aldım oglumu inşh bunda o kadar beklemeyiz.

Abla sen kilolumu yaptin ilk ttup bebegi ilk denemendemi tuttu benimde kilom varda korkuyorum

anladım canım. ne güzel kurtulmuşsun. nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim?

Son düzenleme:
Allah razi olsun canimbenim cok mutlu oldum inanki doktorda iyi seviyorum dooktorumuu

Abla sen kilolumu yaptin ilk ttup bebegi ilk denemendemi tuttu benimde kilom varda korkuyorum

evet cnm kilolu yapıldı tüp bebek 98 kiloyla hamile kaldım doktorlar okadar söyledi ver diye ama ilaçlardan bi gr vermedim hatta aldım 70 kiloyla tedaviye başladım 98 kiloyla hamile kaldım 110 kiloyla 7 aylık dogum yaptım:) 3 transever yapıldı 3 de tuttu ama kanama gerçeklerşdi 2 aylık 1 tek kaldı 7 ay boyunca kanamadan hastanede yattım en son artık oglumu aldılar şükür şimdi 2.5 yaşında bu arada yaşım 30 izmirliyim

en zor tarafı beklemek zaten ben bu ay yaptırcaktım marta kaldı inşallah daha fazla beklemem :50::50::50::50::50:

evet cnm kilolu yapıldı tüp bebek 98 kiloyla hamile kaldım doktorlar okadar söyledi ver diye ama ilaçlardan bi gr vermedim hatta aldım 70 kiloyla tedaviye başladım 98 kiloyla hamile kaldım 110 kiloyla 7 aylık dogum yaptım:) 3 transever yapıldı 3 de tuttu ama kanama gerçeklerşdi 2 aylık 1 tek kaldı 7 ay boyunca kanamadan hastanede yattım en son artık oglumu aldılar şükür şimdi 2.5 yaşında bu arada yaşım 30 izmirliyim

Abla dedim ama bende 29yasindayiz. Yasitmisiz bende sen kilolardayim insallah olur bana umut oldun saolasin

Abla dedim ama bende 29yasindayiz. Yasitmisiz bende sen kilolardayim insallah olur bana umut oldun saolasin

:) cnm elinden geldigince yediklerine dikkat et ben bunn acısını çok çektim inş denemen tutar kucaklarınız boş kalmaz. allahım kimsenin kucagına baktırmasın

:) cnm elinden geldigince yediklerine dikkat et ben bunn acısını çok çektim inş denemen tutar kucaklarınız boş kalmaz. allahım kimsenin kucagına baktırmasın

amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kucaklarımız dolar :)

anladım canım. ne güzel kurtulmuşsun. nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim?

Adanada yaptiriyorum feza bey doktorum
Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum saol seninle tanismamiz gercekten iyi oldu
amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kucaklarımız dolar :)

Canim amin amin sende durumlar nasil test gunun ne zaman

Adanada yaptiriyorum feza bey doktorum

Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum saol seninle tanismamiz gercekten iyi oldu

Canim amin amin sende durumlar nasil test gunun ne zaman

yediklerimize dikkat edicez canlar neyapalım rabbim inş kalbimize göre vericek :)
test günüme az kaldı 5 şubat tam elilik yıldönümüm inş güzel haber alıcam :)
ama yarın bir iğnem prolutondepot im onu yaptırcam
dualarım sizinle

yediklerimize dikkat edicez canlar neyapalım rabbim inş kalbimize göre vericek :)
test günüme az kaldı 5 şubat tam elilik yıldönümüm inş güzel haber alıcam :)
ama yarın bir iğnem prolutondepot im onu yaptırcam
dualarım sizinle

Bizi habersiz birakma canim aklimiz sende kaliyor dualarimiz seninle insallah evlilik yildonumunde bebginiz sizinle olur

Back