Yumurta toplamada narkoz aliyorsun ya kuzum onun icin ac gelmeni istiyorlar gece 12 den sonra bisey yeme demislerdi bana da .. Ama lavman icin cagirmadilar ..evet ne yazikki devletlerde hep prosedure gore hareket ediyorlar... Olsun ama olsunda boyle olsun kuzum ilkini buyutur hemen yenisini yaparsiniz insallah
evet canım inşallah sağlıkla olsun da böyle olsun. şu iğneleri kullanırken baş ağrısı oldu mu sizde de? bir de emriyolar nasıldı sizin? benim sağda 5 solda 5 civarı varmış, aslında daha çok varmış ama en büyükleri bunları kaydetmişler. zaten bol su içmemi söylediler, polistik over mi ne ondan varmış ama adetlerim benim düzenlidir, neyse... yumurtalar 7. iğne günümde 16 küsür mm, 15mm, 14mm, 13,12 falan böyle 10 tane kaydetmişler. sanırım çarşambaya kadar en büyükleri en fazla 18 küsür mm olur. sizin 5. gün embriyosu koyulmuştu demi. bunu merak etmiştiniz niye onu beklemişler sordunuz mu? embriyonun kalitesine yumurtanın yanında sperm de etki ediyordur herhalde. inşallah çok sayıda çok kaliteli embriyom olur benim de.............