• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar malesef olmadı sonucum 0 çıktı. Hakkımızda hayırlısı Artık

Canım üzülme, yalnız değilsin benim sonucum da negatif. Bundan sonra nasıl uygulamalar yapıyoruz haberdar edelim biribirimizi, , yaşadıklarımızı paylaşalım.

Meleğim, demek gece bile ben aklına geldim, canım, hayırlısı olsun herşey için ne yapalım, olmadı işte. Vardır bunda da bir hayır.

Kızlar herşey için teşekkür ederim, süreç içinde gerçekten çok yardımcı oldunuz bana, ama bugün sonucumu aldım, negatif maalesef. Üzüldüm mü, bilmem ki. İçim buruklaştı sadece biraz, olsun diye dua etmiyorum diyen beni sonucu alana kadar bildiğim ne var ne yoksa okudum. Görseydiniz halimi. :1::1::1:

Kafama takılan bir tek şey var, kasık ağrılarım, jelden mi acaba, adet olunca geçer mi. İnşallah kist falan oluşmamıştır, yada ne bileyim enfeksiyon falan olmamışımdır da adet olunca geçer.

Saat 4 te Ege Üniden aradılar, sonucumu sordular, negatif olduğunu söyledim, değerleri bildirdim. Sizi tekrar arayıp bir sonraki sürece nasıl devam edeceğimizi bildireceğiz dediler. Artık onu bekleyeceğim, dr un da haberi olmuştur sanırım sonuçtan.

Yaşadığım erken çatlamadan sonra pek ümidim yoktu zaten biiyorsunuz, ama bir sonraki tedavinin ümidi sardı şimdiden beni. İnşallah erken çatlamayan, çok iyi , kaliteli yumoşlarım olur. Biesteron diye bir ilaç varmış, kullansam mı acaba ondan? Dr a soracağım.

Tedavi sürecinde 4 buçuk kilo aldım, hergün yürüyüş , diyet yapmam gerek. Rastgele diyet yapmak istemiyorum, önümüzdeki hafta bir diyetisyene gideyim diyorum. İşte böyle, hepinize sevgiler.

Hayırlı geceler...
Bugün benim de test günümdü ve maalesef ben de negatif sonuçla hayal kırıklığına uğradım,hayırlısı olsun diyorum, nasip değilmiş...

Yine kocaman bi negatif yine hayal kırıklığı...0,3 degerim 1 bile değil.

Arkadaşlar hepinize allah sabır versin

Rabbim emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmasın inşallah

sizin bebklerinizin de hikayesi bu olacakmış demek ki

Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin

kızlar merhaba ,
sizlere birşey sormak istiyorum
ben Aralıkta tüp bebek yaptırdım negatif sonucunu aldım.
geçen ay 38. gün adet oldum normalde 30 31 de olurum
bu ayda 36.gündeyim hala adet olmadım
acayip gazım var göğüsler normal hiç hassasiyet yok
ara ara kasıklarımda ve göbeğimde yani göbek deliğimin biraz altında iğne batar gibi batma var
yalnız beyaz akıntım geliyo hep ama şimdi yapışkan bi akıntı geldi
hamile olsam bu akıntı gelmez değilmi yada hamile olupta yapışkan akıntı gelenler varmı
ben hiç zannetmiyorum hamile olduğumu :18:
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için :16:

ayrıca negatif olanlara durmak yok yola devam :16: bende 8 yıldır anne olmayı bekliyorum
hamile olanlarıda çok çok tebrik ediyorum sağlıkla kavuşun miniklerinize inş :16::49:
RABBİM bizlerede nasip eder inş ...

Canım Haydi bakalım hayırlısı olsun bebişlerini görürsün inşallah.Benimde şu iki poponun arasında pöçük denen yer varya orası çook ağrıyor düşük falan olacak diye çok korkuyorum.

canım ya benimde orası aynen dedigin gibi agrıyor ama hızlı oturup uzandıgım zaman bir agrı girip çıkıyor .kendimizi dinlemekten hastalık hastası olduk valla:))

canım ya benimde orası aynen dedigin gibi agrıyor ama hızlı oturup uzandıgım zaman bir agrı girip çıkıyor .kendimizi dinlemekten hastalık hastası olduk valla:))

Evet canım ya akşam çok korktuk eşimle ben, şiddetliydi çünkü ağrı şükürler olsun bişey olmadı.Şu 9 ay bir geçseydi bebeleri bir alsaydık kucağımıza hayırlısıyla.:nazar:

Hadi hayirlsi, yarin bebisini goreceksin.

Her sey cok guzeldir umarim :)

canım şükür kesemizi gördük 2 embriyoydu fakat 1 ad kese göründü yolk yolu filan göründü haftaya kalp atışı için çağırdılar heyecandan benim kalbim çıkçak ama haftaya cuma nasıl gelir ki :)

bel ağrısı ne demek sanki belimi koparıp alıyorlardı benden hatta erkek bebekte bel ağrısı olur diyenler bile olmuş ama çok uzanmaktandır bence geçer merak etme

sağol canım geçer herhalde fazla uzanmaya fırsatım yok benim maalesef çalıştığım için belki oturmaktan ağrıyodur artık olcak okadar değil mi :)

canım şükür kesemizi gördük 2 embriyoydu fakat 1 ad kese göründü yolk yolu filan göründü haftaya kalp atışı için çağırdılar heyecandan benim kalbim çıkçak ama haftaya cuma nasıl gelir ki :)

canım hadi gözün aydın bebişinin evini görmüşsün ne güzel.canım senin transfer tarihin ne zamandı bide son adetin bende haftaya gidicem doktora acaba bebişin kalp atısı gözükürmü.seninle aynı zamanlarda almıştık çünkü haberleri öyle hatırlıyorum.

Canım Haydi bakalım hayırlısı olsun bebişlerini görürsün inşallah.Benimde şu iki poponun arasında pöçük denen yer varya orası çook ağrıyor düşük falan olacak diye çok korkuyorum.

Allah korusun canımmm bizim zaten aklımıza başka bişey gelmez zor bulunca evladı :) Rabbim sağ sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah canım

canım hadi gözün aydın bebişinin evini görmüşsün ne güzel.canım senin transfer tarihin ne zamandı bide son adetin bende haftaya gidicem doktora acaba bebişin kalp atısı gözükürmü.seninle aynı zamanlarda almıştık çünkü haberleri öyle hatırlıyorum.

sağol canım darısı senin başına :))) benim transfer tarihi 21 şubattı son adetim 5 şubattı şimdi kalp atışını göremedik haftaya görürüz dedi dr. cuma günü tekrar çağırdı :1: ama geçmez ki günler bana şimdi :1:

sağol canım darısı senin başına :))) benim transfer tarihi 21 şubattı son adetim 5 şubattı şimdi kalp atışını göremedik haftaya görürüz dedi dr. cuma günü tekrar çağırdı :1: ama geçmez ki günler bana şimdi :1:

canım benimde transfer tarihi 23 şubat son adet 7 şubat aramızda 2 gün var desene doktorum beni ayın 21 inde çagırdı acaba ben 23 ünde mi gitsem aynı anda hepsini görüp duyarım belki:)tabiki sabredebilirsem 2 gün daha:)

canım benimde transfer tarihi 23 şubat son adet 7 şubat aramızda 2 gün var desene doktorum beni ayın 21 inde çagırdı acaba ben 23 ünde mi gitsem aynı anda hepsini görüp duyarım belki:)tabiki sabredebilirsem 2 gün daha:)

bence ertelemeeeeee belki görünür belli mi olur bi gör bebeşinin evini yerini hiç olmazsa değil mi :)

Allah bilir
Kısmetten öte yol yok kızlar.ben öle salağımki hala adet olmadığım için belki kanda çıkmamıştır daha sona çıkar belki diyorum hala kendime.kızlar ben artık tüpe başlıycam sizce 1 ay ara veriyimmi yoksa hemen başlayayımmı bilemedim???

uzun zaman yazamadım şubat ayında Tüp bebek tedavisine başlıycaktım lakin yatılı misafirler derken malesef ertelemek zorunda kalmıştım bu ay başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle, bu arada hamile kalan arkadaşlar var hepsine tek tek tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsin inş. darısıda bizlere,
Adetime 1 hafta var bende başlıycam inş. inş. ilk seferde tutar hepinize dua ediyorum Allah Anne olmak isteyen herkese sağlıklı nur topu gibi evlatlaaaarrrr versin, artık sizleri daha rahat takip edebilirim misafir faslım bitti :))))

maşallah kese görünmüş ya benim doktor 28 marta çağırdı beni 4 şubatta son regl olmuştum 23 şubatta transfer yapılmıştı 28 martta kalp atışını da duyar mıyım acaba
:18::18::18:

Slm kızlar...

Tahlili yeniledim değer 200 oldu yalnız şöyle bir sıkıntım var tarif edemediğim bir şişik var özellikle akşamları daha da artıyor 7aylık hamile gibi dolaşıyorum ortalarda.uyku girmiyor gözüme.Bu ne ola ki acaba???Doktorum 21 gibi gel dedi ama Sanırım acilen Gitmem gerekiyor !!!Var mı benzer şikayetleri olan aranızda??

Slm kızlar...

Tahlili yeniledim değer 200 oldu yalnız şöyle bir sıkıntım var tarif edemediğim bir şişik var özellikle akşamları daha da artıyor 7aylık hamile gibi dolaşıyorum ortalarda.uyku girmiyor gözüme.Bu ne ola ki acaba???Doktorum 21 gibi gel dedi ama Sanırım acilen Gitmem gerekiyor !!!Var mı benzer şikayetleri olan aranızda??

Masallah cok guzel degerlerin.

Ben de boyle bir sorun var. Ozellikle gece ve sabah erken saatlerde bazen. Karnim cok sis ve gergin oluyor. Sanki nefes alirsam bile zorlaniyor. Genel bir sislik var uzerimde zaten ama bazen cok rahatsizlik verici oluyor. Bazen rahatladigim icin bu konuda doktora gitsem mi gitmesem mi bilememistim ben de.

Senin cok rahatsiz edici ve surekli oluyorsa bir danis doktoruna.

Belki buldugun careyi bana da soylersin :) sevgiler

canım nasılsın ya hiç görüşemiyoruz ayran içtik ayrımı düştük ne:53::53:

maşallah kese görünmüş ya benim doktor 28 marta çağırdı beni 4 şubatta son regl olmuştum 23 şubatta transfer yapılmıştı 28 martta kalp atışını da duyar mıyım acaba
:18::18::18:

büyük ihtimalle duyarsın canım çünkü ben 15 martta keseyi gördüm 22 martta kalp atışını dinleriz dedi dr. ordan hesap edersen duyarsın 1 gün var çünkü aramızda

Tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlar, acaba görmeniz gereken kanamanız test tarihinden ne kadar süre sonra oldu?

Back