Canım üzülme, yalnız değilsin benim sonucum da negatif. Bundan sonra nasıl uygulamalar yapıyoruz haberdar edelim biribirimizi, , yaşadıklarımızı paylaşalım.
Meleğim, demek gece bile ben aklına geldim, canım, hayırlısı olsun herşey için ne yapalım, olmadı işte. Vardır bunda da bir hayır.
Kızlar herşey için teşekkür ederim, süreç içinde gerçekten çok yardımcı oldunuz bana, ama bugün sonucumu aldım, negatif maalesef. Üzüldüm mü, bilmem ki. İçim buruklaştı sadece biraz, olsun diye dua etmiyorum diyen beni sonucu alana kadar bildiğim ne var ne yoksa okudum. Görseydiniz halimi.

Kafama takılan bir tek şey var, kasık ağrılarım, jelden mi acaba, adet olunca geçer mi. İnşallah kist falan oluşmamıştır, yada ne bileyim enfeksiyon falan olmamışımdır da adet olunca geçer.
Saat 4 te Ege Üniden aradılar, sonucumu sordular, negatif olduğunu söyledim, değerleri bildirdim. Sizi tekrar arayıp bir sonraki sürece nasıl devam edeceğimizi bildireceğiz dediler. Artık onu bekleyeceğim, dr un da haberi olmuştur sanırım sonuçtan.
Yaşadığım erken çatlamadan sonra pek ümidim yoktu zaten biiyorsunuz, ama bir sonraki tedavinin ümidi sardı şimdiden beni. İnşallah erken çatlamayan, çok iyi , kaliteli yumoşlarım olur. Biesteron diye bir ilaç varmış, kullansam mı acaba ondan? Dr a soracağım.
Tedavi sürecinde 4 buçuk kilo aldım, hergün yürüyüş , diyet yapmam gerek. Rastgele diyet yapmak istemiyorum, önümüzdeki hafta bir diyetisyene gideyim diyorum. İşte böyle, hepinize sevgiler.