hepinizin hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun kızlar nasipse bende bugün tüp bebek merkeziyle görüşdüm ve tahliler süreçine başlamış oldum. bakalım bizim transverler ne zmana olcak
Suan bugunluk 7tane gordu kilom oldugu icin bayagi zorlandi cokture cokture karnima buldu yumoslari ve cok sasirttin beni dedi seni pkolu hastalarima ornek gosterecem dedi kilo vermen butun pkoyu nerdeyse silmis dedi normal saglikli bir bayanla ayni oranda yumurtan var dedi pko devam etse 20 tane enaz olurdu ama cookta saglikli olmayabilirdi dedi cok guzel konustu sansliyiz dedi tabi yumurta toplandiktan sonraki kalitede onemli dedi suan hersey iyiymis bole gule gule ciktim hersey guzel rabbim nazarlardan korusun devamina erdirsin insallah cok mutluyum cok
iyim canım tşk ederim transfer yapıldı bekliyorum işte
hoşgeldin canım sizin sorun neydi ?
Evet soyledim simdilik birsey demedi cnm kismet ya cok mutlu oldum icim icime sigmiyor neguzul haberlerin guzel olmasi biliyorum kendiniz kadar seviniyorsunuz ablanada sole cok dua etsin bizler icinçoook sevindim canım benim inşallah geriside böyle olur Allahım hep güldürsün yüzünü
çift embriyoyu söyledinmi??????
canım maşallah yumoşlarına. bende de pco var bu ay 35 yumoş çıktı. 25 ocakta başladım iğnelere. bugün 5. günüm. seninle aynı durumumuz merak ettim. sen kaç ünite vuruluyorsun? bir de glifor ne kadar zamandır kullanıyorsun? onun mu faydası oldu acaba?
hoşbulduk cnm ben 2.5 sene önce bi tüp bebek yaptırdım ve bi oglum var şimdi ikinci tüp bebek yapmaya karar verdik. dondurulmuş emriyolar var bakalım nasip tutacakmı. bende pko ve hipotrioit var kiloda var nasıl olcak bakalım
Evet soyledim simdilik birsey demedi cnm kismet ya cok mutlu oldum icim icime sigmiyor neguzul haberlerin guzel olmasi biliyorum kendiniz kadar seviniyorsunuz ablanada sole cok dua etsin bizler icin
Ben gliforu uzun zaman kullandim bir 6ay ara verdim
Suan iki ay felan oldu tekrardan basladim. Gliforu hala devam ediyorum etmeyede devam edecegim ama suan pko izlenmedi bende ben puregon igne vuruluyorum 150 cc
ayy ne güzel Allah bağişlasın
Allahım kolaylık versin canım yaaa inşallah oğluna bi kardeş olur
aman iki olmasada boşver bi tane olsun sizin olsun
dün yatarken hepiniz için dua ettim Allahım kabul etsin :26::26::26::26::26:
çok teşekürederim cnm inş 2. olsun istiyoruz bakalım nasipimiz ne olcak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın. 10 . senemde aldım oglumu inşh bunda o kadar beklemeyiz.
çok teşekürederim cnm inş 2. olsun istiyoruz bakalım nasipimiz ne olcak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın. 10 . senemde aldım oglumu inşh bunda o kadar beklemeyiz.[/QUOT
hangi şehirdesin canım ??????
Evet soyledim simdilik birsey demedi cnm kismet ya cok mutlu oldum icim icime sigmiyor neguzul haberlerin guzel olmasi biliyorum kendiniz kadar seviniyorsunuz ablanada sole cok dua etsin bizler icin
Ben gliforu uzun zaman kullandim bir 6ay ara verdim
Suan iki ay felan oldu tekrardan basladim. Gliforu hala devam ediyorum etmeyede devam edecegim ama suan pko izlenmedi bende ben puregon igne vuruluyorum 150 cc
Allah razi olsun canimbenim cok mutlu oldum inanki doktorda iyi seviyorum dooktorumuu
Abla sen kilolumu yaptin ilk ttup bebegi ilk denemendemi tuttu benimde kilom varda korkuyorum
çok teşekürederim cnm inş 2. olsun istiyoruz bakalım nasipimiz ne olcak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın. 10 . senemde aldım oglumu inşh bunda o kadar beklemeyiz.
evet cnm kilolu yapıldı tüp bebek 98 kiloyla hamile kaldım doktorlar okadar söyledi ver diye ama ilaçlardan bi gr vermedim hatta aldım 70 kiloyla tedaviye başladım 98 kiloyla hamile kaldım 110 kiloyla 7 aylık dogum yaptım:) 3 transever yapıldı 3 de tuttu ama kanama gerçeklerşdi 2 aylık 1 tek kaldı 7 ay boyunca kanamadan hastanede yattım en son artık oglumu aldılar şükür şimdi 2.5 yaşında bu arada yaşım 30 izmirliyim
en zor tarafı beklemek zaten ben bu ay yaptırcaktım marta kaldı inşallah daha fazla beklemem
Abla dedim ama bende 29yasindayiz. Yasitmisiz bende sen kilolardayim insallah olur bana umut oldun saolasin
:) cnm elinden geldigince yediklerine dikkat et ben bunn acısını çok çektim inş denemen tutar kucaklarınız boş kalmaz. allahım kimsenin kucagına baktırmasın
anladım canım. ne güzel kurtulmuşsun. nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim?
Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum saol seninle tanismamiz gercekten iyi oldu:) cnm elinden geldigince yediklerine dikkat et ben bunn acısını çok çektim inş denemen tutar kucaklarınız boş kalmaz. allahım kimsenin kucagına baktırmasın
amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kucaklarımız dolar :)
Adanada yaptiriyorum feza bey doktorum
Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum saol seninle tanismamiz gercekten iyi oldu
Canim amin amin sende durumlar nasil test gunun ne zaman
yediklerimize dikkat edicez canlar neyapalım rabbim inş kalbimize göre vericek :)
test günüme az kaldı 5 şubat tam elilik yıldönümüm inş güzel haber alıcam :)
ama yarın bir iğnem prolutondepot im onu yaptırcam
dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?