• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

:emir_bebek::emir_bebek:çoook sevindim, bilge, hope, seybil, başak lenitla ve pozitif gören bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutlarım. mutluluğunuz daim olsun inşallaaah:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Kızlaarr yarınn benım esttt gunum sabah 8 bucukta cagırdı dr ya heyecandan aglamktan olcemmm

ben hiç iyi değilimmm arkadaşımmm...hergün hergün ağlamak istiyorum...ağlıyorum...mutsuzum...üzgünüm...kafamı dağıtıyım diyorumm dolmalar sarıyorum...tatlılar yapıyorumm...dışarı çıkmak istemiyorum...kitap okuyorumm okuduğumdan anlamıyorum...böyle bi tuhafım...bastırıyorum içimi olmuyorrr...

Melek, kolay bir donem degil bu yasadigin. Cok zor oldugunu biliyorum. Ama zamanla toparlanacak her sey. İnsallah bir sonraki denemen yuzunu guldurecek.

Ama bu donemi de boyle uzulerek gecirmeye bir sey diyemiyorum ben. Tekrar toparlanmak icin bazen boyle zamanlarin gecmesini de sabirla beklemek gerekiyor. Uzulmeyim aglamayim diye kendini zorlamak yerine, uzuntuyu yasayip sonra tekrar umutla dolmak icin.

Benim test gunum yarin. Kalbim agzimda sanki. Cok korkuyorum. :( ama yapacak bir sey yok.

Umarim yuzumuz guler bizlerin de.

Kızlaarr yarınn benım esttt gunum sabah 8 bucukta cagırdı dr ya heyecandan aglamktan olcemmm

benim de yarin!

Ben de merak ve heyecandan olecem. Bir de cok sinirli ve gerginim. Kimseyle konusmak bile istemiyorum.

Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin.

ısalah canım beım ıkımızde 8 bucukta benım tahlıle gıtcem ıste bugun dayanamayıp ıdrar yaptım negatıf cıktı:( ınanamassın ama umutluyum cıkmayabılır yanı ama umudum var 12. Gunumdu benım bugun 2 gun embrıyosu 4 hucrelı dr guzel dedı elımızden geleı yaptık takreı ılahı dedı benım problemım ıkı tupte kanallar tıkalı of allah yardmcımız olsun hepımızın bu gece bole pozıtıflerı oudukca sevınıyorum umut oluyor

ısalah canım beım ıkımızde 8 bucukta benım tahlıle gıtcem ıste bugun dayanamayıp ıdrar yaptım negatıf cıktı:( ınanamassın ama umutluyum cıkmayabılır yanı ama umudum var 12. Gunumdu benım bugun 2 gun embrıyosu 4 hucrelı dr guzel dedı elımızden geleı yaptık takreı ılahı dedı benım problemım ıkı tupte kanallar tıkalı of allah yardmcımız olsun hepımızın bu gece bole pozıtıflerı oudukca sevınıyorum umut oluyor

Bence de umutlu ol. Bunca okumalarimdan anladigim idrar testi su asamada hic ama hic bir sey ifade etmiyor.

Pozitif haberler bana da cok iyi geliyor ama negatifler de ayni sekilde uzuyor. Hayirlisi...

Yarin hamileligimiz tastiklensin insalaaaah :)

icini ferah tut benımkıde 2.gun embrıyosuydu.

ve 13.gun de kanda cıktı dua et Allaha guven arkadasım

Hayırlısı de

Bence de umutlu ol. Bunca okumalarimdan anladigim idrar testi su asamada hic ama hic bir sey ifade etmiyor.

Pozitif haberler bana da cok iyi geliyor ama negatifler de ayni sekilde uzuyor. Hayirlisi...

Yarin hamileligimiz tastiklensin insalaaaah :)

amin insalah suan hayatımdakı en onemllı sey o benım ılk denemem senın ılk denemenmı ben bruksel tup beekte yaptırdım stabul yucel bey sen?

ben hiç iyi değilimmm arkadaşımmm...hergün hergün ağlamak istiyorum...ağlıyorum...mutsuzum...üzgünüm...kafamı dağıtıyım diyorumm dolmalar sarıyorum...tatlılar yapıyorumm...dışarı çıkmak istemiyorum...kitap okuyorumm okuduğumdan anlamıyorum...böyle bi tuhafım...bastırıyorum içimi olmuyorrr...

canım bende haziran ayında negatifi alınca senin gibi olmuştum hatta çok isyan etmiştim ama sonra geçti yine rabbime sıgındım tövbe ettim rabbimde bu sefer dualarımı boş çevirmedi.inanıyorumki sende en kısa sürede bize burdan güzel haberlerini vereceksin.çok zor olduğunu biliyorum ama bizlerin çok güçlü olması lazım.

amin insalah suan hayatımdakı en onemllı sey o benım ılk denemem senın ılk denemenmı ben bruksel tup beekte yaptırdım stabul yucel bey sen?

Benim 2. Denemem. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Kalite olarak iyi dendi. Super diyemem ama gecen defaya gore daha iyiler dedi doktorum. Bu lafi biraz kafami karistirdi. Bahceci'de yaptirdim ben.

Umarim son denemen olur.

Arkadaslar hamile kadının duası kabul olurmussssssss

KIZLAAARRRRR Allah hepinizin göbüşlerii tez zamanda bebişlerle doldursun İNŞAALLAH

Allah hepinizi Gönlündekini hayırlı etsin insallah

Burada tüm dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah Muradlarını versin tez zamanda

KIZLAAAAR Daha ne diyim ben size HAMİLEEYİMMMMMMMMM

Valla hepinizi kucaklayasım var kocaman kocaman

canım tebrik ederim allah senide bebeşinide nazarlardan korusun inşallah

kızlar transferden kaç gün sonra doktor keseye bakıyor ya da kalp atışını duyucaz ayy çatlıacm meraktan benim bugün transferden sonra 15.günüm 28 mart için gel dedi yani transferden 33 gün sonra doktor çağırdı kallp atışı duyulur mu bi de nasıl bi ultrasyon oluyor

canım ya benim doktorumda 15 gün sonra gel dedi yani 21 martta.her doktorun yöntemi farklıdır ama genelde 6. haftada kese gözüktügü için çagırıyorlar.

Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun

canım allah yardımcın olsun inşallah 1 ay sonra burdan bize güzel haberlerini verirsin.

Benim 2. Denemem. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Kalite olarak iyi dendi. Super diyemem ama gecen defaya gore daha iyiler dedi doktorum. Bu lafi biraz kafami karistirdi. Bahceci'de yaptirdim ben.

Umarim son denemen olur.

yaa her defsı daha ıyı derler benım ılk defa yaptırdım yabazen cok umutlu oluyorum bazen dıyorum ölüyorum aglamktan esım cok anlayıslı ama oda yarından sonra ne olur bılmıyorm herkesın sabır noktası var benım ıkıcı gun embrıyosu daha kotuu:( hayırlısı olsun tatlım ıkımız ıcınden Allah herkesın gonlune gore versın

yaa her defsı daha ıyı derler benım ılk defa yaptırdım yabazen cok umutlu oluyorum bazen dıyorum ölüyorum aglamktan esım cok anlayıslı ama oda yarından sonra ne olur bılmıyorm herkesın sabır noktası var benım ıkıcı gun embrıyosu daha kotuu:( hayırlısı olsun tatlım ıkımız ıcınden Allah herkesın gonlune gore versın

2. Gun 5. Gun de hic belli olmuyo. Yarin sansimiz acik olsun :)

aynen öyle canım benim ilkinde 5. gün embriyosuydu sonuç negatif bu sefer 4. gün embriyosu sonuç POZİTİF darısı isteyen bekleyen herkesin başına.

Benim ilkinde 2. Gun idi.
Evet, isteyen bekleyen herkes kavusur umarim. Ve pozitif sonuc alanlar da sonunu saglikla getirip, bebeklerine kavusurlar :)

Back